Mε ποια ιδιότητα πηγαίνει στα ΔΣ της Σούπερ Κλίκας;


Για ακόμη μια φορά ,ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπούκαρε σε ΔΣ της Σούπερ Κλίκας ,είπε αυτά που ήθελε και αποχώρησε. Ακόμη όμως δεν μπορώ να καταλάβω με τι ιδιότητα παίρνει τον λόγο ή μάλλον τον απαιτεί. Ούτε πρόεδρος της κλίκας είναι ,ούτε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού..

Όσον αφορά αυτά που είπε ,μετά το κρεσέντο του Σαββατοκύριακο ,όπου απειλούσε την ΕΠΟ ,τα ιατρικά επιτελεία της Εθνικής ,σήμερα μίλησε για ηρεμία που χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αμφισβίτησε την ίδια την Uefa που βρήκε πλήρεις τον φάκελο αδειοδότησης μας.


Φανταστείτε δηλαδή να μην ήμασταν και σε αυτό το χάλι ,πόσο θα μας έτρεμε...φανταστείτε!

ΥΣ: Ενδεικτικοί οι διάλογοι που είχε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο ΔΣ ..



Βαγγέλης Μαρινάκης: Ήρθα στο Δ.Σ για να μιλήσω για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Είναι άδικο να μην πάρουν άδεια οι έξι ομάδες και να πάρει μόνο ο Παναθηναϊκός, που δεν ήταν εντάξει ο φάκελός του.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Να μας πείτε αν θέλετε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα, όπως έχετε πει ή αν τώρα θέλετε να μην βγει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ για να μην σας στερήσει κάποια χρήματα. Ήρθε η ΟΥΕΦΑ και βρήκε τον φάκελο εντάξει, εσείς τι είστε; Κριτής;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλω να κερδίζω τον Παναθηναϊκό και εντός και εκτός έδρας.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Ναι αλλά οι αγώνες γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσείς θέλετε να κερδίζετε και εκτός.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο, όταν στέλνετε στην ΟΥΕΦΑ τα DVD του Καλόπουλου και δημιουργείτε πρόβλημα.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Όταν ήρθατε στο ΟΑΚΑ σας προστατεύσαμε και όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, σας μεταφέραμε σε σουίτα. Δεν κάναμε τα δικά σας έκτροπα που έγιναν όταν ήρθαμε στο Καραϊσκάκη.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα με ακούσεις, αυτά θα σου πω.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Δεν θα σε ακούσω, θα κάνουμε διάλογο.

Στη συνέχεια όμως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γύρισε και πάλι την κουβέντα στις αδειοδοτήσεις, χωρίς να γίνεται αναφορά στους «πράσινους» και μετά από λίγο αποχώρησε.

Σχόλια

  1. ΛΙΜΝΙΟΣ13/12/12 3:47 μ.μ.

    Ο ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΣΦΠ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου