Μεγάλη χαμένη ευκαιρία..


Αφού ομολογήσω πως τόσο καλό και πειστικό ημίχρονο απο την Εθνική έχω να δω αρκετό καιρό ,είναι σίγουρο πως η σημερινή ισοπαλία με την Πολωνία περισσότερο ως χαμένη ευκαιρία θεωρείται ,παρά ως ένας σημαντικός βαθμός.Κι ας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κι ας χάσαμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το κεντρικό μας αμυντικό δίδυμο απο το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο και οι πετυχημένες αλλαγές των Παπαδόπουλου-Σαλπιγγίδη (ασχέτως αν έπρεπε να ξεκινήσουν ενδεκαδάτοι) και Φορτούνη ,έφερε το ματς στα ίσια και την Εθνική να κυνηγάει περισσότερο απο την διοργανώτρια το γκολ. Αυτό φάνηκε και στα τελευταία λεπτά ,που δεν απειληθήκαμε ούτε στο ελάχιστο.

Σίγουρα είναι κρίμα που δεν πήραμε την νίκη ,αφού ήμασταν καλύτεροι απο τους Πολωνούς ,αλλά είναι σίγουρο πως αν παίξουμε έτσι και στα επόμενα δύο παιχνίδια ,θα έρθει και η νίκη και η πρόκριση.

Καλύτεροι παίκτες κατ εμέ Σάλπι ,Τοροσίδης και Κατσουράνης.
Χειρότεροι Σαμαράς ,Χαλκιάς και Χολέμπας.

ΥΣ: Η φάση του χαμένου πέναλτι είναι κάτι που μου θύμισε απο την συμπεριφορά του Κάρα στον Παναθηναϊκό. Καλό είναι να σκυλιάζεις για την νίκη ,να ζεις για το ποδόσφαιρο και να ξεχειλίζεις πάθος ,αλλά αυτό -και ασχέτως αν δόθηκε εντολή για το πέναλτι ή όχι- πρέπει να λειτουργεί για το καλό της ομάδας σου και όχι ως αποτέλεσμα του εγωισμού σου. Γιατί και καλύτεροι εκτελεστές υπάρχουν στην ομάδα (Κατσουράνης) και σε καλύτερη ψυχολογία εκείνη την στιγή (Σαλπιγγίδης).

Σχόλια

  1. Καλά έκανες και έβαλες θέμα για την εθνική ! Όλοι την είδαμε και μπορώ να πω την χάρηκα την εθνική μετά από καιρό !
    Το κακό ήταν οτι ήταν στην αρχή μπήκαμε κάπως στρεσαρισμένοι ..αλλά στο δεύτερο ημίχρονο φανερώθηκαν οι ικανότητες της ομάδας και η ψυχή των παικτών.

    Τεράστια αδικία και έγκλημα η κόκκινη Παπασταθοπουλου..Τραγική διαιτησία που θύμισε εποχές χειρότερης γαύρικης παράγκας..

    Ο Σάλπι έκανε ΜΑΤΣΑΡΑ..( Σάλπι γύρνα πίσω στην Πανάθα μας )!
    Πολύ καλά στοιχεία από τον Φορτούνη που βγάζει δύο μπαλιές πάρε βάλε σε είκοσι λεπτά συμμετοχής..Άμα πάει και αυτός στο γαύρο όπως ακούγεται την κάτσαμε..

    Για τους χειρότερους νομίζω ο χειρότερος όλων ήταν ο Χολέμπας..Έκανε τραγικά πράμματα και αν ήταν πιο εύστοχοι οι Πολωνοί στο πρώτο κακό 20 λεπτό θα τρώγαμε και άλλα γκολ..Για τους άλλους συμφωνώ αν και ο Σαμαράς αν και έχασε τα άχαστα..προσπάθησε και βοήθησε αρκετα ανασταλτικά..

    Θεωρώ πως αφού είδα και το ματς της Ρωσίας με την Τσεχία είμαστε η καλύτερη ομάδα μετά από τους Ρωσούς οι οποίοι είναι μια σκάλα πάνω. Νομίζω πως αν γίνουν τα νορμαλ παιρνάμε παρέα εμείς και οι Ρώσοι...

    Το πεναλντυ θα έπρεπε να το αφήσει ο Καρα στον Σάλπι που αν ήταν στο manager θα έπαιρνε 10 για την εμφάνιση του..Φάνηκε όμως πόσο καλός χαρακτήρας είναι ο Σάλπι που δεν είπε τπτ στον Κάρα ούτε εκείνη την ώρα αλλά ούτε μετά σε δηλώσεις. Γιατι στο Παναθηναικό έχουμε δει και μανούρες σε πέναλντυ ..μεταξύ άλλων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου