Σπόντες ΠΡΑΣΙΝΗΣ για Πίκουλα - Πως έστηνε τον Μαρινάκη


Μετά την χθεσινή δημοσίευση στο Onsports για εκδότη οπαδικής εφημερίδας ,ο οποίος υποτίθεται υποστήριζε ιδιοκτήτη ΠΑΕ και απο πίσω του έστηνε παιχνίδια ,ήρθε σήμερα και η δημοσίευση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και το άρθρο του Πρασινοφρουρού που κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα σε ποιο πρόσωπο αναφέρεται. Και μιλάμε για τον Αντώνη Πίκουλα ,εκδότη του Γαύρου και άλλων εφημερίδων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ,υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες και αδημοσίευτες κασέτες της ΕΥΠ ,όπου καίνε τον συγκεκριμένο εκδότη για κοροϊδία κατά του προέδρου της ομάδας που υποστηρίζει. Συγκεκριμένα στην εφημερίδα αναφέρονται γεγονότα όπου:


1. μιλούσε με τον Μάκη Ψωμιάδη ώστε να πουλήσει ακριβά τους Ντουγκλάο και Ονουάτσι στον Μαρινάκη.
2. σε μια άλλη συνομιλία λέει "Δεν έχει και η ΑΕΚ ομάδα να πάρει κάνα πρωτάθλημα και έτσι όπως πάει θα το παίρνει ο Μαρινάκης για τα επόμενα πέντε χρόνια ρε πούστη"
3. παρακαλούσε τον Μαρινάκη να τον συγχωρέσει επειδή είχε βγει για δείπνο με τον Πατέρα στο Hilton.
4. έλεγε ότι ο Μαρινάκης έχει φαγωθεί να του κλείσει την εφημερίδα.

Όλα αυτά ,όπως γράφει ο Πρασινοφρουρός ,είναι μόνο η αρχή αποκαλύψεων αφού θα συνεχιστούν οι σχετικές πληροφορίες και τις επόμενες μέρες.

Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν άμεση σχέση με τον Σύλλογο ,αλλά σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους.
Όπως επίσης τα ΜΜΕ του Δ.Γιαννακόπουλου που βγάζουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες δεν ξέρω για ποιον λόγο βγήκαν προς τα έξω. Για την ενημέρωση και επειδή είναι κόκκινης αποχρώσεως ή λόγω όχι εχθρικών (αν όχι φιλικών) σχέσεων με τον Μαρινάκη;

ΥΣ: Διαβάστε έδω το οπισθόφυλλο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ όπου αναφέρονται τα σχετικά γεγονότα.

Σχόλια