Η Ε.Ε.Α έκρινε πλήρη τον φάκελο του πρίγκιπα Φειζάλ

  Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε πλήρη τον φάκελο του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ και του έδωσε το πράσινο φως να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.
  Πλήρη έκρινε τον φάκελο του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στη συνεδρίαση της Τρίτης. Η εισηγήτρια Μελίνα Γιαννακοπούλου τόνισε στα μέλη ότι όλα τα στοιχεία είναι νόμιμα και επαρκή και επομένως, πρέπει να επιτραπεί στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.
 Η εισήγηση της έγινε ομόφωνα δεκτή και η ΕΕΑ άναψε το πράσινο φως. Για την εξέλιξη ενημερώθηκε η δικηγόρος του Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου και μετέφερε την είδηση στον πελάτη της.

 Ο νομικός σκόπελος ξεπεράστηκε για τον υποψήφιο επενδυτή του Τριφυλλιού, όμως τώρα αρχίζει το ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο Φεϊζάλ καλείται να υλοποιήσει τις εξαγγελίες του και να παρουσιάσει τα χρήματα που ισχυρίζεται πως είναι πρόθυμος να διαθέσει για τον Παναθηναϊκό.

Σημαντικότατη είδηση ! Για να δούμε..ΜΑΚΑΡΙ !
 

Σχόλια

  1. PALIKARIA SORRY ALLA DEN TO XAVO TO PARAMYTHI.AMA DEN DO TA FRAGA NA PEFTOYNE DEN PISTEVO TIPOTA.AS TA RIKSI OPOS EIPE KAI META VLEPOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pote den pistika gia tis upotheseis aravwn,alla (ti lew twra) gnwstos gnwstou mou pou douleuei kapou ekei katw,eipe oti isxuei i epithimia tou...1 xrono meta kai twra mpika sto trupaki na to pisteuw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε συ panathinaikos press........πινεις κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου