Έρχεται νέο show του Tσάκα;


Καταλυτική ημερομηνία η ΓΣ της Τρίτης (8/5) και θα εμφανίσει τον Πρίγκιπα (ποιον απο όλους άραγε;) με τις εγγυήσεις για να πάρει την ΠΑΕ και να προλάβει τον φορέα του Αλαφούζου.
Ετοιμαστείτε για νέες παρωδίες...
Μόνο που πλέον κάθε κοροϊδία δεν θα περνάει έτσι μιας και τα πράγματα έχουν φτάσει στον πάτο και η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί.

Προσωπική μου άποψη; Αν ισχύουν αυτά περί επανεμφάνισης του Τσάκα ,να μην του επιτρέψουν ,ούτε απέναντι απο τα γραφεία που θα γίνει η  ΓΣ να περάσει. Αρκετά έπαιξε κι αυτός...




Σχόλια

  1. Tσάκα συνέχισε αφού οι Βαρδινογιάννηδες σε αφήνουνε..Η αλήθεια είναι οτι προσωπικά μου έλλειψες γιατι είσαι ατακαδόρος κράζεις τους γαύρους ,έχεις γέλιο και δίνεις έστω μια - ψευτικη - ελπίδα..

    Ώρες ώρες πάντως σκέφτομαι οτι ο Τζίγγερ μας δουλεύει όλους εδώ και δύο χρόνια και . Άφησε τον Βγενόπουλο να αποδείξει μόνος του οτι δεν είναι λύση για την ομάδα. Άφησε τον Πατέρα στο περιθώριο ..Οι Γιαννακόπουλοι λένε οτι τα αφήνουνε όλα ..Άφησε τον Τσάκα να κάνει " κουμάντο " λέγοντας οτι του ερχόταν στο μυαλό ..Άφησε ένα σωρό εταιρίες της πλάκας να βγάλουνε ανακοινώσεις οτι θέλουνε τον Παναθηναικό..Άφησε τον Λυκουρέζο να μιλήσει για  βοήθεια των οπαδών .. Αφήνει τώρα τον Αλαφούζο με διάφορα περίεργα ιδρυτικά στελέχη να κάνουνε λαική βάση σε έναν λαό που ΠΕΙΝΑΕΙ..

    Όλα αυτά σε αυτό το φανταστικό σενάριο για να δείξει οτι δεν υπάρχει άλλος σαν και αυτόν για τον Παναθηναικό..χωρίς να τον νοιάζει αν τελικά οδηγήσει το καράβι στη καταστροφή !Και ποια μπορεί να είναι τα δύο τέλη σε αυτό το σέναριο ? Το πρώτο και καταστροφικό για την ομάδα να μικρύνει και άλλο να κάνει τον κομπάρσο στο πρωτάθλημα μέχρι να βρεθεί ένας απομηχανής θεός να μας σώσει..Το δεύτερο σενάριο αν δει ο Βαρδινογιάννης οτι το κλίμα γυρίζει υπερ του να γυρίσει και να πει , " ορίστε τα δοκιμάσατε όλα και δεν έγινε τίποτα και επειδή η οικογένεια μου και εγώ " αγαπάμε " τον Παναθηναικό θα τον " σώσουμε " ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου