«Πράσινος» ο Μπράμος!



Πηγή : sentragoal


Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι γεγονός… Ο Μάικ Μπράμος είναι ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει τα πράσινα στην μετά – Ομπράντοβιτς εποχή.


Ο ομογενής γκαρντ έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και απομένουν να τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία που θα είναι τριετούς διάρκειας.
Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της υπόθεσης έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος στο δίλημμα «Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός» επέλεξε την πρώτη εκδοχή, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να βρίσκονται πιο κοντά σ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όταν είχαν κάνει και τις προκαταρκτικές επαφές με τον μάνατζέρ του.

Ο Μάικ Μπράμος είχε 9,3 πόντους (84,9% στις βολές, 45,8% στα δίποντα, 34,3% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 23,8 λεπτά κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην ACB. Με την Γκραν Κανάρια. Θετική ήταν η παρουσία του με την ισπανική ομάδα και στο Eurocup όπου μέτρησε 5,1 πόντους (72,7% στις βολές, 47,4% στα δίποντα, 17,9% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ σε 18,5 λεπτά ανά αναμέτρηση.

Αυτή την εποχή ο Μπράμος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρών και στις κρίσιμες αναμετρήσεις με φόντο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς.

Σχόλιο : Όπως φαίνεται δε θα επιβιωθούν οι Κασσάνδρες που λέγανε για διάλυση του τμήματος και άλλα τέτοια όμορφα..Ο Παναθηναικός είναι η μεγαλύτερη Ευρωπαική ομάδα της τελευταίας 15 ετίας και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Για το ποιος τον επελεξε και αν δε τον θέλει ο προπονητής και άλλες τέτοιες " ανησυχίες " λογικό είναι οταν έχεις μια ομάδα που λήγουνε τόσα πολλά συμβόλαια να κάνεις κάποιες κινήσεις . Άλλωστε ποιος ξέρει αν ρωτήθηκε ο επόμενος προπονητής ή οχι ..; Αντε γιατι έφυγε ο Ομπράντοβιτς ( τεράστια η απώλεια του )και κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να τα κάνουν μπάχαλο και στο μπάσκετ..Δε θα τους περάσει..Μακάρι να γίνουνε και άλλες μεταγραφικές κινήσεις με γνώμονα την ανανέωση της ομάδας με ποιοτικούς παίχτες.

Σχόλια