Καταστροφολογία για τον Ολυμπιακό δεν έχει;


Χωρίς να βγάζω την ουρά μου απέξω και να ισχυρίζομαι πως στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ,όλα πάνε ιδανικά ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα αντικειμενικά ΜΜΕ δεν μας ενημερώνουν για το πως πάνε τα ζητήματα του Ολυμπιακού.

Με την λήξη της σαιζόν και της μεγάλης επιτυχίας του γαύρου να πάρει Ευρωπαϊκό και Πρωτάθλημα ,είχαν αρχίσει όλοι να μιλάνε για δημιουργία νέας δυναστείας ,για πωρωμένους Αγγελόπουλους και άλλα διθυραμβικά σχόλια. Βέβαια τα γεγονότα ,δεν βαίνουν και τόσο καλώς για την ομάδα τους ,αφού ο Ίβκοβιτς έφυγε ,ο Πρίντεζης δεν τα βρίσκει με την διοίκηση ,ο Σπανούλης λέγεται πως έχει επαφές με την Μπαρτσελόνα (αν και το διέψευσε ο manager του) ,οι Αμερικάνοι που άνηκαν στον βασικό κορμό της ομάδας τους δεν είναι καθόλου σίγουροι και ο μόνος που ανανέωσε είναι ο Σλούκας. Αντιθέτως ,για μεταγραφές ούτε λόγος.

Κι όμως ,όλα τα ΜΜΕ έχουν επικεντρωθεί στο πως ''καταστρέφεται'' ο Παναθηναϊκός...
Πάλι καλά να λέμε που δεν συνεχίζουν το ίδιο ποίημα με τις δυναστείες..

Σχόλια

  1. Πώς να υπάρχει καταστροφολογία, αφού δεν ασχολείται κανένας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Μ.Μ. Ε τα ελέγχει ο Ολυμπιακός . Εδώ έφυγε ο Ιβκοβιτς και δε κουνήθηκε φύλλο και για τον Ομπράντοβιτς μας έχουνε πρήξει. Τεράστιος ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ προπονητής ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ για τον ΠΑναθηναικο αλλά να διαβάζεις κάθε μερα για το τι θα κανει ο καημένος ο Παναθηναικος χωρις τον ηλιο μοίρα τώρα ε είναι προπαγάνδα ύπουλη...

    Για τον Ολυμπιακό έφυγε ο Ιβκοβιτς και το είχαν σε μονόστηλο..ενώ για τον νεο κοοουτς που ουτε εκει εχει εμφανιστει..δεν υπάρχει καμια γκρινια..

    Ας μη ξεχνάμε βέβαια πως σε αντίθεση με δική μας μερίδα οπαδών που όλα της φαίνονται ξαφνικά ξινά στο μπάσκετ εκεί στηρίζουνε την ομάδα τους παρότι δεν έχουνε δει ουτε το 1 /10 αυτών που έχουμε δει στον Παναθηναικό.

    Δηλαδή φταίμε και εμείς που αφηνουμε να μας πουλάνε μιζέρια ..γιατι οταν μπαίνουνε στα σαιτς βλέπουνε Παναθηναικους να μυξοκλαίνε. Σου λεει έτσι θέλετε εσείς πάρτε μιζέρια.. Τα βρίσκουνε και τα κάνουνε οι δημοσιογραφάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πάρεις πρέφα πόσο χρόνια ήταν ο Ζοτς στην Παναθά και πόσα ο Ιβκοβιτς στον Θρήνο & όταν καταλάβεις τι έχει κερδίσει ο άρχοντας των δακτυλιδίων Ζότς σε σχέση με τον Ιβκοβιτς τότε να κάνεις αντιστοιχίες . Πας να μας συγκρίνεις τώρα την φυγή του Ντούντα που αν δεν έπαιρνε την Ευρωλίγκα θα έφευγε σχεδόν απαρατήρητος με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ζέλικο , που τα πήρε όλα και για τα τσαλίμια του Δημητράκη δεν έμεινε .
    O Παναθηναικοί δεν μυξοκλαίνε αλλά ΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ με κάποιους που για να το παίξουν σούπερ ντούπερ αρχηγοί της ΚΑΕ , διώχνουν κα ιδιαλύουν μια έτοιμη αυτοκρατορία . Αλλά όταν βλέπεις οπαδούς να συγχέεουν Ιβκοβιτς και Ομπράντοβιτς , καταλαβαίνεις ότι ο Δημητράκης βρίσκει και τα κάνει όπως έκανε κάποτε και ο Γιαννάκης τσην μπάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου