Ερώτηση για την μεταβίβαση των μετοχών

ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Αν τελικά ο φορέας σωτηρίας του Γιάννη Αλαφούζου δεν καταφέρει να μαζέψει τα λεφτά που αντιστοιχούν στο 54,7% του Γιάννη Βαρδινογιάννη ,τότε πως ακριβώς θα λειτουργεί; Γιατί χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ,η εταιρία της λαϊκής βάσης ,πως θα μπορούν τα μέλη να εκλέγουν και να εκλέγονται και γενικά να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ;

Δηλαδή ,συγκεκριμένα και με νούμερα. Αν το όριο των 6-7-8 εκατομμυρίων ευρώ δεν καλυφθεί ,τότε ο Τζίγγερ δεν μεταβιβάζει τις μετοχές του; Και αν ναι ,τα λεφτά που θα έχουν μαζευτεί μέχρι τότε ,τι θα έχουν γίνει; Θα έχουν δοθεί στην ΠΑΕ ή θα είναι δεσμευμένα για αυτήν την περίπτωση ώστε να επιστραφούν;

Σχόλια

  1. Η απορία αυτή είναι εύλογη . Περισσότερες λεπτομέρειες είπε ο Αλαφούζος οτι θα δώσει τη Δευτέρα με συνέντευξη τύπου .
    Εγώ υποθέτω από όσα κατάλαβα οτι τα λεφτά θα δωθούν στην ΠΑΕ ΑΜΕΣΑ. Αυτός είναι και ο ρόλος του Σωματείου αυτού άλλωστε. Να βοηθήσει την ομάδα .Να ξεφύγει η ιστορία των ΑΜΚ που βάζω δε βάζω τα παίρνω πίσω ζητάω μετοχές κτλ κτλ..Τώρα ότι λέφτά μπαίνουνε θα χρησιμοποιούνται.. Είπε ο Αλαφούζος οτι για τα έξοδα της ομάδας θα υπάρχει ανάλυση ακριβής μέσω της Deloitte . Aλλά θα δώσει και προνόμια σε όσους γίνουνε μέλη του Σωματείου . Γενικά αυτή η λύση αν επιτευχθεί θα έχει μονιμότητα εφόσον λέει οτι θα υπάρχει ετήσια συνδρομή.

    Επίσης αυτή η ΓΣ που προέκυψε τώρα είναι προσωρινή . Αργότερα οταν θα αρχίσει να λειτουργεί το σωματείο τα μέλη του σωματείου θα έχουνε μια ψήφο και θα εκλέγουν την νέα διοίκηση .

    Αυτά κατάλαβα..τώρα αν θα πετύχει είναι μεγάλο ζήτημα..με αυτή τη κρίση ..ΔΥΣΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου