Κάτι που μου έκανε εντύπωση..


Ότι θα νικούσαμε τον γαύρο ,αν και το θεωρούσα ψυχολογικά πιο δύσκολο απο το ματς του Σαββάτου που έρχεται ,το πίστευα μέσα μου. Όμως θέλω να σχολιάσω κάτι που μου τράβηξε την περιέργεια ,βλέποντας το και έχει να κάνει με τον Μπατίστ. Μιας και οι μέρες αρέσκονται στα θέματα αποχωρήσεων ή ανανεώσεων ,θα μπω σε αυτό το τριπάκι ..

Στο τέλος της αναμέτρησης και αφού χειροκροτήσαμε την ομάδα για την νίκη ,ο Μάικ είχε κάτσει στο κέντρο του γηπέδου και χειροκροτούσε παρατεταμένα μόνος του τον κόσμο προς όλες τις μεριές ,δείχνοντας την καρδιά του. Μακάρι να βγω ψεύτης ,αλλά αυτό το χειροκρότημα μου θύμισε αυτό του Σισέ στο τελευταίο του ματς με την ομάδα μπροστά στον κόσμο μας..

Αν κάτσω και σκεφτώ και την χθεσινή βεβαιότητα που έβγαινε για την ανανέωση του Ζοτς (την οποία επιβεβαίωσα απο διάφορα άτομα..) και την συγκρίνω με τις σημερινές του δηλώσεις ,το μυαλό θα καεί εντελώς..

Προς το παρόν προέχει το Σάββατο ,αλλά να πω την αμαρτία μου με καίει πιο πολύ η μέρα μετά το Σάββατο..

Σχόλια

  1. Ξερω οτι η ομαδα ειναι πανω απο προσωπα αλλα δεν μπορω να την φανταστω χωρις Μπατιστ και Ομπραντοβιτς..Τουλαχιστον οχι αμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακηςπατρα13/12/12 3:43 μ.μ.

    δεν ξερω ρε παιδια ειλικρινα και μονο ανατριχιαζω στην ιδεα πως μπορει να την κανουν ο ζοτς με τον μπατιστ.. ισως ακομα και αν δεν νικησουμε το σαββατο αλλα ξερωντας πως ειναι το τελευταιο τους παιχνιδι να πρεπει να διοργανωθει ενας αγωνας απλα τιμης ενεκεν για οσα μας εχουν χαρισει.. ειλικρινα πιο πολυ στεναχωριεμαι στην ιδεα της φυγης του ζοτς του μπατιστ παρα αν χασουμε και ενα πρωταθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δικιο οτι το σκηνικο αυτο θυμισε Σισε, αλλα νομιζω οτι ο Μαικ το εκανε αυτο διοτι στην αρχη του αγωνα και ενω ειχε χασει καποια σουτ και κυριως καποιες βολες, ολο το γηπεδο τραγουδησε Μαικ-Μαικ ΓΑΜΗΣΕ τους Μαικ, πραγμα το οποιο εχω σχεδον τη βεβαιοτητα οτι πρωτη φορα συνεβη στα χρονια που ειναι στην ομαδα και ηθελε να ανταποδωσει...
    Μακαρι να ειναι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου