Και ο Σωτήρης Κυργιάκος χθές στο ΟΑΚΑ!


Πρέπει να έχουμε περάσει πολλά χρόνια απο την τελευταία επίσκεψη του Κυργιάκου σε ματς της ομάδας μας.. κάποτε είχε ασκηθεί βέτο για την επιστροφή του. Τώρα -αν υπάρξουν λεφτά- ,μήπως η εμφάνιση του σημαίνει τίποτα; Έτσι κι αλλιώς και αξιόπιστη λύση είναι για τα μετόπισθεν και όχι ακριβός πλέον..

Σχόλια

  1. τι απαντας και εσυ στο καθε βαγγελη....αυτο το ασπονδυλο αν δεν ειναι γαβρος ειναι τουλαχιστον ηλιθιος και στημενος


    συνεχισε να γλυφεις βαγγελη ...ακουσες για την κατια ετσι?
    σιγα σιγα σας πηρε χαμπαρι και ο απλος κοσμος για τα παιχνιδια που παιζετε εις βαρος της ομαδας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνει βόλτα στο Οακα γενικά..και στο προηγούμενο ματς της ΑΕΚ πήγε( ΑΕΚ - ΠΑΟΚ).. δεν έχει να λέει.
    Ασε που αυτός ο παίκτης με τίποτα δε πρέπει να έρθει με οτι έχει κάνει..Εδώ μας δούλευε ψιλό γαζί και είχε κάνει αυτή τη τρελή δήλωση " ας σταματήσει πια ο Παναθηναικός να με ζητάει για στοπερ τόσα χρόνια έναν δεν έχει βρει.." .. Ειρωνία του κερατά..και προσφυγές κατά της ομάδας..μεγάλος αλήτης . Τον κάναμε άνθρωπο να πούμε εκεί που έπαιζε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης..ΜΑΚΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα συγκρίνεις τον μέγιστο Νίκο Λυμπερόπουλο ως προσωπικότητα και ως αθλητικό μέγεθος με τον ...Κυργιάκο..?Τι κοινό έχουνε αυτοί οι δύο άνθρωποι πέρα απο οτι παίζανε στον Παναθηναικό..?Έλα τώρα..Αλλά το ξεπερνώ αυτό.

    Η όλη ιστορία τότε έγινε γιατι ο Κυργιάκος ετσιθελικά επιδίωξε να φύγει ελεύθερος για να πάει στη Ρέιντζερς. Ο Παναθηναικός από την άλλη δεν ήθελε να τον αφήσει ελεύθερο..λογικό ? Λογικότατο..Αλλά ο Κυργιάκος ήθελε να φύγει για να κάνει καριέρα..Με τον Παναθηναικό λοιπόν τα έβαλε ο Κυργιάκος και όχι με τον Τζίγγερ. Αν έκανε κάτι σωστό ο Τζίγγερ ήταν οτι δεν προσπάθησε να φέρει ποτέ τον Κυργιάκο πίσω μετά από οτι έγινε..

    Το λάθος βέβαια που έκανε ήταν οτι έφερε κακούς ποδοσφαιριστές για να τον αντικαταστήσουνε( Σαριέγκι και κτλ)..Όμως μη ξεχνάμε και ποιούς έφεραν οι πολυμετοχικοί..Τον Βαβζίνιακ τον Σεντρικ..και τον Μπιάρσμιρ..Γι αυτό ακόμα λέμε για τον Κυργιακό αν είχανε φέρει έναν καλό αμυντικό με τόσα λεφτά που διαχειρίστηκαν θα τον είχαμε ξεχάσει προ πολλού. Για τη δήλωση και την ειρωνία δεν λες τίποτα..Λες και κρεμόμαστε από τον Kυργιάκο στα 33 του..Παίχτη που έχει μαλώσει με όλο τον κόσμο ειρωνεύεται τον Παναθηναικό τον διώχνουνε από την Εθνική..κακήν κακώς..Μακριά..

    Σε αυτό που συμφωνώ είναι οτι ο Τζίγγερ έκανε τραγικό σφάλμπα που άφησε να φύγουνε ελεύθεροι παίχτες όπως ο Φύσσας ο Μπασινάς και κτλ..Βέβαια υπάρχει και το ελαφρυντικό ότι αρκετοί από αυτούς θέλανε να φύγουνε για το εξωτερικό και να καρπωθούνε τις καλές του εμφανίσεις στο Euro.

    H άμυνα μας πρέπει να αλλάξει έτσι και αλλιώς . Ο Μπουμσονγκ είναι καλύτερος του Κυργιακού αλλά το θέμα είναι ποιός θα τον πληρώνει ..για να μείνει .Πιστεύω πάντως οτι εαν τελικά μείνει ο Φερέιρα και συνεργασία με Ρότσα και Σαμαρά μπορούνε να βρούνε καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς από αυτούς που έχουμε , oι οποίοι μπορούνε να πλαισιωθούνε από Τριανταφυλλόπουλο , Κάσας και κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι και λ7 να υπάρξουν θα επιβληθούν ο Γόντικας και ο Σωπήλης στον Τζίγγερ και στον Γκόντζο και θα τον φέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου