Αλαφούζος για Τσάκα και Πρίγκιπα



«Ο Τσάκας έχει 15 καταδίκες για αποδοχές, έχει καταδίκη για δόλια αποδοχή, παραδοχή, έχει καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει 3 καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεωκοπία. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμο της ομάδας».

«...Για να κερδίσει χρήματα και να κερδίσει το δημόσιο ενδιαφέρον. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος, με τον Βλάση Τσάκα και ανθρώπους επιπέδου του Τσάκα, δεν μιλάω. Πείτε μου έναν καλό λόγο για να μιλήσω μαζί του».

«Η κυρία Μιχόπουλου έχει στενές επαγγελματικές σχέσεις με τον Αχιλλέα Μπέο. Είναι η δικηγόρος του στα στημένα. Μέχρι τότε δικηγόρος του ήταν ο Θανάσης Κανελλόπουλος, τέως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου».

«Δεν ξέρω τον μύθο. Αν υπάρχει Πρίγκιπας, ας μας κάνει μία γραπτή πρόταση. Οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο. Τράπεζες, συμβούλους. Ακολουθείται μία διαδικασία που στον Παναθηναϊκό δεν ακολουθείται. Υπάρχει ένα έωλο χαρτί από γερμανική τράπεζα, που όταν το ερευνήσαμε, έχουμε ενδείξεις ότι δεν είναι γνήσιο. Δεν λέω ότι είναι πλαστό, δεν μπορώ να το ερευνήσω τόσο πολύ».

Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου