Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ ,ο Βασιλαράς!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΠΑ-ΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ!

Αν και μου έκανε μια μικρή εντύπωση η συγκεκριμένη είδηση (Βασιλαράς: Τις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσω να δουλεύω και επισήμως ως υπεύθυνος επικοινωνίας στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας σε πρώτη φάση το κομμάτι του Σωματείου του κυρίου Αλαφούζου) ,θα προτιμήσω να κάνω μερικές μαντεψιές και να αφήσω προς το παρόν την κριτική της συγκεκριμένης είδησης με ένα μόνο σχόλιο.

Ο Βασιλαράς όλοι γνωρίζουν πως εκφράζει πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου του Συλλόγου ,όσο καιρό αρθρογραφούσε. Πολλές φορές οι απόψεις μου ,ταυτιζόντουσαν και με τις δικές του. Ελπίζω πλέον δύο πράγματα ,γνωρίζοντας πως ο συγκεκριμένος δεν θα αφήνει να πέφτει τίποτα κάτω απο την προπαγάνδα του γαύρου. Να μην πολώνει το κλίμα ,κάνει λαϊκιστικές δηλώσεις φανατίζοντας τον κόσμο. Υποχρέωση του είναι να μην μπει στο τριπάκι του γαύρου και του Καραπαπά. Πολλά μυαλά είναι ήδη κατεστραμμένα απο αυτά που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ καθημερινά ,δεν χρειαζόμαστε άλλη πόλωση. Και επειδή ρίχνει ματιές στο blog ,ας το χει αυτό σαν συμβουλή..

Τώρα ας αρχίσουμε να προβλέπουμε το μέλλον..


1. Ο Κώστας Γκόντζος ήδη δεν θα μπορεί να κοιμηθεί ,αφού είναι με μαθηματική ακρίβεια πως τα ..αποκλειστικά του θα περιοριστούν κατά πάρα πολύ ,αν δεν αποκλειστούν τελείως. Οι σχέσεις του με τον Βασιλαρα ,είναι στ-οργής και αυτό θα το διαπιστώσετε τις επόμενες μέρες που θα αρχίσουν τα υπονοούμενα για την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τον Αλαφούζο.

2. Η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ που αναθάρρυνε επί εποχή Πατέρα ,θα γίνει ακόμη πιο ενεργητική με την παρουσία του Βασιλαρα.. Και όπου ενεργητική ,βάλτε άμεση και και 24/7 παρούσα σε ό,τι έχει γράφεται με την ΠΑΕ.

3. Ο Βασιλαρας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πατέρα και ο Αλαφούζος την προηγούμενη Δευτέρα δήλωσε πως ο Πατέρας θα είναι στο πλευρό του (όχι οικονομικά). Οπότε μην αποκλείεται ήδη να συμμετάσχει και ο Πατέρας στο νέο εγχείρημα ή να το κάνει αυτό σε λίγο καιρό.

4. Ο Μαρινάκης ήταν αυτός που πέταξε απο το Gazzetta τον Βασιλαρα. Προφανώς αυτό ήταν ένα μεγάλο + ,για να συνεργαστεί μαζί του ο Αλαφούζος. Ο οποίος φαίνεται (αν και ήταν προφανές απο την ενασχόληση του με το twitter) πως θέλει να κερδίσει απο την επικοινωνία με τον κόσμο ,το χαμένο έδαφος που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι.

5. Το όποιο χάσμα υπήρχε μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης ,θα συγκλίνει αρκετά.

Αυτά λοιπόν και εδώ θα μαστε να τον κρίνουμε και αυτόν ,απο το νέο του πόστο.

Σχόλια

  1. μακαρι ρε φιλε το προβλημα να ειμαι εγω , αλλα ξεχνας τα μπινελικια που εχεις φαει εδω μεσα και ειναι απειρα απο τον κοσμο .
    βλεπουν κατι ατομα σαν εσενα και αδειαζουν .....πολυ μποχα ρε παιδι μου .
    τα ντου ποιοι θα τα κανουν ρε?
    αυτοι που θα μαζευοσασταν για να κανετε φασαρια εξω απο δσ γιατι δεν δεχονται τον πριγκιπα ?
    γεμισατε ταξι ?


    υγ . μακαρι να πληρωνεσαι γιατι ειναι αμαρτια να ειναι καποιος ανεργος στη σημερινη εποχη με τα προσοντα σου
    ...ακομα και και η δουλεια του τσατσου δεν ειναι ντροπη
    ...συνεχισε ετσι δεν θα πας χαμενος


    υγ2.απεναντι στις μανες των γαβρων της τρουμπας η δικια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες στο αφεντικο σου το μορφωμενο λοιπον , να μαθει πρωτα ποιος ειναι ο λιμπερμαν και ποιος ο αγκαμεζ τι ειναι break και βλεπουμε αστειε τυπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν διαφωνώ, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε τα καλλίτερα. Θεωρώ οτι ο Αθανασόπουλος -να ειναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει- ήταν αληθινό διαμαντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμορφωσιά, γραπτά χαμηλότατου επιπέδου όπου κυριαρχεί η αισχρολογία, η γλώσσα πεζοδρομίου και η τσάμπα μαγκιά. Ποιές είναι οι σπουδές αυτού του κυρίου; Msc Βγενοϋπεράσπισης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περιμενω και τον αλλο που του ειχε δωσει αδεια ο σοφερ και ελειπε σε διακοπες
    να γραψει και να κραξει , για να σιγουρευτω οτι η επιλογη βασιλαρα ειναι 100%σωστη .


    ποσο μα ποσο προβλεψιμοι .....ουτε τα προσχηματα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την θεωρώ καλή κίνηση απο την άποψη ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο παίζεται πολύ στο επικοινωνιακό κομμάτι και όπως έχω ξανααναφέρει είμασταν πολύ πίσω σε σχέση με τον αιώνιο αντίπαλο. Πάντως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντιμετώπιση που θα έχει τόσο η εφημερίδα DERBY και ο ίδιος ο Γκόντζος, αλλά εγώ θα σημειώσω και την "Πράσινη" μιας και ήταν βασικό της στέλεχος και δεν έφυγε απο ότι ξέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ok..δεν μπορω να πω οτι εχω αποψη για το μπλογκ εδω περα οποτε δεν ξερω τι εχετε πει παλιοτερα.. αλλα ρε φιλε στο ξαναλεω... ο βασιλαρας δεν ειναι καλος για αυτην την θεση...

    οποσδηποτε χρειαζομαστε καποιον "σκληρο" να απανταει στους γαβρους.. αλλα θα επρεπε να ειναι ενας παλαιμαχος γενικος αρχηγος..

    ο βασιλαρας ως γραφειο τυπου θα βγαζει επισημες ανακοινωσεις απο τα γραφεια και δεν θα βγει σε καλο..

    ασε που επειδη ειναι λιγο "βοσκος¨ και προσπαθει να μας κανει προβατα θα λεει βλακειες...

    εστω οτι η ομαδα δεν ειναι καλη του χρονου... εστω οτι πανε ολα στραβα.. ο βασιλαρας θα λεει οτι μας σφαζουν... κατι σαν τον κυρ σαββα περισυ που ελεγε "7η συνεχομενη αγωνιστικη που σφαζουν τον θρηνο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε μαλακα τασο...οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι πουλημενος.? ασε μας ρε φιλε.

    αμα θελετε προπαγανδα, χαιδεμα αυτιων, ασπρο/μαυρο και λοιπες λιμανισιες τακτικες να γινεται γαυροι ρε μαλακες.

    ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.. ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PARA POLY KALH KINHSH....NAI KAI KATI THETIKO STON ORIZONTA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και εγω το διαβαζω και εχω ρισπεκτ στα παιδια που ανεβαζουν τα αρθρα . Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε το μπλογκ να εναι αδερφικο με κατι αλλα που οι αποψεις τους ειναι τελειως αντιθετες με οσα γραφονται εδω μεσα . περιμενω μια απαντηση γιαυτο .


    το μπλογκ αυτο λοιπον πηρε καποια σχολια απο εδω μεσα και τα ανεβασε ως ταχα ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ εναντια στην επιλογη βασιλαρα .
    και το ξαναλεω ελπιζω να μην δω ποτε δικο μου σχολιο το μπλογκ τους γιατι θα νιωσω απειρη εμετιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πέρα από αυτό, θα πρέπει κάποια στιγμή να αναρωτηθούμε πόσο γελοία είναι η αθλητική δημοσιογραφία και πόσοι κολλημένοι οπαδοί, με ίσως κάποια συμφέροντα, με μια ταυτότητα που τους δόθηκε έγιναν επίσημα δημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tασσούλη γλύψε τους Βγενοπατέρες μήπως πάρεις και εσύ θέση βοηθού του βοηθού του γραμματέα του Βασιλαρά ! Και φώναξε και τα φιλαράκια σου τους φορουμίτες να γινετε πολύ ! Αυτοί πανηγυρίζουν μήπως πάρουν θέση. Έλα όλοι οι καλοί χωράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μαζι σας αμολησαν με τον απο κατω απο τα μπλογκ των πριγκιπολαγνων και τα μικρογκοτζων ? καρφωνεστε ρεεεεεεε
    εχασε ο τουλουμπας τη θεση και τα παπαγαλακια ενοχληθηκαν
    αχχααχαχαχαχαxaxaxaa
    ποσο προβλεψιμοι ειστε


    τουλουμπα σ αγαπαμε και δε σε ξεχναμε γυρνα ρε
    οι θαυμαστες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμπεριφορά γαύρου. Ειδικά το υγ 2 δείχνει τι εισαι εσυ και τι ειμαι εγώ.
    Εσύ εισαι ένας τραμπουκος του ιντερνετ που βριζει πίσω από το pc όπως έχετε μάθει να κάνετε να ζείτε στο μικρόκοσμο σας και να το παίζετε δήθεν μάγκες. Στη πραγματικη ζωη εισαι ένα τίποτα με μπόλικο από όλα. Τελευταίο σχόλιο που σου απαντώ .Ας σε κρίνουν οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. POLY KALO TO ARTHRO.SYMFONO APOLYTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έλα ρε Νικόλα!!! Έλα αγορίνα μου!!! Επιτέλους να μπαίνουν πραγματικοί Παναθηναϊκοί μέσα στην ομάδα!! Άνθρωποι που την αγαπάνε, την πονάνε κ δεν διστάζουν να κοντραριστούν με τον οποιοδήποτε για το καλό της ομάδας!!! Πολύ καλή κίνηση του Αλαφούζου, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τασο μπορεις να γινεις πιο σαφης? Διοτι το blog το διαβαζω και εχω respect για αυτο. Αν ειδες καποιο σχολιο σε αλλο site μπορει να μην ευθυνονται τα παιδια απο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η καλυτερη κινηση ητανε να παει ο Βασιλαρας στην θεση αυτη. Βαρεθηκαμε ρε μαγκες οι απεναντι να κανουν τον πιο βρωμικο επικοινωνιακο πολεμο και εμεις να το παιζουμε ''υπερανω και επιπεδου''. Χρειαζομαστε σκληροπυρηνικα ατομα σε αυτες τις θεσεις. Η ομαδα μας πασχει τοσα χρονια στο επικοινωνιακο κομματι,δεν το βλεπετε? Απορω με εσας που σας χαλαει ο Βασιλαρας. Ο ανθρωπος εχει δειξει οτι ενδιαφερεται για το καλο της Παναθας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μου εχει δωσει ηδη ενα καλο δανειακι απο την τραπεζα του . λεφτα που εσυ οσο και να βγαινεις στο κουρμπετι δεν θα τα δεις ποτε . κριμα αδικη η ζωη φιλεναδα


    τουλαχιστον τον αγωνα που κανεις μεσω τοων σχολιων σου το εχει δει κανεις ?
    μη παει τσαμπα η δουλεια σου κυριουλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο Βασιλαρας εχει ταυτιστει με τον Βγενοπουλο και ΔΕΝ εκφραζει τοσο μεγαλο μερος των οπαδων του Παναθηναικου.

    Εγω προσωπικα δεν τον συμπαθω. Ενω η δουλεια του ειναι να ενημερωσει τον κοσμο και να εκφερει την αποψη του (μεσω των blog που ειχε σε leoforos, gazzetta) παντα προσπαθουσε να περασει την αποψη του ως απολυτος σωστη.. και οποιος ελεγε κατι διαφορετικο ειτε κοβοταν απο τα σχολια ειτε χαρακτηριζοταν gayros απο τους υπολοιπους..

    θα επρεπε να βρουνε εναν πιο μετριοπαθη ανθρωπο οσων αφορα τις συμπαθειες του προς τους μετοχους..

    κακη κινηση που θα γυρισει μπουμερανγκ πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aπέναντι στον Καραπαπά όπως λεει και το παιδιι που έγραψε την ανάρτηση ο Βασιλαράς.

    Απέναντι στα γαυράκια της Θύρας 7 ο Τασούλης που κάνει σχόλια εδώ περά.

    Απέναντι στον Μαρινάκη ο Πατέρας.



    Αυτό το ποδόσφαιρο αξίζει σε μερικούς και αυτό επιβάλλουν.



    Έτσι θα πάμε τον Παο μπροστά όπως μας λέει ο Αλαφούζος πηγαίνοντας το
    ποδόσφαιρο χρόνια πίσω με πελατειακές σχέσεις και βάζοντας φίλους
    μετόχων σε υπεύθυνες θέσεις αντι για άτομα με πτυχεία και προσόντα.



    Του χρόνου Αλαφούζε..μη γκρινιάζεις για επεισόδια και για το φετινό - 2 ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ..

    Έρχονται πολλά ντου του χρόνου..
    Το λυπηρό είναι οτι καταστρέφεται ο Παναθηναικός για να γίνονται τα καπρίτσια κάποιων.
    Περιμένω τώρα και το αντίπαλο δέος στον Χατζηχρήστο.

    Πάμε τη ΠΑΝΑΘΑ πολύ μπροστά λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αμ οχι που δε θα εβγαινε να σας υπερσπιστει το μαιτζιγγεριακος ή αλλιως μαιτσακαντινιακος και τωρα τελευταια φειζαλιακος . απλα γελαω που σας εδωσε τοσο στεγνα . παντα ηξερα οτι απο εκει σιγουρα θα σας αμολανε για να γεμιζετε τα σαιτ με τσατσοσχολια . απλα σας εδωσε στεγνα .χχαχαχαχα. μπραβο και στο
    panathinaikos-press που το ονομασε και αδερφικο μπλογκ . να χαιρεστε τα αδερφια σας . παντα πιστευα οτι αυτο το μπλογκ ηταν κατι το διαφορετικο και φαινονταν μεσα απο τις αναρτησεις του οτι καμια δουλεια δεν ειχε με τα μπλογκ της πουτσας αλλα διαψευστηκα. πως γινετε ρε panathinaikos-press ομως να συνεργαζεστε με κολλητους του τουλουμπα (αδερφια) και υμνητες των πετρινων χρονων ? πως? μπορει να μου απαντησει καποιος?


    υγ.Ελπιζω να εχουν καταλαβει την εμετιλα που θα νιωσω αν μεταφερουν καποιο σχολιο μου απο εδω στο μπογκ τους.Ευχαριστω και ευχομαι να σεβαστουν την επιθυμια μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σε εχουν κρινει στα ποστ περι βυντρα πεκ και οπου αλλου βγαζεις το πληρωμενο κομπλεξ σου το ατελειωτο που ακουει ασχημα λογια για το παρκαδορο-εργοδοτη και ταραζεται
    υπαρχουν οι προηγουμενες σελιδες να δεις να ξεστραβοθεις ζωο ε ζωο
    δες τες και μη πουλας τρελα του ταχα αθωου . υπαρχουν τα σχολια που μαρτυρανε τι ειναι ποιος


    γενικα συγκινηθηκα που με ειπες δήθεν μάγκα και ένα τίποτα
    και δηλωνω οτι θα συνεχισω να σου απανταω στις επιδωτουμενες πιπες που σ λενε να πεις

    τις μαγκιες σου στο προφιλ του τουλουμπα και στα μπλογκ των φιλων τσακα και των λοιπων ανυπαρκτων
    γιατι απο οτι ξερω συχναζεις στη θυρα καναπε και γηπεδο σαλονι .....
    φιλια ξερεις σε ποιον










    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Βασιλαράς λειτουργούσε ως ανεπίσημο γραφείο τύπου του Βγενόπουλου κ του Πατέρα..αφού τους υποστήριζε σε κάθετι που έκαναν..Άρα τη δουλειά στο γραφείο τύπου την ξέρει το παλικάρι .. Δε θα δυσκολευτεί...

    Αθανασιου Νικολογιάννη και άλλοι με σκληρή δουλειά μπορείτε να τα καταφέρετε !!
    Τελικά ο Βασιλαράς κατάφερε να πάρει καλύτερη θέση και από τον Γκότζο..

    Oλόσωστος ο raskow..

    TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ..
    Οτι χειρότερο ο Βασιλαράς σε αυτή τη θέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλα οκ ...αν ηξερες τι εχει γραφτει εδω μεσα απο το βαγγελη δεν νομιζω να ειχες τετοια αποψη .
    φαινεται ποιος ειναι τι ....και κατι αυθορμητα σχολια που εκλαμβανονται ας αποψη του ειναι χαρτακι απο τα γνωστα κεντρα
    εχει ματια και κρινει ο κοσμος ...ο συγκεκριμενος εχεις γραψει ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ και εχει παρει τις αναλογες απαντησεις απο τον κοσμο .


    τωρα για σενα φιλαρακι δεν ξερω .......αλλα ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου παντα να λες οτι ειναι εκπροσωπος ενος μετοχου ο βασιλαρας και πρεπει να βρεθει μετριοπαθης ......με μετριοπαθεια θα αντιμετωπισεις τη σκατιλα του πειραια?
    ξεχνας τι σκανδαλα εγιναν περυσι και εμεις ειχαμε ενα γοντικα να κανει την παπια και τον ανηξερο και να μην εχει μηλια για τα βασικα ?
    και λες να βρεθει ενας να τον συμπαθουν ολοι οι μετοχοι .....
    ολοι τον συμαθουν εκτος του παρκαδορου που αφενος εχει παρκαρει και δεν ασχολειται (;) και αφετερου ουτε μιας νοιαζει η αποψη του με οσα σκατα εχει κανει στην ομαδα 12 χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου