Έχει κανείς να δώσει απαντήσεις;


Επειδή η υπόθεση του Πρίγκιπα (και όχι του Τσάκα!) γεννάει πολλά ερωτήματα και για κάποιο λόγο ,νιώθουμε σαν τους τρελούς του χωριού ,να κάνουμε μερικά απλά ερωτήματα..

1. Πως γίνεται ο Γόντικας τον Σεπτέμβρη να κάνει συναντήσει με τον Τσάκα στο Κεφαλάρι ,να του δίνει μπουθ ,να μην βγάζει ανακοινώσεις για να τον κόψει όταν μιλούσε για Πρίγκιπες αρρωστάκια ,για Ροναλντίνιο και κάθε Σαββατοκύριακο ερχόταν και ποτέ δεν τον βλέπαμε; Και τώρα που ήρθε όντως ένας Πρίγκιπας ,που η ΕΕΑ υποστήριξε ότι μπορεί να επενδύσει 55.000.000€ σε 2 χρόνια ,να βγάζουν με την μια ανακοίνωση και να μιλάνε περί "ανυπόληπτων";

2. Πως γίνεται ο
Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Αλ Σαούντ ,τον Πρίγκιπα φάντασμα να συντηρούσε την ιστορία για μήνες 3 μήνες ,να υπέγραφε MOU και τώρα να μην έχει πάρει πιο ζεστά την υπόθεση με τον Faisal που και έχει έρθει και έχει την έγκριση της ΕΕΑ;

3. Πως γίνεται η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ που μας δούλευε τόσους μήνες με Πρίγκιπες ,τώρα να τους κράζει και να κράζει και αυτούς που τον συντηρούν;

Προφανώς έχει γίνει συστράτευση των 3 παραπάνω πόλων με τον Γιάννη Αλαφούζο και θέλουν πάση θυσία να περάσει το σχέδιο της Λαϊκής Βάσης. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί ,αλλά ούτε και να πιστέψω πως το κάνουν επειδή το θεωρούν ως την καλύτερη λύση για τον Σύλλογο (ασχέτως αν είναι για μένα..). Ίσως σε λίγους μήνες η υπόθεση Βοτανικός ξαναβγεί στην επιφάνεια; Κανείς δεν ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους... πάντως οι παραπάνω ερωτήσεις είναι ενδεικτικές για την περίεργη συμπεριφορά τους τον Οκτώβρη και τώρα...

Σχόλια

  1. Το πράγμα βρωμάει..Περιέργες καταστάσεις . Βγήκαν στη φόρα mails του δικηγόρου του Βαρδινογιάννη με την Μιχοπούλου για συναντήσεις συμφωνίες MOU και κτλ..
    Βγήκαν στη φορά επιστολές του Φειζαλ από Απρίλη Μάη που δείχνουν την επικοινωνία της ΠΑΕ με τον Φειζάλ.. Και η ανακοίνωση αυτή για μεζάσοντες βγήκε σήμερα..

    Με το ζόρι παντρειά..με Αλαφούζο και λαική βάση .
    Ένας ακόμα λόγος να μη βάλει κανείς λεφτά .

    Μας δουλεύουνε ψιλό γαζί. Απαντήσεις δε θα πάρουμε ποτέ όπως δε πήραμε και για το πάρτυ της πολυμετοχικότητας για τι τελικά έγινε με το γηπεδικό και κτλ..

    Μας θέλουνε στο σκοτάδι και να πληρώνουμε κιόλας !!
    ΟΥΣΤ ολοι σας..

    Δώστε την ομάδα στον Ερασιτέχνη και ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ και η παρεα του Αλαφούζου .
    Βασικός όρος για κάθε μελλοντική μεταβίβαση πρέπει να είναι 0 % οικογένεια Βαρδινογιάννη 0% ΒΓενόπουλος Πατέρας και άλλοι αμέτοχοι.

    Να καθαρίσει από όλα αυτά τα βαρύδια η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης γίνονται και άλλες κινήσεις από τον Αλαφούζο..Έχει βάλει Αθανασίου και Βασιλαρά να του κάνουν αγιογραφία όπως κάνανε στο Πατέρα και τον Βγενόπουλο για να κερδίσει κάποιους από τον οπαδικό πυρήνα..
    Έχει βάλει Νικολογιάννη να κάνει το ίδιο για να κερδίσει τους " αντικειμενικούς Παναθηναικούς της Σπορντει " ...

    Στοχευμένες κινήσεις από Αλαφούζο...Αμά βάλει και τον Γκότζο και το άλλο παρεάκι ε τότε θα την έχει δέσει την ιστορία από όλες τις μπάντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με καμία δύναμη :
    Πώς γίνεται ο .. Τσάκας να εκπροσωπεί ένα ζάμπλουτο επενδυτή-αν είναι- και δη Άραβα !!!
    Υπενθυμίζω τις δηλώσιες του Γ. Αλαφούζου για το θέμα :
    ''Ο Τσάκας έχει 15 καταδίκες για αποδοχές, έχει καταδίκη για δόλια αποδοχή, παραδοχή, έχει καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει 3 καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεωκοπία'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια ...φάβα έχει ο λάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου