Να ετοιμαζόμαστε να ακούσουμε "Ο Ζέλικο Ομράντοβιτς μετά απο 13 χρόνια αποχωρεί απο τον Παναθηναϊκό" ;


Την προηγούμενη εβδομάδα το ραντεβού μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου-Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετατέθηκε κατά 1 εβδομάδα. Σήμερα το ραντεβού δεν βρήκε κατάληξη και η απάντηση του Ζοτς για το αν θα παραμείνει ή όχι ,παίρνει αναβολή για αύριο το μεσημέρι.

Πριν κάποια χρόνια ,το θέμα ανανέωσης του Ζοτς κρατούσε τα περιβόητα 5 λεπτά. Πλέον κρατάει ,παραπάνω απο 5 24ωρα και είναι δεδομένο πως κάποιο γυαλί έχει ραγίσει και η εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απλά δεν υφίσταται. Άλλο λόγο δεν μπορώ να εξηγήσω ,όταν ο ίδιος ο κόουτς λέει πως το θέμα του δεν είναι το οικονομικό. Εκτός ,αν θέλουν τα παπαγαλάκια του Δ.Γιαννακόπουλου να μας πείσουν για αυτό...

Υπομονή οπότε ,μέχρι αύριο...

ΥΣ: Κατάφερες και έφερες τα πάνω-κάτω στην ΠΑΕ χωρίς να είσαι καν μέτοχος. Αν καταστρέψεις μέσα σε 2 χρόνια και το μπάσκετ ,τότε τι να το κάνω ότι είσαι γιος του Παύλου;

Αν φύγει ο Ζοτς ,ποιον να καταφέρεις να πείσεις ότι δεν έφταιγες εσύ;

Σχόλια

  1. Ρε μεγάλε μισό λεπτό για θα μας τρελάνεις μου φαίνεται .
    Πρώτον είναι αστείο να λέμε ότι θα φύγει ο τιτάνας Ομπράντοβιτς για δυο τρια μύρια . Αν θέλεις τον κρατάς .
    Δεύτερον λεφτά στην ΚΑΕ βάζνε ΠΑΝΤΑ τα δυο αδέρφια και γι' αυτό και είναι οι πιο αγαπητοί παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου μας . Ο μικρός Δημήτρης όσο ασχολήθηκε , πήγε να κάνει την ομάδα μπάχαλο με το σκηνικό με το Ντίνο Ράτζα , μετά με το σκηνικό μετά την ήττα από το Μαρούσι και τα σχετικά που δεν θα κάτσω να ιστορήσω τώρα .
    Είναι σαν να λες ότι στις επιχειρήσεις των Βαρδινογιάννιδων , τα λεφτά τα βάζει ο Γιάννης .
    Καθόλου τρελός δεν είναι κάποιος που βάζει λεφτά σε μια ομάδα .
    Ο Παύλος και ο Θανάσης ήταν οι ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ποτέ δεν ζήτησαν δάφνες και τιμές για το ότι βάζουν λεφτά εδώ και τόσα χρόνια . Γιατί δηλαδή το ΚΑΘΗΚΟΝ του Δημήτρη Γ. πρέπει να είναι .. τρέλα ; Αλλίως αν μην ασχοληθεί .
    Στρωμένο πλάνο του δώσανε τα αδέρφια και αυτός πάει την ομάδα στην ξέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιωργος 1313/12/12 3:47 μ.μ.

    μπραβο σε εσενα που εγραψες το αρθρο εισαι τσακαλι!!! οχι τον ζοτς δεν το νοιαζει το μπατζετ... (χαχαχαχαχχαχαχαχα!!! ) ρε αμα του διναμε τα ιδια με περισυ (20 μυρια) θα σου πω εγω θα εμενε στο αψε σβησε. απλα ο ιδιος ειπε οτι δεν εχουμε διαφορα μονο εκει (ενοωντας και αλλα προβληματα που προεκυψαν), αλλα εσεις αρνειστε μου φαινεται να το καταλαβετε ... και ασε την κριτικη για τον τρακη, γιατι αμα δεν ηταν αυτος θα μιλαγαμε προ 2 μηνων για τελος αυτοκρατοριας. τωρα τουλαχιστον θα το παλεψει ακομα και χωρις ζοτς. αντε μπραβο μου γινατε ολοι ειδικοι και βριζεται τον καθε ΤΡΕΛΟ που βαζει τα λεφτα του στην παναθα.
    και οσο για το τελευταιο:

    "Αν φύγει ο Ζοτς ,ποιον να καταφέρεις να πείσεις ότι δεν έφταιγες εσύ;" , να εισαι σιγουρος πως οι υγειεις παναθηναικοι ΟΠΑΔΟΙ θα καταλαβου πως δεν εφταιγε κανενας τρακης, αλλα η ΚΡΙΣΗ. αμα εισαι μαγκας και πιστευεις οτι φταιει ο τρακης βαλε τα εναπομειναντα 3 εκατομμυρια να δουμε αν θα μεινει ο ζοτς ή οχι.
    απο το συγεκριμενο μπλογκ δεν περιμενα τετοιο ποστ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως έχω ξαναπεί και εξηγήσει είναι ΛΑΘΟΣ και ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ να κατηγορίσουμε είτε τον Ομπράντοβιτς είτε τους Γιαννακόπουλους. Ας μην είμαστε τόσο αχάριστοι και αμνήμονες και θα προσθέσω..να μη μπαίνουμε και στα παιχνιδάκια κάποιων...

    Είτε μείνει είτε φύγει ο τεράστιος Ομπράντοβιτς το τμήμα δε θα διαλυθεί όπως αφήνουν να εννοειθεί τα τσιράκια κάποιων . Δε θα τους περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία να τον κρίνουμε σαφώς αλλά οχι άδικα. Εσύ απο που γνωρίζεις αυτό που αναφέρεις παραπάνω οτι δηλαδή ο Ομπράντοβιτς φεύγει γιατι δεν έχει εμπιστοσύνη στον Δημήτρη ? Αν μου το αποδείξεις κάπως αυτό μαγκιά σου.. Και μη μου πεις για το πρωτοσέλιδο που είχε βγει από την εφημερίδα του . Αν ήταν αυτός ο λόγος θα είχε φύγει ο Ομπράντοβιτς από τοτε που είχε γίνει εκείνη η ιστορία . Εξάλλου και ο Δημήτρης παραδέχτηκε οτι ήταν λάθος και πήρε την ευθύνη γι αυτό . Αυτό δηλαδή δε το καταλαβαίνω καθόλου ..που λες για εμπιστοσύνη και οτι φταιει αυτός και κτλ. Περιμένω να μου πεις πως το ξέρεις ειλικρινά.

    Και το αφήνω αυτό..Αναφέρεις πριν οτι τα λεφτά δεν είναι του Δ. Γιαννακόπουλου ..μα κοροιδευόμαστε..? Της ίδιας οικογένειας είναι από τον ίδιο κουμπαρά βγαίνουν και μπαίνουν τα χρήματα ! Εκτος αν εσύ με τον Πατέρα σου λες πως τα λεφτά και η κληρονομιά του είναι ξένα προς εσένα..!

    Και γενικά να τον κρίνουμε τον Δημήτρη όλοι πρέπει να κρίνονται αλλά να δούμε πρώτα και τι κάνει για το τμήμα . Οχι πριν τον είδαμε να τον βγάλουμε καταστροφέα επειδή υπάρχει ζήτημα με μερικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα το δεχοταν γιατι θα ηταν απ'τον κοσμο.. Να μου ελεγες για την οικογενεια θα το καταλαβαινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στην τελική μάς ενδιαφέρει αν θα μείνει ο ζοτς ή κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πράμματα αλλάζουνε ..Αυτό που λες για το Σπορτινγκ έγινε πριν καμιά 7 χρόνια πριν η κάπου τόσα..Από τοτε πήραμε και άλλα Ευρωπαικά κτλ κτλ . Θέλω να πω έτσι είναι η ζωή και οι συνθήκες αλλάζουνε. Τότε ήταν ένας πολύ καλός προπονητής τώρα είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης. Λογικό είναι λοιπόν πλέον να σκεφτέται και ο ίδιος του να δοκιμάσει και αλλού.
    Σε κάθε περίπτωση αυτά που κάνεις είναι υποθέσεις..Και εγώ με τη σειρά μου μπορώ να υποθέσω και να βγάλω σενάρια γιατι φεύγει κ κτλ.

    Η ουσία είναι αυτή που μετράει τελικά . Δεν έχει νοημά να ρίχνουμε ενα θέματα σε κάποιον που θα βάλει περίπου 36 εκατομμύρια στην επομενη τριετία. Αυτό είναι πολύ άδικο και αυτό στηλιτεύω.

    Δε διαφωνούμε στην αξία του Ζοτς και οτι θα είναι μειονεκτημα μεγαλο αν φύγει . Σαφώς και θα είναι . Αλλό αυτό όμως και άλλο ο μηδενισμός και οι αρνητικοί χαρακτηρισμοί πριν αρχίσει καν η χρονιά.

    Τέλοσπαντων ..ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε στο πως βλέπουμε τα πράμματα στο συγκεκριμένο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια το τι ακριβως εχει ειπωθεί στις συζητησεις μεταξυ Ζοτς και Τρακη δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δυστυχως το γεγονος ειναι οτι μαλλον φευγει αυτη η τεραστια μορφη απο την ομαδα. Με τι καρδια θα κοιτας τον παγκο της ομαδας και θα βλεπεις καποιον αλλο? Και κατα πασα πιθανοτητα καποιον πολυ κατωτερο, μην περιμενετε κανενα Μεσινα. Αλλα τι να λεμε, κι αυτου του εχει παρει την ταυτοτητα ο Ζοτς τοσες φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά μετά την άκαρπη συνάντηση της προηγούμενης Τρίτης άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά.Δεν ξέρω εάν μέχρι το μεσημέρι σήμερα θα βρεθεί η χρυσή τομή δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος,μακάρι να συμβεί αυτό που θέλουμε όλοι.
    Απο εκεί και πέρα θα είναι και μεγάλο μείον για τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με το που αναλαμβάνει την διοίκηση της ΚΑΕ να βρεθεί μπροστά σε μια ιδιάζουσα κατάσταση.Γιατί πέρα απο τον προπονητή υπάρχει και ένα ρόστερ όπου υπάρχουν μόνο δύο παίκτες ο Διαμαντίδης και ο Σάτο,όλοι οι υπόλοιποι μένουν ελεύθεροι.
    Χωρίς τον παράγοντα Ομπράντοβιτς πόσο εύκολο είναι να διαπραγματευτείς καταρχήν με το υπάρχον υλικό συν τους υπόλοιπους, όλοι ξέρουμε ότι πολλοί αθλητές θα ήθελαν να αγωνιστούν υπο τις οδηγίες του "Ζότς".
    Πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει επίσημο ρόλο στον σύλλογο και σίγουρα θα ξέρει και ο ίδιος ότι επωμίζεται ένα μεγάλο φορτίο στις πλάτες του αφού πάντα θα υπάρχει η σύγκριση με τον πατέρα του αλλά και με τον θείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN O ZOTS APOXORISI APO TON PANATHINAIKO H KATHFORA THA EINAI MEGALI.KAI TO KSEROYME OLOI MAS ETSI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου