Η διαφορά Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών σε 4 φωτογραφίες!

24/1/2010 ο Γαύρος χάνει μέσα στο Καραϊσκάκη απο τον Πάοκ με 0-1 και στο πέταλο βγαίνει πανί προς την ομάδα και την διοίκηση τους. Αυτούς που τους πήρανε (όπως τα πήρανε) σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Ίσως και επειδή ξέρανε πως είναι τα περισσότερα κάλπικα ,να μην τους στηρίζανε..

30/5/2012 ο Παναθηναϊκός νικάει τον
Γαύρο στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ στο ΟΑΚΑ ,με 84-74. Το ενδεχόμενο όμως ,της απώλειας της κούπας είναι πιο ορατό απο ποτέ ,για αυτό στο πέταλο βγαίνει ένα πανί ,ώστε να ..ξηγιόμαστε απο την αρχή.

12/5/2012 ,ο Ολυμπιακός χάνει το πρωτάθλημα ,χάνει και το champions league. Οι οπαδοί του δεν μπορούν να το ανεχτούν κι αφού κράζουν τον Κόκκαλη με συνθήματα (όπως και σε προηγούμενα ματς) ,σπάνε και την ίδια τους την έδρα..

2/6/2012 ,ο Παναθηναϊκός χάνει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ μετά απο 9 χρόνια και ο κόσμος περιμένει την ομάδα στο Κάραβελ για να την αποθεώσει και να την ευχαριστήσει για τις τόσες χαρές που έχουν προσφέρει στον κόσμο.


Μέσα απο τις 4 φωτογραφίες φαίνεται με τον πιο απόλυτο τρόπο ,η διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει στους 2 λαούς. Και στις περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με ομάδες που έχουν κάνει δυναστεία κι όμως στα ίδια αποτελέσματα υπάρχουν διαφορετικές αντιδράσεις. Απο την μία το "Ευχαριστώ για το χθες" και απο την άλλη "Άντε και γαμηθείτε ,στα παπάρια μου το χθες". Όπως είπα ,μπορεί και αυτή η αντίδραση των γαύρων να ήταν συνειδητή ,όταν ξέρανε πως αυτή η δυναστεία τους στην μπάλα ,ήταν κάλπικη και γεμάτη αβάντες. Κατανοητό..

ΥΣ: Βέβαια για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα ,ο γαύρος έχασε το πρωτάθλημα στο πόλο πριν κάτι μέρες και οι οπαδοί του ,χειροκρότησαν την ομάδα ,για τις κούπες του χθες. Όμως η διαφορά νοοτροπίας ενός λαού δεν καθορίζεται απο τα 100-200 άτομα  ,αλλά απο τα χιλιάδες..

Σχόλια

  1. το "εταιρια" πως το ειδατε???? ο γνωστος γλωσσολογος παλι ε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου