Ομάδα επιχειρηματιών ενδιαφέρεται να πάρει το βόλεϊ αντρών;


Σύμφωνα με άρθρο του Κώστα Ασημακόπουλου ,ομάδα επιχειρηματιών ενδιαφέρεται να πάρει το τμήμα του βόλεϊ αντρών και να το τρέξει την σαιζόν που έρχεται ,έχοντας μάλιστα και ως στόχο ,όχι την παραμονή στην Α1.

Ποιοι είναι αυτοί οι επιχειρηματίες ,ιδέα δεν μπορώ να έχω ,αλλά το μυαλό μου πάει σε 2 ονόματα. Του Έλληνα και του Σταθωκοστόπουλου. Για τον δεύτερο υπάρχουν φήμες εδώ και 1 χρόνο ότι θα ξανα αναλάβει το τμήμα. Και όντως βοηθούσε ,σε μερικά θέματα καθόλη την διάρκεια της σαιζόν.

Μακάρι...


ΥΣ: Αναλυτικά το επικείμενο άρθρο..


Σχεδόν τρεις μήνες μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την απόλυτη... αδράνεια φαίνεται φως στο τούνελ για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ομάδα επιχειρηματιών είναι διατεθειμένη να μοιραστεί το κόστος του προϋπολογισμού δημιουργίας και λειτουργίας νέας ομάδας με στόχο να μπει με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα 2012-13. Στο...
πλαίσιο των πρωτοβουλιών έχουν γίνει συναντήσεις με δύο προπονητές. Με τον Νίκο Νεόφυτο που ήταν προπονητής του Φοίνικα και δεν έχει περάσει στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αλλά και τη «σημαία» του τμήματος Στέλιο Καζάζη που παραιτήθηκε στα τέλη Μαρτίου του 2011 και ανέλαβε ο Γιάννης Λάιος. Μάλιστα με τον Καζάζη έγινε και συζήτηση για τις παλιές οφειλές. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τους δύο προπονητές και η απόφαση θα ληφθεί το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου, καθώς ήδη έχει χαθεί χρόνος και πρέπει να γίνουν άμεσα μεταγραφικές κινήσεις για τους Ελληνες που έχουν μείνει ελεύθεροι. Το σημαντικό είναι πως «κάτι κινείται» για το τμήμα και είναι η πρώτη σοβαρή πρωτοβουλία για να σωθεί το τμήμα και να μη διαλυθεί. Υπάρχει, όμως, και ένα μεγάλο αγκάθι. Για να προχωρήσουν οι επενδυτές θα πρέπει ο Ερασιτέχνης να αναλάβει να διακανονίσει τις προσφυγές που τρέχουν ώστε να απεμπλακεί η ομάδα από τα «βαρίδια» του παρελθόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των ημερών θα καθαρογραφεί και θα είναι άμεσα εκτελεστέα η προσφυγή του Γάλλου Γκιγιάμ Σαμικά για 107.000 ευρώ αλλά και του Ανδρέα Ανδρεάδη για 24.000 ευρώ, όμως ο τελευταίος ίσως να είναι μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού και υπάρξει ειδικός διακανονισμός. «Δεν αντέχω άλλο»


Την ίδια ώρα, ο εμβληματικός τιμ μάνατζερ του τμήματος Ρούλης Αγραπιδάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Είναι ο μόνος που έχει μείνει στο τμήμα και ετοιμάζεται να... παραιτηθεί. Χωρίς να γνωρίζει την πρωτοβουλία των επενδυτών δηλώνει: «Είμαι με το ένα πόδι έξω από τον Παναθηναϊκό. Αν δεν ήταν οι ακαδημίες, θα είχα φύγει γιατί δεν θα είχα και αντικείμενο να ασχοληθώ. Δεν αντέχω να ξαναπεράσω αυτά που περάσαμε τη φετινή σεζόν. Σώθηκε η ομάδα και πανηγυρίζαμε σαν να πήραμε το διηπειρωτικό κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βοήθεια. Ηδη έχουμε αργήσει. Δεν αντέχω να ζω με την ιδέα ότι το τμήμα μπορεί να διαλυθεί».

Σχόλια

  1. Ήδη στο greekvolley.com αναφέρεται η επιστροφή του Σταθοκωστόπουλου ως χορηγού του τμήματος,και μάλιστα ότι έχει ήδη κλείσει ο Στέλιος Καζάζης για την θέση του προπονητή.Τώρα όσον αφορά τους παίκτες θεωρούν κλεισμένο τον Ανδρεάδη που μάλιστα του χρωστάνε και 24.000 ευρώ.
    Πάντως για τον τελευταίο έχω αρκετές ενστάσεις όχι τόσο για την αγωνιστική του αξία όσο το γεγονός ότι ουσιαστικά είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό πριν ολοκληρωθούν οι τελικοί της περιόδου 2008-2009. Άλλα το ακόμα χειρότερο ήταν το γεγονός ότι όποτε ερχόταν ως αντιπαλός του Παναθηναικού με τις δηλώσεις του και τις συμπεριφορές του δεν σεβόταν το ότι φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι.
    Τέλος πάντων το ζητούμενο είναι να βρεθεί λύση τόσο για αυτό το τμήμα όσο και για το γυναικείο να βρεθεί και εκεί ένας άνθρωπος να το αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου