Μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να καθορίσει το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού!


Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους λίθους της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του  ελληνικού αθλητισμού.

Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα λαμπρά μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας και αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και για αυτό είναι φυσιολογικό να βρίσκεται δίπλα μας 13 χρόνια και πρόθεσή μας είναι να είμαστε για ΠΑΝΤΑ μαζί εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ (ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ) ,ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΔΩ. 

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BUDGET ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΛΕΝΕ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

Σχόλια

  1. μιλαει για το 25% των μετοχων της ομαδας.......αυτο του προσφερουν,να γινει μετοχος... με προεδρο τον αλβερτη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
    ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ
    ΖΟΤΣ.GIA NA PROSTHESO TO EKSEIS:Μάλιστα, σε μια από τις πρόσφατες συναντήσεις των δύο πλευρών η
    οικογένεια Γιαννακόπουλου πρότεινε στον Ζοτς να παραμείνει στην ομάδα
    χαρίζοντάς του ένα ποσοστό μετοχών της πράσινης ΚΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου