Άποψη για τον Παναγόπουλο

ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Διάβασα ότι ο Χρήστος Παναγόπουλος συμπεριλαμβάνετε και αυτός ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του "σωματείου", και αναρωτιέμαι αν είναι Παναθηναικός. Θυμάμαι τότε που ήταν πρόεδρος της ερτ, όταν ο γαύρος είχε υπογράψει χρυσό συμβόλαιο με την ερτ για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Στην ερτ είχαμε γαυρο-δημοσιογράφους...πουρουπού,βερνίκος. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/12 1:41 π.μ.

    Ωχ θεε μου όχι αυτός... Α ρε Παναθηναϊκέ που κατάντησες... Πάμε να φύγουμε από τον καρκίνο και αντί να έρθει κάποιος παναθηναϊκός όνομα και πράγμα, πλάκωσαν τα κοράκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai o Gontikas eitan o ypeuthinos athlitikou programatos tis ERT kai autos pu edine ta symvolaia ston Kokkali!

    Min to psahneis me ta lamogia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας πάρει καιρό για να φύγουμε απο την εποχή και τη λογική Βαρδινογιάννη. Πρέπει να έχει βάλει και δικά του άτομα στην κίνηση του Αλαφούζου, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη η λύση αυτή, είναι η μόνη δυνατή λύση την εποχή που βρισκόμαστε. Σιγά - σιγά ελπίζουμε ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν και ο Παναθηναικός από ομάδα που κυνηγούσε την δεύτερη θέση (εποχή Βαρδινογιάννη) να γίνει πρωταθλητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού κολλάει το ένα και πού κολλάει το άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γόντικας ήταν ο εκλεκτός του Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ Παναθηναικός τα τελευταία δύο χρόνια. Ταυτόχρονα όπως είπε και ο φίλος Tap ήταν ο υπεύθυνος αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ που κατά την ταπεινή μου γνώμη ήταν εξόχως φιλοολυμπιακή και είχε  υπογράψει συμβόλαια με τον Γαύρο (η ΕΡΤ). 

    Πάντως ο Αλαφούζος αν θέλει να γίνει ο νέος πρόεδρος στον Παναθηναικό πρέπει να είναι ρηξικέλευθρος.

    Κατά την προσωπική μου γνώμη πρέπει να κάνει τα εξής:

    1. Να κόψει το ομφάλιο λώρο ανθρώπων του Βαρδινογιάννη με το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναικός.
    2. Να αγαπά, να ακούει και να σέβεται την γνώμη των οργανομένων οπαδών γιατί αυτοί πονάνε και πηγαίνουν στο γήπεδο βρέξει χιονίσει.
    3. Να επαναφέρει τον Παναθηναικό στην φυσική - πραγματική του έδρα την Λεωφόρο. Εκεί με την βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα ανεβάζει στροφές και θα πατάει τον Γαύρο όπως το έκανε πολλές φορές την δεκαετία του 60 & του 70. Αυτό το αισθάνομαι πολύ ο ίδιος, δηλαδή αν ο Παναθηναικός πατήσει τον Ολυμπιακό, ότι και άλλα αποτελέσματα να φέρει, το πρωτάθλημα θα είναι δικό του.

    Διαφορετικά θα έχουμε μια από τα ίδια δηλαδή τον Παναθηναικό σε ρόλο κομπάρσου και τον Ολυμπιακό πρωταθλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου