Ή ισοτιμία και μηδενίστε τον γαύρο ή χαρίστε του το πρωτάθλημα να τελειώνουμε!

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΥΡΑΣΕ...


Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση ,για το το πως μπορεί να σταματήσει αυτό το έκτρωμα που έχει θρέψει (και όπως φαίνεται ακόμη θρέφει) τόσα στόματα και ακούει στο όνομα "οργανωμένοι υπάλληλοι του Ολυμπιακού". Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει; Οι άνθρωποι το χουν περάσει σε άλλα επίπεδα και όσο συνεχίζεται η ατιμωρησία ,τόσο πιο πολύ εκσυγχρονίζονται. Αν και την σημερινή ενέδρα ,την είχαν πρωτοδοκιμάσει το 2002 ,με τον υπάλληλο της ΙΝΤΡΑΚΟΜ να πετάει πέτρες στο πούλμαν. Γιατί; Μάλλον επειδή έχει περάσει η φιλοσοφία πως τέτοιου είδους τρομοκρατία είναι θεμιτή και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Για αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν σε 1-2 μέρες αρχίζουν να αποκαλούν κότες και χέστες τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Προφανώς τώρα που πήραν το ευρωπαϊκό ,πρέπει να πάρουν και το πρωτάθλημα ,όπως τόσα χρόνια ΠΡΕΠΕΙ να το παίρνουν στην μπάλα.

Οπότε η λύση για αυτό το έκτρωμα είναι απλή: Ή μηδενίστε τους ώστε να υπάρχει ισονομία ,όπως κάνατε και με τον Παναθηναϊκό στην μπάλα, εκτός κι αν αποφανθεί πως αυτοί που τα πέταξαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού ή διαμαρτυρόμενοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ή ufo, ή αν ντε και καλά αυτό που γίνεται με τις ενέδρες θεωρείται απο τις
αναρμόδιες αρχές πως είναι στα όρια του υποφερτού χαρίστε τους το πρωτάθλημα. Αν η Πολιτεία και ο ΕΣΑΚΕ θέλουν να μοιράσουν τις ευθύνες και να κάνουν οπωσδήποτε τους τελικούς ,τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί άνετα να κατέβει στα ματς ,να κάνει πλάκα και να τους χαρίσει με 3-0 το πρωτάθλημα. Να το ευχαριστηθούν οι γαύροι ,να δικαιωθούν οι Αγγελόπουλοι ,να νιώσουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα και να αποδειχθεί πόσο πύρινος είναι ο λαός τους. Αυτό δεν θέλουν; Μην χαραμίζουν τζάμπα και τις πέτρες και τραυματιστεί πιο σοβαρά κανένας...

Ζούμε στην χώρα ,όπου ο γαύρος να παίρνει τα πρωταθλήματα και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούνε. Και όσοι πάνε πάλι να γενικεύσουν τις καταστάσεις και να πουν πως όλοι ίδιοι είναι ,τότε ας κοιταχτούν στον καθρέφτη μπας και καταλάβουν τις πίπες που λένε. Γιατί αυτά τα ήθη και έθιμα οι γαύροι τα έχουν φέρει. Γιατί αυτήν την βία η ατιμωρησία την διογκώνει. Γιατί πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι που θα κάνουν ηλίθια επεισόδια ,πάντα θα υπάρχουν στημένοι που θα τα δημιουργούν και πάντα θα υπάρχουν τα κεφάλια που θα κονομάνε απο αυτές τις ιστορίες. Αλλά όταν η πλειοψηφία των επεισοδίων έχει κόκκινη απαρχή ,τότε ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να τα ισοπεδώσετε όλα.

Άντε τραβάτε να δείτε ,αν έφαγε ποτέ του καμιά ποινή ο υπάλληλος της Ιντρακόμ που έσπασε το 2002 πάλι τα τζάμια της ομάδας.
Άντε τραβάτε να βρείτε τους δολοφόνους του Μιχάλη που 5 χρόνια τους ψάχνετε. Αλλά και τους υπεύθυνους της αστυνομίας που αφήνανε μηχανάκια χωρίς πινακίδες να κάνουν πορεία μέσα στην Αθήνα.
Άντε τραβάτε να δείτε τι έγινε στην Ριζούπολη ,τι στάση είχε η αστυνομία και τι απέγινε ο Τσιρώνης.
Άντε τραβάτε να δείτε αν τιμωρήθηκε κανένας απο πέρυσι στο Καραϊσκάκη.
Άντε τραβάτε να δείτε αν πήρε ποτέ κανείς την ευθύνη όταν στήναν οδοφράγματα στο πούλμαν μας (ποδόσφαιρο επί Τεν Κάτε) ,για να φτάσουμε ώρες μετά.

Και μετά μπορείτε να γενικεύσετε τα πάντα και τότε ίσως καταλάβετε πόσο κακό κάνει η ατιμωρησία ,πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το αίσθημα αδικίας και τι αποτελέσματα-αντίποινα μπορεί να φέρει απο ηλίθιους δικούς μας (ντου πέρυσι στο μπάσκετ ,επεισόδια φέτος και το 2008 με γαύρο στην μπάλα κτλ).

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΕ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ,ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (χωρίς να βάζω μέσα στημένα ,χαμένα μάτια κτλ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΙΩΣΟΥΝ.

Η ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΥΑΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ,ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ...

ΑΛΛΑ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Πλέον οι γαύροι απαιτούν να πάρουν το πρωτάθλημα και στο μπάσκετ. Ας μην τους χαλάσει το χατήρι ο Ζοτς και ας τους το δώσει. Και μετά να κάτσει όλη η ομάδα να τους χειροκροτήσει. Που ξέρετε ...μπορεί και να το χαρούν!

Σχόλια

  1. GAVROI ROUFIANOI GAMIETE TO LIMANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση προς το παιδάκι που γράφει από κάτω (εγώ δεν έχω καμία σχέση με το blog):

    Ο υπάλληλος της Ιντρακόμ είναι ο Μουχτούρης και αν δεν έχεις κοντή μνήμη θα θυμάσαι ότι την επόμενη μέρα της επίθεσης, το Φως και ο Πρωτάθλητης, έγραφαν με τεράστια γράμματα ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ(!!!) και ο Πρωταθλητής έγραφε (μέχρι να πιάσουν το υπάλληλο) ότι μόνοι τους τραυματίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού!!!

    Εγώ σου απάντησα. Απαντησέ μου και εσύ, πως γίνεται εδώ και τόσες δεκαετίες το πούλμαν του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα να είναι ΠΑΝΤΑ έρμαιο στις ορέξης των ζώων του ολυμπιλαγού και τώρα και πριν 10 χρόνια και στη Ριζούπολη και στο Καραϊσκάκη και παντού, ενώ στα πούλμαν του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα να μην συμβαίνει το παραμικρό κατά την μεταφορά των αθλητών του οσφπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI GIA NA MIN KSEXNOMIASTE : Ο Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος δέχθηκε πέτρα στο μάτι κατά τη διάρκεια επεισοδίων των οπαδών των δύο ομάδων, όταν οι φίλοι του ΟΣΦΠ έριξαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα που τους χώριζε από τους Πατρινούς και προσπάθησαν να επιτεθούν στους ντόπιους φιλάθλους. Ο μικρός σωριάστηκε στο έδαφος, κρατώντας το δεξί του μάτι. Ο άτυχος φίλος της Παναχαϊκής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 409 νοσοκομείο της Πάτρας και αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Έπειτα από τέσσερις ώρες (!) επέμβαση οι γιατροί δήλωσαν προβληματισμένοι για την όρασή του στο μέλλον, τονίζοντας μεν ότι το χειρουργείο πήγε καλά, αλλά δεν μπορούσαν να διαγνώσουν πιθανότητα μελλοντικών επιπλοκών!ETON 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που γράφεις είναι εν μέρει σωστά είναι ;όμως η μισή αλήθεια..την οποία αλήθεια τη γράφεις στο κλείσιμο του κειμένου σου χωρίς να δίνεις τη σημασία που χρειάζεται. Λοιπόν για να κριτικάρουμε τους άλλους πρέπει να δούμε την δική μας την καμπούρα . Τα ίδια έχουνε κάνει και " δικοί μας " . Το δικοί μας σε εισαγωγικά γιατι προσωπικά δε τους θεωρώ δικούς μας αλλά ξένα σώματα..Για να μη πολυλογώ και να μη το βασανίζω το θεματάκι η λύση είναι μια και την έχω ξαναγράψει.

    Απαγόρευση εισόδων των οργανωμένων στα γήπεδα και αστυνόμευση . Να ξεχάσουνε αυτά που ξέραμε. Ας μη κοροιδευόμαστε μεταξύ μας , όσοι ξέρουμε τι γίνεται σε αυτούς τους χώρους ή είμασταν ποτέ μέλη σε σύνδεσμο ή τελοσπάντων έχουμε φίλους που είναι μέλη ξέρουμε τι γίνεται εκεί πέρα. Ακούγεται λίγο αντιδημοκρατικό αυτό που γράφω θα πει κάποιος αλλά πόσο δημοκρατικό είναι αναρωτιέμαι να δίνεις μαζικά εισητήρια σε άτομα ακατάλληλα για κοινωνικές εκδηλώσεις , όπως είναι και το γήπεδο ..αλλά στην Ελλάδα έχει γίνει χώρος μάχης και πολέμου . Όταν οι σύνδεσμοι δε μπορούνε να μαζέψουνε τα " άτακτα μέλη" τότε είναι συνένοχοι . Είναι απλή η ιστορία και για τους δικούς μας και για τους άλλους . Τώρα ναι αν με ρωτήσει κανείς συγκρίνεις αυτά που έχουνε κάνει οι γαύροι με τα δικά μας ? Ωραία οι γαύροι έχουνε κάνει πολλά περισσότερα αλλά τελευταία και τα δικά μας καμάρια δεν έχουνε κάνει και λίγα . Θα θυμίσω στους φίλους τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ ..κάψανε το μισό ΟΑΚΑ τα δικά μας καμάρια..αλλά το ξεχάσαμε και αυτό έτσι ?Kαι τι πάει να πει αν υπάρχει το Ολυμπιακό κράτος δικαίου ? Τόσο λίγοι είμαστε για να δικαιολογούμε αξιόποινες πράξεις ? Δεν είναι αυτό Παναθηναικό ήθος .Και για να λέμε την αλήθεια Τίποτα δεν έγινει και τότε από πλευράς δική μας πραγματικής τιμωρίας..Και ωραία βαριά η τιμωρία για την ομάδα και μόνο ήταν ..Oι ίδιοι οι ταραξίες θα τη γλιτώνουνε όπως αυτοί του γαύρου σήμερα. Λοιπόν τέρμα τα ψέμματα φυλακή όλα αυτά τα παλικαράκια να δούμε μετά πόσο μάγκες θα είναι στη φυλακή..Αλλά τώρα βρίσκουνε και τα κάνουνε , δεν υπάρχει κράτος δεν υπάρχει τιμωρία γι αυτό γίνεται οτι γίνεται.

    Νόμοι υπάρχουνε ε λοιπόν εφαρμόστε τους πριν διαλυθεί και το μπάσκετ μετά το διαλυμμένο ποδόσφαιρο πριν ΧΑΘΟΥΝΕ ΖΩΕΣ αντε πια με τα αλητάκια.Μετά οι ίδιοι σου λένε κρατήστε τον Ομπράντοβιτς ανεβάστε το μπάτζετ..Όρεξη είχε ο άνρθωπος..με αυτά που βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μηδενιστει ο Ολυμπιακος εσυ θα εισαι ευχαριστημενος? Θα σου περασουν ολα τα προβληματα σου? Θα πεις οτι ολα πανε καλα στον αθλητισμο? Επισης αν δεν μηδενιστει και αποφασισουν να δωσουν το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο τοτε θα εχεις εναν λογο παραπανω να παραπονιεσαι για την πολητεια και την αγαπη της προς το κοκκινο χρωμα? Ή μηπως θα μπορεις να πικαρεις εναν Ολυμπιακο για τα ματς που πηρε η ομαδα σου στα χαρτια στον Κορυδαλλο!

    Επισης αφου ξερεις τοσα πολλα, για το ποιοι ευθυνονται για επιθεσεις βιας και δολοφονιας, γιατι δεν πας να δωσεις ονοματα και στοιχεια? Γιατι κρατας το στομα σου κλειστο? Ποιος ειναι αυτος ο υπαλληλος της INTRACOM A.E. όνομα δεν έχει? Επισης πως γνωριζεις ολες αυτες τις λεπτομεριες?

    Μηπως τελικα πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη ή μηπως φοβομαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο ''ΓΑΥΡΟΣ'' και οι λοιπές σανόφυλλάδες μιλάνε για ... προβοκάτσια .
    UFO ήταν μάλλον , από ότι είπαν στο CNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΑΛΑ13/12/12 3:40 μ.μ.

    ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ; ΤΟ 2008 ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-0 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ; ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΕΦΙΠ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΥΓΝΑ; ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ (ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ) ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ; ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟ-ΑΡΗΣ ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ; ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ; ΤΟ 2005 ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤ;
    ΤΟ 2002 ΠΟΙΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΠΕΙΔΕ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ; ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;
    ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΡΩ...
    ΓΑΥΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου