Mια πολύ απλή ερώτηση για την ΠΑΕ ,το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα και το 54,7% του Αλαφούζου (ή του Βαρδινογιάννη)...


Η πλευρά του Πρίγκιπα έβγαλε ανακοίνωση πως απο την ΠΑΕ δεν τους αντιμετωπίζουν όπως τους αρμόζει και πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δέχεται τους εκπροσώπους του ,παρά μόνο τον ίδιο τον Πρίγκιπα.

Για να μην το κουράζουμε ...αν ο Πρίγκιπας ,θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ,δεν μπορεί να το κάνει βάζοντας λεφτά στην ΑΜΚ που είναι ανοιχτή για νέους μετόχους; Αυτή η ΑΜΚ πότε ξεκινάει για να το κάνει; Αν βάλει 15 μύρια δεν το παίρνει το πακέτο; Και δεν χρειάζεται να συνομιλήσει με κανέναν Αλαφούζο ...σωστά;

Στην ΠΑΕ πότε μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε και να λάβει μέρος στην ΑΜΚ;

Απλά πράγματα. Καμία συνάντηση δεν χρειάζεται με κανέναν Αλαφούζο. Λεφτά πρέπει να στάξουν ,τα οποία δεν θα μπορεί να βάλει -πιθανότατα- το Σωματείο του Αλαφούζου. Το θέμα είναι πότε ξεκινάει η ΑΜΚ ...γιατί εδώ και 2 μήνες την ακούμε...

ΥΣ: Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι επιστολές μεταξύ ΠΑΕ και εκπροσώπων του Πρίγκιπα ,εδώ.

Σχόλια

  1. H PAE PETAEI TO MPALAKI STON ALAFOYZO KAI O ALAFOUZOS DEN DEXETE NA DEI TON FEIZAL H TOYS EKPROSOPOUS TOY.KANO LATHOS?AN OXI KAPOIOS H KAPOIH DEN THELOYNE TON PANATHINAIKO MEGALO.AN KANO LATHOS TOTE DEN KATALAVA EGO TI GINETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DILADI AN THELO NA SYNANTITHO MAZI SOY KAI ESY EISAI STIN LAMIA OI EKPROSOPI SOY DEN NOY KANOYNE ARA THA PERIMENO NA GYRISIS GIA NA TA POYME? AYTO MAS LEEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφάνως ο Αλαφούζος ? ο Τζίγγερ ? και οι δύο μαζι μάλλον δε θέλουνε να αφήσουνε τις μετοχές αλλού..Σου λέει μια στο εκατομμύριο να είναι αληθινές οι προθέσεις του πρίγκιπα θα χάσουμε το " χωράφι " μας..Και αντε ο Τζίγγερ τον ξέραμε..οτι ειναι εγωιστής αλλά και ο Αλαφούζος νέος Τζίγγερ μας προκύπτει . Ακόμα καλά καλά δεν έχει πάρει τις μετοχές στα χέρια του κάνει το δύσκολο..Συναντήσου ρε Αλαφούζο με τον πρίγκιπα να δούμε αν θα βγει άκρη ..Οριοθέτησε τα πράμματα βάλε όρο να μπούνε τα λεφτά..Και γενικά κόψτε τα γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Παναθηναικός..

    Ξεκαθάρα πράμματα γίνεται ? Θα μιλήσει κανείς τους να μας εξηγήσει τι σκατά θέλουνε από τον Παναθηναικό ? Από τα σχόλια στο twitter θα τα μαθαίνουμε ? Κάνω υπομονή να μη κράξω τον Αλαφούζο ..αλλά και αυτος φαίνεται οτι είναι λίγος για τον Παναθηναικό και θέλει να εξυπηρετήσει τα μικροσυμφέροντα του..

    Και αν ο πρίγκιπας είναι μούφα ε ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΝ . Ανοιξτε το τον δρόμο να δούμε αν θα βάλει τα λεφτά και μη βάζετε εμπόδια . Εκτός αν σας αρέσει να ανακυκλώνεται η συζήτηση με τους πρίγκιπες και εσύ Αλαφούζο να το παίζεις σωτήρες..ενώ οι Παναθηναικοί θα μαστε ευχαριστημένοι αν πάρουμε τον Λεαλ τον Κούτσι και τον τρέχα γύρευε.Aντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E RE ADERFE TOTE KATI VROMAH STIN OLOI TIN DOYLEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Παρασκεύη πάντως θα κάνει επιτέλους ενημερωτική συνέντευξη τύπου ο Αλαφούζος θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το πως θα κινηθεί και τις λεπτομέρειες γύρω απο αυτό το εγχείρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου