To νέο 20μελές ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Έχουμε και λέμε:

Αλαφούζος, Γόντικας, Σωπήλης, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Τσίμας, Βερβεσός, Ηρειώτης, Καμάρας, Παναγόπουλος, Μπακόγιαννης (προτάθηκαν από τον Γ. Αλαφούζο και ψηφίστηκαν από τον Γ. Βαρδινογιάννη). Οι κ.κ. Δομάζος και Γούναρης προτάθηκαν από Αλαφούζο αλλά δεν δέχτηκαν και μπήκαν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Από τον Ανδρέα Βγενόπουλο προτάθηκαν οι Λομβάρδου και Λιβέρης. Ο Λεωνίδας Πολέμης ορίστηκε από την τριανδρία Νίκα, Πολέμη και Ξυλά. Δύο μικρομέτοχοι που ορίστηκαν μέσω κλήρωσης είναι οι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας και ένα μέλος που απομένει θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη.


Να κοιτάμε την ουσία λοιπόν. Πλέον θα υπάρχει ένα ΔΣ που θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις και θα μπορεί να τρέξει τα ζητήματα της ομάδας. Βέβαια πολλά απο τα μέλη είναι τα ίδια με το προηγούμενο. Τέλος πάντων ...τώρα σειρά έχει να βρεθούν τα λεφτά.


ΥΣ: Παύλος Γιαννακόπουλος ,Πατέρας και Ζολώτας με την σημερινή τους απουσία και διάθεση να μην ορίσουν κάποιο μέλος απέδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρει η ΠΑΕ και δεν θέλουν να ασχοληθούν ξανά.



Σχόλια