Δεν βάζετε καλύτερα φίμωτρο στο στόμα σας ,φερέφωνα του Μαρινάκη;

Fimotro.blogspot.com 

Σε ένα κείμενο ..καταπέλτη ,το πολιτικό blog των γαύρων μιλάει για πραξικοπήματα και σκάνδαλα σχετικά με την αδειοδότηση που πήρε ο Παναθηναϊκός. Και μέσα σε αυτό αναφέρουν κάποιες παραγράφους της ΕΠΟ ως απόδειξη των λεγόμενων τους..

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το κείμενο τους ,πως η αδειοδότηση ήταν σκάνδαλο κι ας μην γνωρίζω αν ο φάκελος μας ήταν ελλιπής ή αν έχουν πληρωθεί όλοι οι παίκτες μας. Αλλά δεν πρέπει ,το blog αυτό που προάγει το δίκαιο και είναι μακριά απο επιχειρηματικά συμφέροντα (τάχα μου..) ,να μας εξηγήσει πως γίνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι ύποπτος για 2-3 κατηγορίες να ασχολείται ακόμη με την μπάλα; Δεν πρέπει να μας εξηγήσει με τι είδους σκάνδαλο έχουμε να κάνουμε τα τελευταία 16 χρόνια; Δεν πρέπει να μας εξηγήσει τι είδους πραξικόπημα έγινε πέρυσι με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Όφη; Ή ζητάμε πολλά;

Για όσους δεν γνωρίζουν το Fimotro ,το διαχειρίζεται ο γνωστός
γαύρος Γιάννης Παπαγιάννης. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πέρυσι μετά τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη είχε κράξει on air τον Βαγγέλη Μαρινάκη (δείτε εδώ). Βέβαια μετά απο λίγο καιρό τα πράγματα άλλαξαν και οι αναρτήσεις του στο blog έπαιρναν το μέρος του σε μη ποδοσφαιρικά ζητήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πολεμος που έκανε στον ΣΚΑΪ και στον Γιάννη Αλαφούζο ,μετά τα μαχαίρια που είχαν βγει στο κανάλι λίγες μέρες αφού είχε περάσει το ντέρμπι της ντροπής. Άρα το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν για ένα λόγο παραπάνω επιθετικό εξαιτίας της εμπλοκής του Αλαφούζου. Και ότι εξυπηρετούν διαφορετικά συμφέροντα ,το γνωρίζουν και οι πέτρες..

Επίσης το blog μαζί με τα ΜΜΕ του Νίκου Χατζηνικολάου -οι οποίοι είναι και φίλοι- , πριν 2-3 μήνες είχαν κάνει μια ξαφνική επίθεση στον Νίκο Πατέρα που λογικά σχετιζόταν με φήμες ότι ο τελευταίος θα άνοιγε το στόμα του και θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα είτε σε άτομα του Παναθηναϊκού ,είτε σε αυτά του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά τα αναφέρω για να δείτε τι πόλεμος γίνεται (και πόσο πολύ μπορεί να γίνει) στον Παναθηναϊκό και τι γραμμή παίρνουν ΜΜΕ που έχουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και καλώς ή κακώς διαμορφώνουν απόψεις. Μια μέρα θα κάτσω να γράψω τα μεγαλύτερα ενημερωτικά -μη αθλητικά- sites σε ποιους ανήκουν ,για να πάρετε μια γεύση...

ΥΣ: Και επειδή η συγκεκριμένη επίθεση έγινε ύστερα απο ραβασάκι του Μαρινάκη ,δείχνει και τις προθέσεις αυτού του ανθρώπου να καταστρέψει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχω ξαναγράψει πως αυτό θα γυρίσει μπουμερανγκ σε κάποια φάση στον γαύρο. Έχουν καταστρέψει και απαξιώσει την μπάλα και θα καταλήξουν να παίζουν μόνοι τους με τα παραρτήματα τους..

Σε κάποια φάση ίσως ξυπνήσουν και οι ίδιοι οι γαύροι και καταλάβουν πως αυτό που γίνεται δεν συμφέρει ούτε τους ίδιους..

ΥΣ2: Διαβάστε το κείμενο:


Η φημολογούμενη αδειοδότηση του ΠΑΟ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ μεγατόνων. Και είναι σκάνδαλο όχι απλά γιατί θα είναι μια απόφαση επιλεκτική (θα έχουν πιάσει τόπο οι φωνές και οι απειλές των... 
κυρίων Γόντικα και Βερβεσού) και στοχευμένη. Είναι σκάνδαλο όχι απλά γιατί ο ΠΑΟ τυχαίνει διαφορετικής μεταχείρισης από τις άλλες ομάδες που επίσης έχουν προβλήματα με τον φάκελο τους!
Ούτε φυσικά επειδή υπογραμμίζεται η αστειότητα της χώρας που εξισώνει αυτούς που πληρώνουν και αυτούς που δεν πληρώνουν.


Σημαντικά και αυτά αλλά εδώ μιλάμε για κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Για βάρβαρη παραβίαση των κανονισμών. Τι προβλέπουν οι κανονισμοί;


Πρώτον: Ότι μέχρι 31/3 πρέπει να πληρωθούν όλες οι οφειλές που υπήρχαν μέχρι τον 12ο μήνα του περασμένου έτους. Πληρώθηκαν; Υπήρχαν τέτοιες αποδείξεις στο φάκελο του ΠΑΟ; ΟΧΙ! Όπως δεν υπήρχαν και σε φακέλους άλλων ομάδων που όμως ΔΕΝ θα πάρουν αδειοδότηση.


Δεύτερον: Οι κανονισμοί προβλέπουν επίσης ότι πρέπει όλα τα χαρτιά του φακέλου να είχαν κατατεθεί εώς τις 7 Απριλίου. Έγινε κάτι τέτοιο; Όχι φυσικά. Δεύτερη λοιπόν παραβίαση των κανονισμών. Στην περίπτωση του ΠΑΟ μάλιστα τα χαρτιά πετάχτηκαν στην ΕΠΟ ατάκτως χθές και προχθές.


Τρίτον: Έχουν παρουσιαστεί χαρτιά για τακτοποίηση όλων των οφειλών προς ποδοσφαιριστές;


Τέταρτον: Που έχει στηριχτεί το σχέδιο βιωσιμότητας που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ για την αδειοδότηση; Πως δέχεται η επιτροπή αδειοδότησης «σχέδιο βιωσιμότητας» με μεταθέσεις πληρωμών στο επόμενο τετράμηνο και με «λαικές βάσεις» που ουδέποτε πέτυχαν στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; Είναι σοβαρό μπίζνες πλαν κάτι που «θα» γίνει; Ή είναι σοβαρό να στηρίζεται μια επιτροπή σε αποκόμματα εφημερίδων που ανήκουν στους εμπλεκόμενους με το εγχείρημα επιχειρηματίες;


Αν έχει δίκιο παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που παρουσίασε ως «αποκλειστικό» το ότι ο ΠΑΟ παίρνει άδεια, τότε ο κύριος Πιλάβιος θα έχει προσθέσει ένα ακόμα κακό κρίκο στην αλυσίδα της κακοδιοίκησης του ποδοσφαίρου και θα πρέπει να αποχωρήσει γρήγορα από αυτό…

Σχόλια

  1. Δυστυχώς στον συγκεκριμένο τομέα είναι μίλια μπροστά. οι ολυμπιακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου