Συνέντευξη Πρίγκιπα του Τσάκα: Πάλι χρόνο ζητάνε... χρόνος όμως δεν υπάρχει.


Αν και έχω πείσει τον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ σοβαρά με την υπόθεση Τσάκα ,προσπάθησα να δω όσο πιο καλοπροαίρετα γινόταν την σημερινή συνέντευξη τύπου ,του Πρίγκιπα Φεϊζάλ. Αλλά ρε πούστη μου ,πάλι τα ίδια πράγματα ειπώθηκαν ,με κάποια κενά στα λεγόμενα Πρίγκιπα και Τσάκα ,να ενισχύουν την καχυποψία. Πάμε όμως τα πάρουμε με την σειρά..

Αφού ξεπεράστηκε το ...αρχικό σοκ των γιαουρτιών (τόσοι μπράβοι ήταν στο ξενοδοχείο..) που και καλά δεν το περίμενε ο Τσάκας και δεν ήθελε να συμβεί ,ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου.

Tα βασικά σημεία των όσων δήλωσε:
1.Γνωρίζει την κίνηση για λαϊκή βάση του Αλαφούζου και την τοποθετεί παράλληλα και όχι απέναντι. Δηλαδή ,φαντάζομαι πως αν πάρει το ποσοστό του Τζίγγερ ,θεωρεί πως μπορεί η λαϊκή βάση να συνυπάρξει με μεγαλομέτοχο αυτόν;
2. Συναντήθηκε με
εκπρόσωπο της οικογένειας Βαρδινογιάννη ,αλλά όχι με τον Τζίγγερ
3.Έχει κατατεθεί αίτηση για να μισθωθεί σε μακροχρόνιο επίπεδο κτίριο επί της Λ.Αλεξάνδρας ,όπου θέλει να στεγάζει τα γραφεία της ΠΑΕ ,του Ερασιτέχνη και το μουσείο της Παιανίας.
4. Θα επενδυθούν 55 εκατομμύρια ευρώ σε 2 χρόνια. Τα 15 θα είναι για την εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ.
5. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν απο την διοίκηση της ΠΑΕ ,ούτε με τον Αλαφούζο.
6. Έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για νέο έλεγχο στην ΠΑΕ ,αν και γνωρίζει τα αποτελέσματα του προηγούμενου που είχαν γίνει πάλι ,για λογαριασμό του Τσάκα.
7. Υπάρχει έτοιμη επιταγή 55 εκατομμυρίων ευρώ μέσω της Γερμανικής Τράπεζας PostBank.
8. Στάλθηκαν στην ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) όλα τα έγγραφα που ζητούνταν. Αυτό έγινε σήμερα και σύμφωνα με τον Πρίγκιπα ,το πότε θα εγκριθεί ο φάκελος είναι καθαρά θέμα ΕΕΑ.

Αυτά είναι λοιπόν ,τα βασικά των όσων δήλωσε ο Πρίγκιπας. Όμως έχω κάποιες απορίες..

1. Πως γίνεται ο Πρίγκιπας να δηλώνει πως δεν ήξερε ότι για να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ,πρέπει να περάσει απο την ΕΕΑ πρώτα; Δηλαδή πάει να κάνει ένα deal εκατομμυρίων ,το οποίο το δουλεύουν καιρό και δεν ξέρουν τα βασικά βήματα; Έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα για να μάθει πως υπάρχει και μια ΕΕΑ που ζητάει φακέλους; Ο Τσάκας δεν το ήξερε απο τον προηγούμενο Πρίγκιπα που έφερνε;
2. Τελικά πόσα λεφτά θα βάλει στην ομάδα; 55 εκατομμύρια για 2 χρόνια; Και τα 15 εκατομμύρια που λέει πως θα βάλει για τα χρέη ,πως θα μπουν στην ΑΜΚ; Γιατί αν βάλει 15 μύρια δεν παίρνει απλά το 54,7% αλλά όλη την ΠΑΕ νομίζω..
3. Πως ακριβώς θα κινηθεί παράλληλα και όχι αντιμέτωπα του σχέδιο του Αλαφούζου; Δηλαδή θα είναι μεγαλομέτοχος και θα υπάρχει και η λαϊκή βάση; Το ξέρει πως αυτό δε γίνεται ,έτσι;

Άποψη μου είναι πως η συνέντευξη τύπου έγινε με σκοπό να μας πουν πως ζητάνε χρόνο για την έγκριση του φακέλου στην ΕΕΑ και τον νέο έλεγχο που θα γίνει στην ΠΑΕ. Όμως κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει πως χρόνος δεν δίνεται ,γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Και αυτό το ξέρει ο Τσάκας (ή κάποιος άλλος;) πολύ καλά ,όπου έπαιζε με την ΠΑΕ τόσους μήνες...

Γιατί υποτίθεται πως πάλι ο Τσάκας δούλευε το όλο project ,αλλά ξέχασε να κάνει τόσο καιρό αυτόν τον έλεγχο (που έχει ήδη κάνει για τον άλλο πρίγκιπα) και να στείλει τον φάκελο στην ΕΕΑ. Δηλαδή δύο βασικά βήματα..

Δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός (και δεν πρέπει) να ρισκάρει την νέα χρονιά περιμένοντας έναν Πρίγκιπα. Γιατί αν πτωχεύσει η χώρα ή τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν είναι ικανοποιητικά ή η ΕΕΑ απορρίψει τον φάκελο ,τότε τι γίνεται;

Για αυτό ας προχωρήσει το σχέδιο του Αλαφούζου...



Σχόλια

  1. Γουστάρω το σχεδιο αλαφουζου,θα βαζω λεφτα απτην τσεπη μου(εδω με δυσκολια τα βγαζω πέρα)και θα κατεβαινουμε στα ντερμπι με τον γαυρο και θα τρωμε 3-4(και λιγα λεω)στο κεφλαι και θα τελειωνει η υποθεση.Θα εχω ροστερ περιπου σαν του Ατρομητου και θα διεκδικω επαξια την 4-5η θέση!Και αμα λάχει θα παίζω κανενα eurpa league ανα 5 χρονια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THELO NA EKFRASO TIN GNOMI MOY PANO SE AYTO TO FLEGON ZYTIMA.TIN OLOI KATASTASI ETSI OPOS TIN VLEPO ME TA MATIA MOY TA TINA EINAI 2.EXOYME MIA PLEYRA ALAFOYZOU KAI MIA PLEYRA ENOS PRIGIPA.TO THEMA ALAFOUZOU SONI TIN YPARXOYSA KATASTASI ALLA TA LEFTA LIGA.TSIMA TSIMA POY LENE.H ALLI PLEYRA TOY PRIGIPA YPARXOYNE LEFTA ME TA LEGOMENA TOYS KAI MALISTA POLLA ALLA DEN PROLAVENEI OYTE ME SFERES TIN KATASTASI.ARA STI PROKIMENI PERIPTOSI STIRIZIS TO IDI YPARXON TON ALAFOUZO.GIA NA MIN MPLEKSOYME.TRAVAME AYTI TIN GRAMI GIA NA MIN EXOYME PERIPETIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YPARXI PITHANOTITA NA DOYME SYMPEXTES ALAFOUZO ME PRIGIPA?LEO EGO TORA!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. APLA O PRIGIPAS NA MPEI SAN METOXOS KAI OXI SAN AGORASTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ME TOSES ILITHIOTITES POY EXEI PEI DEN TOY EINAI KAI DYSKOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου