Πως σας φάνηκε η συνέντευξη του Αλαφούζου;


Για πείτε την άποψη σας ..
Για μένα τα πιο σημαντικά νέα ,επιγραμματικά:

1. Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει η εγγραφή μελών του Σωματείου. Θα μπορούν να συμμετάσχουν και ανήλικοι με 20€ μέσω της ηλεκτρονικής οδού.

2. Ο κόσμος δεν θα πληρώσει μέσω του Σωματείου ,τυχόν οικονομικές κυρώσεις για το γηπεδικό. Τζίγγερ και Αλαφούζος θα τα αναλάβουν.

3. Τα έγγραφα απο την Γερμανική Τράπεζα για τον Πρίγκιπα ,του δημιουργούν αμφιβολίες και με τον Τσάκα δεν πρόκειται να κάτσει στο ίδιο το τραπέζι.

4. Σεπτέμβρη θα γίνουν οι πρώτες εκλογές του Σωματείου.

Σχόλια

  1. . Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει η εγγραφή μελών του Σωματείου. Θα μπορούν να
    συμμετάσχουν και ανήλικοι με 20€ μέσω της ηλεκτρονικής οδού.ME TA SIMERINA DEDOMENA PARA POLY KALO KAI EKSIPNO!!!Ο κόσμος δεν θα πληρώσει μέσω του Σωματείου ,τυχόν οικονομικές κυρώσεις για το γηπεδικό. Τζίγγερ και Αλαφούζος θα τα αναλάβουν.SE AYTO THEMA MENO PANTA POLY EPYFILAKTIKOS GIATI O TZIGGER MOY EXEI DOSEI TO DIKEOMA NA PISTEVO OTI EINAI APO TOYS ANTHROPOYS POY DEN EINAI AKSIOS NA TON EMPISTEFTIS OYTE MIA STO EKATOMYRIO.Τα έγγραφα απο την Γερμανική Τράπεζα για τον Πρίγκιπα ,του δημιουργούν
    αμφιβολίες και με τον Τσάκα δεν πρόκειται να κάτσει στο ίδιο το τραπέζι.AS KLISI LOIPON RADEVOU O IDIOS O ALAFOUZOS ME MIA EPISTOLI STON PRIGIPA NA VRETHOYNE AFOU DEN THELEI TON TSAKA.Σεπτέμβρη θα γίνουν οι πρώτες εκλογές του Σωματείου.KAI MEXRI TON SEPTEMVRIO POS THA POREYTOYME?KAI KATI TELEYTEO.EIPE TO EKSEIS KAI MOY KINISE MIA APORIA. Κάναμε μία έρευνα. Είδαμε ότι υπάρχουν 1,7 εκατομμύρια οπαδοί και από αυτούς, ο σκληρός πυρήνας είναι 150.000, οι οποίοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν. ΜεTά απόφασίσαμε να προχωρήσουμε. DILADI AN EIMASTAN LIGOTERI DEN THA KANANE TIPOTA?DEN TO KATALAVENO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για μπορστινος του τζιγγερ τα ειπε οσο χρειαζοταν για να καθησυχαστουν οι χιλιαδες "βαζελες" του καναπε......ειναι μακρια ο μαρτης για να δειτε την καταληξη της λαικης βασης......μεχρι τοτε εχουμε πολλα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή στον Αλαφούζο που δεν σέβεται καθόλου τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κ μεσω αυτού προσπαθεί να κερδίσει Δημοτικότητα κ προβολή,ΟΛΑ όσα είπε εκτος της 2 Ιουλίου λίγο πολύ τα γνωρίζαμε,για τον τσάκα πάλι τα γνωρίζαμε,Τελικά καταλάβαμε και πόσο υπάλληλος ειναι κ αυτός....κ αφου αναλαμβάνει προσωπικα την γηπελ μετα τον οδηγο αυτός..να υπογράψει εγγραφο που να το επιβεβαιώνει..λαμογιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λίγα πράγματα. Στην ουσία τίποτα δεν είπε. Περισσότερο θα έπρεπε να αναφερθεί στο διά ταύτα των χρημάτων του άραβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:46 μ.μ.

    1) Μπορείς να σκεφτείς κάποιο λογικό επιχείρημα για να υποστηρίξεις ότι είναι μπροστινός του Τζίγγερ;


    2) Δεν εξαρτάται η κατάληξη της λαϊκής βάσης από το τι θα γίνει τον Μάρτη. ΄Γιατί δε θα πάρουμε ούτε το πρωτάθλημα που θα έρθει, ούτε το επόμενο, και δεν ξέρω σίγουρα και για το μεθεπόμενο.Tough talk αλλά τι να κάνουμε; Θέλει δουλειά πολλή όχι μόνο για να ξαναφτιάξεις ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και να διαλύσεις το παρακράτος που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Ας τελειώνουμε πια με αυτή τη λογική και ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Αλλά κυρίως ειλικρινείς.


    Θέλουμε μια ομάδα που να σηκώνει πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά να κάνει πισωγύρισμα και να μη βλέπεται (όπως έγινε στα τελευταία 2 πρωταθλήματά μας), ή μια ομάδα που κάθε χρόνο θα τη λένε φαβορί γιατί θα μπαίνει μέσα στο γήπεδο και θα παίζει ωραία μπάλα; Αν θέλουμε το 2ο, στην παρούσα φάση, ας καταλάβουμε όλοι ότι είναι ΠΟΛΥ χρονοβόρο.
    Είναι η λογική του άρρωστου που παίρνει την αντιβίωση το πρωί και έχει προσδοκίες το απόγευμα να πάει βόλτα. Εγώ προσωπικά αν κάθε χρόνο βλέπω να γίνονται κάποια βήματα προόδου, μικρά έστω, θα παίρνω κουράγιο και θα κάνω υπομονή. Χαμένοι δε θα βγούμε, και νομίζω ότι σε 10 χρόνια ας πούμε από τώρα θα τα θυμόμαστε όλα αυτά σαν ένα καλό μάθημα για όλους στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου