Gazzetta VS Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το "πάρτι" τώρα ξεκινάει!


Όπως είχαμε γράψει ,το gazzetta θα παίξει τα ρέστα του στην καταστροφολογία και στην αρνητική προπαγάνδα κατά της ΚΑΕ και μας επιβεβαιώνει λίγες μέρες μετά ,με τον πιο απόλυτο τρόπο. Ελλιπής λέει ,ο φάκελος στην ΕΕΑ για την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ,στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ,επειδή η φορολογική του δήλωση δεν δείχνει να μπορεί να καλύψει ζημίες της ΚΑΕ.

Μεγάλη ζημιά ε; Λέτε να τσαντιστεί ο Παύλος και να μην δώσει τις μετοχές στον Δημήτρη; Λέτε να χαλάσει το deal μεταξύ πατέρα και γιου; Ή όντως ο Δημήτρης να μην μπορεί να καλύψει τις ζημιές; Μήπως και φήμες λένε πως αν δεν γίνει η μεταβίβαση τότε ο Δημήτρης αποσύρεται απο υποψήφιος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ; Ή μήπως θέλετε να μας πείτε πως είναι φοροδιαφυγάς και δεν δηλώνει όσα έχει; Να δηλώνονται μέσω Παύλου ,δυσκολάκι ε;

Αυτό μάγκες είναι μόνο η αρχή ,μιας κόντρας που αργά ή γρήγορα θα φουντώσει για τα καλά...
Όρεξη να χετε να διαβάζετε μαλακίες...

Σχόλια

  1. η μόνη ζημιά είναι που δεν κράτησε τον μέγιστο. τα υπόλοιπα δείχνει να τα γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι άνθρωποι έχουν τεράστιο πρόβλημα "αξιοπιστίας"..θα γράψουνε οτιδήποτε για να τον μειώσουνε..και βέβαια κατ' επέκταση θα μειώνουνε και την ομάδα μας για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους..Εδώ ακόμα και στο " αθώο " υποτιθεται chat που είχανε σε κάποια φάση οι moderators λέγανε μη λέτε κακά πραμματα για τον έναν παράγοντα κ τον άλλον..ενώ για άλλους αφήναν να περνάν οι βρισιές με το τουλούμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου