Αγωνία μέχρι την Δευτέρα


Η αλήθεια είναι ότι μετά την Τρίτη και την μη ανακοίνωση συμφωνίας ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ομπράντοβιτς είναι λογικό να έχει προκαλέσει σε όλους μας ένα μούδιασμα.
Είναι φανερό ότι πλέον βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για το ίδιο το τμήμα και δεν ξέρω τι μας ξημερώνει στην περίπτωση που εχουμε αλλαγή στο θέμα του προπονητή.

Προσωπκά δεν μπορώ να πω πόσες είναι οι πιθανότητες να μείνει τελικά ο "Ζότς" μιας και διαβάζοντας τα σαιτ και τις απόψεις δεν μπορώ να βγάλω ένα σίγουρο συμπέρασμα
Το γεγονός ότι ακούγονται μνηστήρες για τον Σέρβο τεχνικό δεν μου προκαλεί εντύπωση άλλωστε ποιός δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν αυτή η συζήτηση είχε γίνει πέρισυ το καλοκαίρι και οι Γιαννακοπουλαίοι είχαν ξεκαθαρίσει απο νωρίς ότι παραμένουν στην ομάδα τώρα ίσως όλο αυτό το σίριαλ που ζούμε τώρα θα το είχαμε αποφύγει.
Ακόμα και η διαφορά που υπάρχει στο μπάτζετ θεωρώ ότι θα είχε διευθετηθεί και το ρόστερ θα είχε διαμορφωθεί πολύ καλύτερα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/12 8:51 μ.μ.

    Ναι βαλτα και με τα αδέρφια που εχουν ξοδέψει πανω απο 500 μύρια..δικαίωμα τους να φεύγανε δικαίωμα τους και να μέναμε...απο περυσι μεχρι πριν λίγους μηνες άλλαξαν γνώμη θα τους το απαγορεψεις; σε αυτο το αριστούργημα που λέγεται μπασκετικός Παο το 70% το δικαιούνται τα αδέρφια για να μην πω και παραπανω και προσβαλω τον τεράστιο Ζοτς ...Αχαριστία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου