Άποψη για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας



Σαριέγκι / Καντέ /Μελίσσης /Μπιάρσμιρ / Ιωαννίδης διώχνουμε και τον Σειταρίδη μιλάμε για 6 παίκτες από την άμυνα που δεν κάνουνε ..-----> γλιτώσουμε 2 εκατομμύρια ευρώ..Αν βάλεις και τον Μπουμσονγκ και τον Λέτο που λογικά θα πουληθούν + συμβόλαια Κλέιτον Νίνη Κοτσόλη Πλεσίς Λεοντίου το " κέρδος " μπορεί να φτάσει τα 8-10 εκατομμύρια ευρώ ως ΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΤΖΕΤ..

Κοιτάμε  να πάρουμε Τζαβέλλα Σκόνδρα. (1)

Το στοίχημα είναι να κρατήσουμε τον Σιμάο .(2)

Στα επιθετικά χαφ με την φυγή του Νίνη και του Κλέιτον. (3)
..Και εκεί για μένα θα πρέπει να πέσουνε τα
όποια λεφτά..Αν βρούμε κάτι καλό από Αργεντινή μέσω Ρότσα μια χαρά..

Επίθεση θα έχουμε Λάζαρο , Μαυρία ,Τοτσέ και Πετρόπουλο ..Εκεί θέλουμε έναν παίκτη γρήγορο με καλή τεχνική που να έχει και το γκολ . Καλή περίπτωση από Ελλάδα είναι ο Βλαχοδήμος της Ξάνθης..(4)

Επειδή από τη νέα ομάδα θα λείπει εμπειρία καλό θα ήταν να μένανε ο Κάρα και ο Κατσούρ..αλλά στο μισό των τωρινών συμβολαίων τους..(5)

Ένα ρόστερ 24 παιχτών με Καρνέζη / Ταμπάκη / Καπίνο /
Σκόνδρα / Μαρίνο / Βύντρα / Σπύρο / Τζαβέλλα / Τριανταφυλλόπουλο /Χουχούμη
Σιμάο / Βιτόλο / Βιτόλο /Φουρλάνο / Κουσίδη / ( Καραγκούνη / Κατσουράνη )
Λάζαρο /Βλαχοδήμο/ Τοτσέ/ Πετρόπουλο και τρεις ακόμα " δυνατές " μεταγραφές σε ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ , ΚΕΝΤΡΟ ,ΕΠΙΘΕΣΗ. είναι εφικτό ..Και με τόσους που θα φύγουνε( περίπου 13 !!!! )  6 μεταγραφές δε τις λες και πολλές...

Αν υποθέσουμε οτι Τζαβέλλας Σκόνδρας Βλαχοδήμος θα στοιχίσουν 1-2 εκατομμύρια ..που μπορούν να διοχευτούν από την ΜΕΙΩΣΗ του μπάτζετ( 8-10 εκατομμύρια ) πιστεύω οτι είναι εφικτό να γίνουνε και οι 3 καλές μεταγραφές με αλλά 2-3 εκατομμύρια..

ΧΟΝΤΡΙΚΑ...με ένα μπάτζετ κάτω των 20 εκατομμύριων ευρώ είναι ΕΦΙΚΤΟ να έχουμε μια ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΗ ομάδα..

* Ξέχασα τον αγαπημένο Ζέκα τώρα που το ξαναβλέπω ! Βάλτε τον και αυτόν γιατι είναι βασική μονάδα..Και αν μείνει κ Ο Κουίνσι για ένα ακόμα χρόνο δανεικός και αυτό καλό

Βαγγέλης

Σχόλια

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 3:38 μ.μ.

    1. Η ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΝΑ ΦΘΗΝΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ.

    2. Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ

    3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

    4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ). ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΚ. ΣΥΝ 1 ΕΚ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ = 4 ΕΚ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΕΚ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΤΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑ 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ. ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ ΠΟΥ ΕΞΙΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ 5 ΕΚ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?

    5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΡΟΣΤΕΡ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ 30.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 500 ΕΩΣ 1000 ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΩ

    6. PANATHINAIKOS - PRESS ΒΑΛΕ ΑΝ ΘΕΣ ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    http://community.gazzetta.gr/group/panathinaikos/forum/topics/3734371:Topic:1288078 

    ΑΝΑΛΥΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  1.Tζαβέλλας και Σκόνδρας ήταν ενδεικτικές περιπτώσεις Ελλήνων σε καλές ηλικίες που φαίνονται να ξεχωρίζουν σε θέσεις που η ομάδα πονάει ..Δεν είναι σων και καλά να τους πάρουμε..Και ο Σκόνδρας λέγεται οτι έχει κλείσει στο γαύρο . Με αυτή τη λογική δε θα παρουμε κανέναν..Εγώ απλά έγραψα μερικούς παίχτες που μου αρέσουνε και με σχετικά φθηνό κόστος θα έχουνε καλή παρουσία.

    2.Για τον Λέτο πέρα απο το γεγονός οτι και ο ίδιος θέλει να φύγει το έχει δηλώσει ξεκάθαρα ο ατζέντης του..πιστεύεις οτι πραγματικά αν μείνει ο Λέτο θα έχουμε + 5000 διαρκείας..? Ελά τώρα..μη λέμε οτι θέλουμε .Τα διαρκείας μετά από τη φετινή σεζόν είτε με τον Λέτο είτε χωρίς θα ήταν χαμηλά . Δε πρέπει να κοιτάμε τι κάνει ένας παίχτης αλλά τι κάνει όλη η ομάδα . Αυτό θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ως οπαδούς αν το θέλεις και οπαδικά..Οπότε ο Λέτο θα φύγει επειδή πρώτον το θέλει δεύτερον για οικονομικούς λόγους και τρίτο επειδή δε μπορούμε να βασιστούμε σε έναν παίκτη και μόνο αλλά πρέπει επιτέλους να φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ ..Ειδάμε φέτος τι έγινε στο πρώτο γύρο ο Λέτο έβαλε 15 γκολ στο δεύτερο δεν έπαιζε και πάπαλα η ομάδα..Το πρόβλημα δεν είναι αν θα φύγει αυτό είναι προδιαγεγράμμενο το θέμα είναι  ΠΟΣΟ θα τον πουλήσουμε μετά από αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό μπορεί να μη πιάσει και τίποτα..σπουδαίο.Για τον Σισέ όταν δε βάζουνε λεφτά οι μέτοχοι ΛΟΓΙΚΟ ήταν να πουληθεί .Η ομάδα έχει έλλειμα πάνω από 20 εκ ευρώ αν δε πουλιόταν θα είχαμε πάνω από 30 εκ . Τόσο απλά . Και ποιοός θα πληρώνε τον μισθό του Σισέ που ήταν 3 εκ ευρώ ...? Εγώ και εσύ..? Μάλλον φίλε δεν έχεις κατάλαβει σε τι οικονομικό τέλμα έχουμε φθάσει .

    3. Ρόστερ επιπέδου Ατρομήτου είχε και ο ΑΠΟΕΛ είμαι σίγουρος πως θα έλεγες..πριν φτάσει στους 8 του cha league..Δε παίζουνε ρόλο τα ονομάτα και όταν το καταλάβουμε αυτό σαν οπαδοί τα ξαναλέμε..Το θέμα είναι τι ΟΜΑΔΑ εχουμε..

    4. Η λαική βάση δε θα εφαρμοστεί ποτέ με επιτυχία σε μια Ελλάδα που πεινάει ..άλλο θέμα αυτό όμως.

    όσο για το κείμενο που έχεις κάνει ποστ στα αγωνιστικά λέει να μείνει ο Μπιάρσμιρ ο άσχετος επειδή τον έφερε ο Πατέρας..Δεν έχει κάτι ενδιαφέρον..Και ποιούς προτείνει τον Μόρα και τον Ταυλαρίδη..Αυτοί δηλαδή σου κάνουνε ...? Δεν είναι επιπέδου Ατρομήτου..? Ο Ταυλαρίδης δε πήγε στη Λαρισα της Β Εθνικής?Για μένα και οι δύο τελειωμένοι είναι στα 32 φεύγα.. Πάλι τελειώμενους θα παίρνουμε..? Απορώ πως δεν έγραψε ο φίλος και για Κυριάκο..( κλασική περίπτωση μέχρι να αποσυρθεί θα ακούγεται για εμας..)

    Γιατι να μη βάλουμε μικρά παιδιά μέσα επιτέλους ? Και να πάρουμε και Βλαχοδήμο Σκόνδρα ή όσοι άλλοι μικροί καλοί Έλληνες υπάρχουνε..? Στον ολυμπιακό άμα πάνε θα παίζουνε αναπληρωματικοί ..σε μας εύκολα βασικοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 3:38 μ.μ.

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΟΝΔΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ.

    2. ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ "ΟΜΑΔΑ" ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΔΥΝΑΤΩ.

    ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Α ΟΡΑΜΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

    3. Ε ΟΚ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟΕΛ? ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ. 

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΧΕΙ 15 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΟΜΑΔΑ".

    4. ΣΥΜΦΩΝΩ.

    5. ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΛΙΜΠΕΡΟ, ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. 

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕΣΑΡΙΕΓΚΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ?

    Ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.

    ΟΙ ΖΕΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    Ο ΚΑΣΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣ.

    Ο ΒΙΕΡΑ ΜΙΚΡΟΣ.

    Ο ΣΙΜΑΟ Ο ΜΑΥΡΙΑΣ, ΜΙΚΡΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    ΑΝ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΧΟΥΧΟΥΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΟΜΑΔΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4.  Aναρωτιέμαι αν διάβασες το αρχικό κείμενο και μετά αυτό που σου έστειλα..ή αν απλά έγραψες την άποψη σου ..Γράφω πρώτα από όλα Σαριέγκι Καντέ να φύγουνε δε κάνουνε μαζί με άλλους. Και μετά μου γράφεις οτι προτιμώ Καντε-Σαριέγκηδες ..Ήμαρτον ..!!

    Για τον Λέτο δε κατάλαβες το σκεπτικό μου . Επειδή το εξήγησα αναλυτικά παραπάνω θα σου πω απλά αυτό . Λέτο και Σισέ θέλω να έχω . Μπορώ να τους πληρώσω τώρα ? ΟΧΙ . Οπότε πάμε παρακάτω.
    Σε συνδιασμό με αυτό εγώ ονειρεύομαι τον Παναθηναικό σαν την Μαντσεστερ Σιτυ να έρθει ένας λεφτάς και να χώσει εκατομμύρια και οχι Σισέ να μου πάρει αλλά Τεβεζ γίνεται ? ΟΧΙ ..

    Ε λοιπόν ας έρθουμε στη πραγματικότητα..Για τον ΑΠΟΕΛ μακάρι να γινόμασταν σαν τον ΑΠΟΕΛ εμείς τα τελευταία χρόνια δε βλέπουμε Ευρώπη και αυτοί έχουνε μια πρόκριση στους 8 που εμείς κατάφεραμε το 2003..Σχεδόν δηλαδή πριν 10 χρόνια..Και τρώμε σφαλιάρες από Στανταρ Λιέγης Κοπέγχαγη με Σισέ και Λέτο και αυτοί με Πουρσαιτίδη Χαραλαμπίδη Τροχόφσκι και άλλους απίθανους περάσανε την Λυόν ..Πάει και αυτό..

    Εσένα μάλλον πάντως σε ποτισανε κορόιδια φούμαρα και τα πίστεψες..
    Κατσουράνης λίμπερο ωραία αν είναι καλός να παίξει εκεί . Δε κατάλαβα όμως πως το προεξοφλείς αυτό ? Η με το ζόρι να παίξει ο Κατσουράνης και γιατι να μη πάρουμε έναν αμυντικό και οχι να τον βαφτίσουμε τον Κατσουρ κεντρικό αμυντικό ..? Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό ..

    Για τον Κάστρο πραγματικά τον έχεις δεί..? Εγώ οχι δε τον ξέρω , αν είναι τόσο καλός σαφώς και να έρθει.

    Από Ταυλαρίδη και Μπίαρσμιρ χίλιες φορές να έχω αναπληρωματικούς τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Κουσίδη..Δες τι μας εκάνε ο Κλωναρίδης σήμερα όπως και τις προάλλες ΓΙΟ ΓΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 3:38 μ.μ.

    1. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΝΤΕΣΑΡΙΕΓΚΙΔΕΣ.

    ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ. 

    2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΚΛΠ.

    ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΙΣΣΕ ΟΜΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ.

    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΙΣΣΕ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. 

    ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΠΟΛΕΜΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ............... ;)

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ (ΒΩΒΟΣ, ΑΚΤΩΡΑΣ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ, ΞΥΛΑΣ) ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΣ ΝΑ ΤΗ ΣΩΖΕΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΧΟΥΧΟΥΜΗΔΕΣ? Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝ. 

    3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ. ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΕ 80 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΛΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΙΜΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΟΚ. 

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΚΟΜΑ. 

    ΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ? ΠΩΣ ΜΕ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΚΑΙ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕΣΣΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΒΑΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ. ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. 

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΔΕΣ, ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ GOOGLE "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΗΣ ΑΠΟΕΛ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    4. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ? 1 ΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    5. Ο ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΖΕΚΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ.

    6. ΟΧΙ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΙΑΡΣΜΥΡ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΑΝΕΤΑ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΜΠΙΑΡΣΜΥΡ Η ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΜΑ ΣΟΥ ΛΗΨΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑ ΣΦΙΖΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΝΗΔΕΣ. 

    ΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΠΙΝΟΣ, ΝΙΝΗΣ, ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  Για τον Τριανταφυλλόπουλο δεν είπα να είναι βασικός μαζί με άλλον μικρό . Αν προσέχεις γράφω για τρεις καλές μεταγραφές σε άμυνα κέντρο και επίθεση πέρα από τους καλούς Έλληνες ( Σκόνδρα - Τζαβέλλα - Βλαχοδήμο ( κατά τη γνώμη μου πάντα) . Οπότε ο Τριανταφυλλόπουλος που φένεται να έχει ταλέντο + έναν καλό παίχτη .Για να κλείσουμε με το κέντρο της άμυνας . Και + Σκόνδρα Τζαβέλλα ( για παράδειγμα ) . Και τέσπα σε αυτό που συμφωνούμε σίγουρα είναι οτι η άμυνα μας είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ..Και αν φύγει και ο Μπουμ είναι να κλαίμε θέλει αναδόμηση εξ αρχής ..


    Σισέ και Λέτο με αυτά τα ελλείμματα δε μπορείς να σηκώσεις ως ομάδα όταν οι μέτοχοι δε βάζουνε λεφτά και χρωστάς μισθούς του 2010-2011 . Είναι απλό δε θέλει φιλοσοφία..

    Η ΑΕΚ που έχει χειρότερο ρόστερ από το δικό μας με Μπουγαίδη Κλωναρίδη μας έκανε πλάκα πάντως..Και δε νομίζω οτι αν έπαιζε ο Κατσουρ θα βλέπαμε ιδιαίτερη διαφορά . Πριν λίγο καιρό ξαναχάσαμε από τον Κλωναρίδη πάλι 2-0..

    Ας φτιάξουμε ένα ρόστερ καλύτερο από αυτό που λέω εγώ ΜΑΚΑΡΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η αλήθεια είναι όμως οτι ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ .. Αλλό το τι θέλω αλλό τι βλέπω..

    Για το γήπεδο φίλε αυτοί που γράφεις έχουνε αναφέρει διαφορετικά πράμματα . Και ο Τζίγγερ είπε οτι υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο . Είναι προφανές ..Το θέμα είναι τι ακριβώς λέει ο καθένας και τι συμφέροντα υποστηρίζει . Το συμφερόν του Παναθηναικού όμως ποιό είναι ? Να κάνει γήπεδο ..Και ο Βγενόπουλος ο ίδιος υπερ του Βοτανικού ήτανε αλλά μετά έκανε κωλοτούμπα. Και τελοσπαντων εδώ μιλάμε για αγωνιστικά .

    Για Στανταρ Λιέγης δε το είπα για να μειώσω τη προσφορά ( ? ) του Πατέρα. Αλλά στην Ευρώπη τελευταία τρώμε σφαλιάρες . Στανταρ Κοπεγχάγη Μπαρτσελόνα δύο ήττες με πολλά μπαλάκια..Μακάμπι Οντένσε με τριαρό -τεσσάρες ..Αυτός ήταν ο Παναθηναικός στην Ευρώπη που βλέπαμε ? Δε το νομίζω..Μάλλον θύμιζε ΤΩΡΙΝΟ ΑΠΟΕΛ..

    Λέω το απλό για τον Κατσουράνη . Ο Κατσουράνης είναι ο ανθρωπός αμυντικό χαφ γιατι να τον βάλουμε να κάνει τον αμυντικό ενώ μπορούμε να πάρουμε κανονικό αμυντικό . Νομίζω είναι εύλογη απορία .Γι αυτό και γράφω με το ζόρι.Αλλά το ξεπερνώ και αυτό γιατι γράφω αρχικά οτι καλό είναι να μείνουνε οι Κάρα Κατσουράνης με μειωμένα όμως συμβόλαια λόγο εμπειρίας.Τώρα που θα παίζουνε ας το αποφασίσει ο Φερέιρα ή όποιος θα είναι κοότς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου