Δεν μας γαμάς ρε Μπουμσόνγκ;


Σε συνέντευξη του στην Daily Record ,ο Γάλλος αμυντικός ξεκίνησε το ψηστήρι για να πάρει μεταγραφή στην Rangers ,που τόσο πολύ θέλει να γυρίσει. Μάλιστα σύγκρινε και τα μεγέθη Παναθηναϊκού με Ramgers και ανέφερε πως η Σκοτσέιζικη ομάδα είναι μεγαλύτερη απο τον Σύλλογο μας. Για αυτό καλό θα είναι ,αν και θα έπρεπε να το ξέρει τα 2 χρόνια που είναι εδώ ,πως ο Παναθηναϊκός είναι Αθλητικός Όμιλος και όχι ποδοσφαιρική ομάδα μόνο... Σύλλογος που έχει κατακτήσει πάνω απο 500 τίτλους. Έχει ευρωπαϊκές διακρίσεις σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα και είναι βασικός αιμοδότης των Εθνικών μας σε Ολυμπιάδες. Άιντε...

ΥΣ: Αναλυτικά τα όσα δήλωσε..


Αν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στη Ρέιντζερς, θα το έκανα άμεσα. Είμαι καλά στον Παναθηναϊκό, όπου κερδίσαμε τη συμμετοχή της ομάδας στην προκριματική φάση του Champions League. Είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά η Ρέιντζερς είναι μεγαλύτερη. Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά είμαι σχεδόν ελεύθερος λόγω των οικονομικών προβλημάτων του ελληνικού συλλόγου», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος στόπερ και πρόσθεσε: 

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή και δεν έχουμε πληρωθεί για μήνες. Είναι δύσκολοι καιροί και χρειάζεται να σκεφτώ την οικογένειά μου. Ωστόσο, ένα είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στη Ρέιντζερς, δεν θα υπήρχε θέμα με τα χρήματα, αφού ξέρω ότι είναι σε δυσχερή κατάσταση». 

Στη συνέχεια, ο 33χρονος παίκτης τόνισε: «Δεν ξέρω πώς είναι η κατάσταση στην Ρέιντζερς τελευταία και αν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά ξέρω ότι ο Βάλτερ Σμιθ προσπαθεί να αγοράσει την ομάδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι, αφού έχει την Ρέιντζερς στην καρδιά του και πόσο τον έχει ανάγκη ο σύλλογος. Αισθάνομαι ότι με αυτές τις συνθήκες θα μπορούμε να μιλήσουμε. Ίσως θα μπορούσαν μου δώσουν μέρος των χρημάτων μου σε μετοχές. Αντί να πάρω το 100% των χρημάτων μου, θα μπορούσα να πάρω το 60% και το υπόλοιπο 40% να μου καταβληθεί σε μετοχές του συλλόγου. Εξακολουθώ να είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ για δύο ή τρία χρόνια σε υψηλό επίπεδο

Σχόλια

  1. Εντάξει οι δηλώσεις του ( αν όντως έγιναν ) είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ ..Κριμα γιατι σαν παίκτης έχει μεγάλη ποιότητα και στη φάση που είμαστε δεν έχουμε και πολλούς παίχτες όπως αυτός..

    Αλλά αυτά που είπε ακόμα και αν τα πιστεύει ε δε τα δηλώνεις ρε φίλε..Στη τελική αμα δε γουστάρει τον Παναθηναικό ας πληρώσει εφόσον είναι τοσο χουβαρντας και ας φύγει να παει στην " ομαδάρα " την Ρειντζερς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Episis peste tou oti se tesseris anametriseis (2 CHL - 2 EUL) den exoun kataferei na mas nikisoun akomi. Exoume treis isopalies kai mia niki mesa sti Skwtia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσθεσω οτι η Ρειντζερς του χρονου δε θα αγωνιζεται στο πρωταθλημα Σκωτιας λογω χρεων.. (εκει δεν κανουν τα στραβα ματια ακομα και στη μεγαλυτερη ομαδα...) Απλα να τονισω οτι η Ρειντζερς ως football club μονο εχει παρει πανω απο 120 τιτλους και ειναι σε τιτλους η πρωτη ποδοσφαιρικη ομαδα στον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου