Απάντηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου

 Ανακοίνωση-απάντηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου στα όσα ανέφερε ο κύριος Τάκης Μαλακατές την Παρασκεύη. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος απαντάει σε όσους του ασκούν κριτική στην απόφασή του να προχωρήσει με ένα συντηρητικό αλλά αξιόπιστο πλάνο τη νέα σεζόν όπως αποφασίσθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαρτίου 2012 προκειμένου να επιβιώσει ο Σύλλογος. Ως άνθρωπος δεν υπήρξα ποτέ ρίψασπις και ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει τόσο την ανιδιοτελή μου αγάπη για το Σύλλογο, όσο και τις προσπάθειες που έχουν γίνει από εμένα και τους συνεργάτες-μέλη της διοίκησης προκειμένου η «μάνα του λόχου» να ορθοποδήσει.
Όποιος «πηδάει από το καράβι» και χωρίς εξηγήσεις, δεν θεωρώ ότι είναι σε θέση να κρίνει όσους μένουν πίσω και προσπαθούν να το σώσουν από τις «τρικυμίες» του παρελθόντος.
Θα ήθελα όμως να υπενθυμίσω ότι στον Παναθηναϊκό του σήμερα δεν υπάρχουν «παιδιά και αποπαίδια», τμήματα αγαπητά και λιγότερα αγαπητά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για «επιλογές», διακρίσεις και πολυτέλειες. Όποιος όμως επιθυμεί να «επιλέξει» και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Όποιος επιθυμεί να «ματώσει» μαζί μας είναι καλοδεχούμενος. Όποιος δεν το επιθυμεί, ας μας κρίνει στο τέλος…
Γιατί στον Παναθηναϊκό του αύριο -όπως τον οραματίζομαι εγώ αλλά και σύσσωμη η παναθηναϊκή κοινή γνώμη- οι μελλοντικοί Πρωταθλητές σε όλα τα σπορ θα είναι παιδιά μέσα από τα «σπλάχνα» του. Να έχουμε υγεία, να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας, για όλους τους Έλληνες και η επιστροφή του Συλλόγου στην κορυφή θα γίνει όπως του αρμόζει»!

Σχόλια