Αποτυχημένη χρονιά με τα όλα της!


Μιλάμε για αποτυχημένες χρονιές σε άλλα τμήματα ,αλλά η πορεία της ομάδας πόλο είναι μακράν η πιο αποτυχημένη. Σήμερα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ,χάνοντας και στο δεύτερο ματς για την 3η θέση ,απο την Χίο στο ΟΑΚΑ με 6-10. Έτσι κατέλαβε την 4η θέση και του χρόνου θα αγωνίζεται στο Len Trophy.

Αν και η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μεγάλες μεταγραφές ,μεγάλες εμφανίσεις στα προκριματικά του champions league και μοναδικές παρουσίες του κόσμου ,δεν ανταποκρίθηκε η ομάδα και ο προπονητής στις προσδοκίες μας και δεν δικαιολόγησαν την αντικειμενική δυναμική που έχουν σαν σύνολο. Αποκλειστήκανε απο τον Πανιώνιο στην Ευρώπη ,χάσανε όλα τα μεγάλα ματς κόντρα σε γαύρο ,χίο και βουλιαγμένη και αυτό είχε αποτέλεσμα να μην διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω σε καμία διοργάνωση.

Ποιος φταίει και γιατί ,θα το κρίνουν οι αρμόδιοι ,αλλά σίγουρα αυτό που περιμέναμε το καλοκαίρι δεν βγήκε σε καμία περίπτωση μέσα στις πισίνες. Και το χειρότερο είναι πως ακούγεται ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει η ίδια χρηματική ενίσχυση στο τμήμα ,οπότε καθόλου να αποδυναμωθεί...

Κρίμα ,γιατί φέτος μπορεί και να εκπληρωνόταν ένα όνειρο πολλών Παναθηναϊκών...

Σχόλια