Άρα τώρα ο Παναθηναϊκός σώθηκε ,σωστά;


Επειδή έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον το θέμα με τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ και επειδή η έγκριση απο την ΕΕΑ ,μόνο ασήμαντο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί ,έχω μερικές ερωτήσεις που φαντάζομαι όλες θα έχουν καταφατική απάντηση..

Τώρα που δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο ,ο Πρίγκιπας αγοράζει τις μετοχές μέσω της ΑΜΚ και παίρνει την ΠΑΕ ,σωστά;

Βάζει 15 μύρια τώρα για την εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ και 55 στο σύνολο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια;

Αναλαμβάνει άμεσα διοίκηση και τρέχει το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας;

Φαντάζομαι πως όλα αυτά πλέον είναι εύκολα να γίνουν ,αφού τώρα ...μιλάει το χρήμα. Δε νοείται να υπάρξουν άλλα προβλήματα.

ΥΣ: Πάντως ο Τζίγγερ τα χει κάνει πολύ καλά. Έχει υπογράψει MOY με ένα Σωματείο ,έχει έναν άλλον να περιμένει να πάρει τις μετοχές του ,έχει δώσει δάνεια στην ΠΑΕ ,έχει και μια ΑΜΚ που τρέχει ...να δω πως θα βγει άκρη. Συγχωράτε με ,αλλά ακόμη δεν αισιοδοξώ..

YΣ2: Μακάρι να χρειαστεί να κάνω κωλοτούμπα ολκής ,αλλά μέχρι να δω να γίνονται αυτά που έχω ακούσει δεν πρόκειται να αλλάξω στάση. Με μισό μάτι θα κοιτάω τους πάντες ,μέχρι να μου αποδείξουν το αντίθετο. Αυτό μας δίδαξε η πρόσφατη ιστορία..

Σχόλια

  1. Ναι άλλα η ΕΕΑ για αν δώσει την έγκριση πρέπει να είδε λεφτά και πλάνο για τα επόμενα χρόνια.Λεφτά έχει,είπε οτι θα τα βάλει,ήρθε στην Αθήνα μας επιβεβαιωσε οτι θέλει τον Παναθηναικο,μίλησε LIVE στο Al Arabiya της Σαουδικης Αραβιας.Νομίζω οτι τα λόγια ειναι περιττα...πλεον θα μιλήσουν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου