Σχόλιο για την διαιτησία


Με αφορμή το χθεσινό γκολ της Άεκ που ακυρώθηκε ,μου δημιουργήθηκε μια σκέψη ,την οποία την βρήκα στο σημερινό άρθρο του δήθεν Παναθηναϊκού και -πλέον- χειροκροτητή του Β.Μαρινάκη ,Γιάννη Σερέτη.

"Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει «+» στη σούμα των σφυριγμάτων στα πλέι οφ, όπου δεν συμμετέχει ο Ολυμπιακός."

Αυτή η πρόταση είναι όλο το ζουμί για μένα. Όπου διακυβεύεται το πρωτάθλημα ,πέφτει σφαγείο. Ίσως και ο Τζίγγερ με αυτήν την λογική να έφτιαχνε πριν λίγα χρόνια τα play off. Να δίνει το πρωτάθλημα στον φίλο του τον Πετράκη και μεις να παίρνουμε το εισιτήριο για το ch.l.

John

Σχόλια

  1. Yparxi pote i pithanotita na ksevromisi to podosfero mas?mas gamane sto protathlima kai mas sproxnoyne sta play off!!!!!!ti sto diaolo symfonia exei kanei aytoi oi gayrooikogeneia me toys keratades?apo to 1966 mexri simera einai pola ta xronia file.para pola.gia mena omada me tosa liga protathlimata sfages aloiosis apotelesmaton kai den symazebete ama ta baleis kato ene ena to ti exei ginei einai pragmatika asylipto.kai to xeirotero?etos 2010.exeoyme mia omada gia polla pragmata kai me onomta megala kai ekei poy les oti kati paei na ginei PARTA STIN MAPA.tin dialisane.tis alaksane ta fota.OS POTE LOIPON?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα το γκολ θα ήταν σωστό να μετρήσει. Όμως δεν υπήρχε δόλος ρε παιδιά..ο Κάκκος έπαιξε 50 / 50 στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο βοηθός έκανε λάθος ! Αν είδατε κανείς δε διαμαρτυρήθηκε πάνω στη φάση..αφού και οι ίδιοι παίκτες της ΑΕΚ νόμιζαν οτι ήταν offside..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν πιστευεις αυτο που εγραψες λυπαμαι φιλε.εγω σαν παναθηναικος παρακαλαγα να μας ακυρωσει γκολ για να πατσισουμε,γιατι τις πουστιες που κανουν οι αλλοι και τις τρωω στην μαπα χρονια τωρα δεν τις θελω στην ομαδα μου.ναι μεν φετος μας δοθηκαν 2 σφυριγματα (αεκ και παο) αλλα δεν νομιζω να ισχυει η αποψη που συμμεριζεσαι για τα προηγουμενα πλει οφ που εχουμε συμμετασχει.οποιος χαιρεται οταν μας ευννοει η διαιτησια για μενα δεν ειναι παναθηναικος.
    ασε που χτες νομιζω οτι ηταν καθαρα λαθος και δεν ειχε δολο ο εποπτης.με παοκ παλι δεν ηθελε να το δωσει το πεναλντι ενω το ειδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου