Ο Γόντικας έχει βρει ομάδα να πουλήσει τον Κατσουράνη!


Δεν ξέρω πως και δεν έχει ειπωθεί απο κάπου ,αλλά τους τελευταίους 2-4 μήνες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,έχει έτοιμη την πώληση του Κώστα Κατσουράνη σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Ιταλία.

Σύμφωνα και με τον ίδιο τον παίκτη ,η ΠΑΕ τον έχει προς τους υπό παραχώρηση παίκτες και δύο ομάδες απο το
campionato έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα ,αν και σε περίπτωση που το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι δεν είναι διασφαλισμένα ,προτεραιότητα του είναι να φύγει στο εξωτερικό και όχι να πάει στην Άεκ όπως ακούγεται τελευταία.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα και την αβεβαιότητα που υπάρχει στην ΠΑΕ ,ο Κατσουράνης είναι ο Νο.1 παίκτης προς πώληση και όχι ο Λέτο ή κάποιος άλλος ,όπως θα πίστευαν οι περισσότεροι.

Προσωπική άποψη ,είναι πως ο Κατσουράνης είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα ,παίκτης με προσωπικότητα και πρέπει να αποτελεί την βάση σε μια ομάδα που -πιθανότατα και όπως φαίνεται- θα κατέβει επικίνδυνα πολύ ο μέσος όρος ηλικίας και το επίπεδο εμπειρίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτήν την στιγμή ,ο Γόντικας τον έχει έτοιμο για να τον δώσει και να ξεφορτωθεί το υψηλό συμβόλαιο του. Όσον αφορά τις ιταλικές ομάδες ,έχει ακουστεί πως μια απο τις δύο είναι η Πάρμα και είχε υπάρξει και επαφή ,λόγω Νίνη. Αλλά χωρίς καμία σιγουριά το τελευταίο...

Σχόλια

  1. Αν καταφέρει ο Γόντικας να πουλήσει τον Κατσουράνη στην τραγική κατάσταση που είναι τώρα του ανάβω λαμπάδα ίσα με το μπόι του !!!Μακάρι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαγγελη εισαι το λιγοτερο ΜΑΚΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέγα λάθος , πρώτοι που πρέπει να πωληθούν είναι ο Βύντρα , ο τραγικός Σπυρόπουλος και ο Μπιάρσμιρ και να φύγει επιτέλους ο κακός πλην τίμιος Βάσκος . Οι δυο πρώτοι θα βρουν πρόταση σίγουρα εκτός και αν κάποιοι θέτουν βέτο σε πώλησή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι, πουλήστε Κατσουράνη και κρατήστε τη παιχτούρα τον Λουκά, να τον βλέπουμε να μαγεύει για άλλο ένα χρόνο με τις φαρμακερές σέντρες του!!! Αλαφούζε αν θέλεις να μαζέψεις κανένα φράγκο από τον κόσμο της ομάδας, συμπεριφέρσου σαν Παναθηναϊκός και όχι σαν Τζιγγεριακός!!!! Δεν λέω ότι ο Κατσουράνης μας μάγεψε με την απόδοση του φέτος. Υπάρχουν όμως άλλοι που πρέπει να πάρουν πρώτα πόδι, πριν φτάσουμε στο σημείο να πουλήσουμε τον Κατσουράνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα οποιος δεν αναγνωριζει την αξια του Κατσουρ μαλλον δεν γνωριζει ουτε ρα βασικα απο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου