Όλα του Ερασιτέχνη δύσκολα


Άρχισαν τα όργανα στον Ερασιτέχνη Παναθηναικό και δυστυχώς για μία ακόμη φορά μπαίνουμε σε μια εσωστρέφεια ιδιαίτερα επικίνδυνη για τον σύλλογο.
Όλα ξεκινάνε απο την πρόταση που θα καταθέσει ο κύριος Μακρόπουλος να κατέβουν οι ομάδες έχοντας ως στόχο την παραμονή στις κατηγορίες που θα αγωνιστούν,απο την στιγμή που δεν υπάρχουν χορηγίες και όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν για τακτοποίηση οφειλών προηγούμενων ετών.
Έτσι ο κύριος Τάκης Μαλακατές πρώην γενικός αρχηγός του Παναθηναικού με ανακοίνωση του καταφέρεται ουσιαστικά εναντίον του προέδρου έστω και αν δεν τον ονοματίζει.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει με τις
καλύτερες προϋποθέσεις, οι στόχοι είχαν εντοπισθεί και οι συζητήσεις ήταν στο τελικό στάδιο. Απέμενε μόνο το πράσινο φώς προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές και η πιο επιτυχημένη ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, (μετά και  την γενναιόδωρη υποστήριξη του Κου Θανάση Γιαννακόπουλου) να ξαναμπεί σε τροχιά τίτλων.
Δυστυχώς άστοχες και ανεπίτρεπτες ενέργειες που με ανάγκασαν σε παραίτηση, σε συνδυασμό με καθυστέρηση λήψης αποφάσεων και αδυναμία εξασφάλισης χορηγιών οδηγούν πλέον μαθηματικά την ομάδα σε μαρασμό και ίσως ακόμα και σε υποβιβασμό.
Ειλικρινά λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή, και αυτά που διάβασα μετά το Δ.Σ. της 29/5 για ομάδες αμιγώς ερασιτεχνικές ελπίζω να μην είναι αληθινά"ενώ στο υστερογραφό του τονίζει:
 "Για να μην παρεξηγηθώ η πάγια θέση μου για δραστική μείωση του χρέους είναι σταθερή και αταλάντευτη και επικροτώ το Δ.Σ. για αυτή του την απόφαση. Όπως ειχα όμως προτείνει και στην Γ.Σ. όλα τα έσοδα από συμβάσεις τρίτων θα έπρεπε να πάνε στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και στην  αποπληρωμή χρεών, τα δε αγωνιστικά τμήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά με χορηγίες.
Αυτό ακριβώς ζήτησα τόσο για το βόλει γυναικών όσο και για όλα τα άλλα τμήματα, και είναι υποχρέωση του Προέδρου και του Δ.Σ. να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες χορηγίες εξ’ ιδίων η άλλων πηγών προκειμένου τα περισσότερα τμήματα να έχουν την δυνατότητα, όχι να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά  τουλάχιστον να μην υποβιβασθούν.
Από τον Πρόεδρο και από την Γ.Σ. ζήτησα την εξυγίανση αλλά  σε καμία περίπτωση την διάλυση του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συλλόγου της χώρας".
Μάλλον επιβεβαιώνονται όσοι έγραφαν σε σαιτ και εφημερίδες ότι ο κύριος Μαλακατές απεχώρησε απο το πόστο του όταν ο κύριος Μακρόπουλος πήρε την θέση του Θανάση Γιαννακόπουλου ως εκπροσώπου του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ προκαλόντας την δυσαρέσκεια του "τυφώνα" και με την χορηγία 120.000 ευρώ στο γυναικείο βόλει να τίθεται πλέον εν αμφιβόλω.
Και αναφέρω την λέξη μάλλον γιατί δεν αναφέρει συγκεκριμένα ποιες ήταν οι ενέργειες και οι αποφάσεις που καθυστέρησαν να παρθούν και τον ώθησαν στην παραίτηση.
Τώρα διάβασα ότι αύριο θα τοποθετηθεί ο κύριος Μακρόπουλος και μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο απαντήσεων και εξηγήσεων που μόνο καλό δεν κάνει  

Σχόλια

  1. δεν προκειται να δουμε προκοπη.. ο καθενας κοιταει την παρτη του και την προσωπικη του προβολη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου