ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ και ΤΟΛΜΗ αλλιώς ΑΝΤΙΟ



Θα γράψω μερικά πράμματα.. που τα σκέφτομαι καιρό τώρα..Από τότε που χάσαμε τα τρία συνεχόμενα ντέρμπυ .... Να γίνει μια κουβέντα για το ποιοί παίχτες παρουσιάζουνε διάθεση..και για τις ευθύνες αλλά και την ανάγκη για ΑΛΛΑΓΕΣ. Μιλάμε για αγωνιστικό επίπεδο ..Θα μου πείτε τώρα τι μας λες για αγωνιστικά τη στιγμή που ο Παναθηναικός διαλύεται..Ε δε μπορώ να βλέπω την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ να διαλύονται και να μας κερδίζουνε με κάτω τα χέρια και κανείς να μη μιλάει για τους πολυ - χαιδεμένους παίκτες και τον προπονητή . Στα τελευταία λοιπόν ντέρμπι έχουμε χάσει δύο φορές από ΑΕΚκ ΠΑΟΚ δικαιότατα.. και μια από τον γαύρο με τα μπάχαλα στο ενδιάμεσο..


Για τους  παίκτες .. διαγράφω όσα καλά έχω πει για τον Κουίνσι ..χαιρετίσματα...! Έχει ταλέντο αλλά όλο μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα..

Τώρα γενικότερα επειδή οταν σφίγγουν τα γάλατα και γίνονται γιαούρτια ( έγινε και της μόδας )  ας δούμε ποιοί είναι καλοί στα  άτιμα τα δύσκολα..Και οχι τώρα στα play - off στο σύνολο της σεζόν όπου χρειάστηκε κάποιοι να δείξουνε χαρακτήρα.. Δηλάδη στα άτιμα τα ΝΤΕΡΜΠΙ ..

ΞΕΝΟΙ

Ο Μπουμσονγκ..- > λογικά μας χαιρετάει ..
Ο Ζέκα ο Σιμάο - > σκυλιάζουνε σε κάθε παιχνίδι . Ειδικά ο
Σιμαο ακόμα και στα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ματς είναι παίχτης τουλάχιστον του 6

 
Έλληνες οι περισσότεροι ΠΤΩΜΑΤΑ  εξαιρούνται οι :

 Καπίνο
 Λάζαρος ( αν και είναι ΧΩΜΑ φέτος..έχει τη δικαιολογία οτι έχασε τη μισή σεζόν οπότε ας παίξει καλύτερα του χρόνου..)
Καρνέζης έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα από το πουθενά..
ο Καραγκούνης τον έχει αδικήσει ο Φερέιρα έστω και αν είναι 35 ποσο είναι παλεύει στο γήπεδο σε αντίθεση με Κουίνσι  - Κλέιτον που παίζουνε για τη πάρτυ τους..

ο Πετρόπουλος ( full αδικημένος από Φέρειρα και ας λένε κάποιοι οτι θέλουνε...)

Ε λοιπόν αυτοί είναι από το ροστερ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΖΕΚΑ ΣΙΜΑΟ , ΚΑΠΙΝΟ , ΛΑΖΑΡΟΣ , ΚΑΡΑ , και ο αδικημένος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σιμάο Μπουμσόνγκ εκτός απροόπτου μας χαιρετάνε..

Οπότε που θα " βασιστεί " η ομάδα του χρόνου αν μείνει ο Φερέιρα..σε μια ομάδα που θα παίζει με πιτσιρίκια...λόγο οικονομικών προβλημάτων ? Στον Λάζαρο και τον Ζέκα... (Πετρόπουλο και Κάρα δεν υπολογίζει , τον Καπίνο και τον Μπουμσουνγκ τους έχουνε για πούλημα)..


ΦΕΡΕΙΡΑ

 θα μπορούσα να κατσω να γράψω κατεβατά για αυτόν τον άνθρωπο απλά επειδή δε θα βγάλουμε άκρη..εμένα προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι στο οτι μπορει να κάνει τη ΔΙΑΦΟΡΑ σε αυτο το ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ροστερ..Οχι οτι δεν είναι καλός προπονητής ΕΙΝΑΙ και με ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ αλλά δεν κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ..ούτε καν τελευταία.. τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...Μπορεί να μη ταιριάζει η ομάδα μας σε αυτόν δε ξέρω..Αλλά θέλω να μοιραστώ την αίσθηση μου και ας με κακοχαρακτηρίσετε , δε πειράζει.

Γι αυτό χρειαζόμαστε πέρα από νέους παίχτες είτε έναν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΕΡΕΙΡΑ ..που θα κανει ΤΟΜΕΣ στην ομάδα... είτε..ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΙΡΑ..και ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ στην ομάδα..

Play off  ή play - ΩΧ

Δε μπορώ να βλέπω τον Σταφυλίδη τον Ετό τον Μαλεζά τον Λαζαρ και τους παλαίμαχους Ιβιτς και Γκαρσία ( αυτός είναι παίχτης που παίζει για τη φανέλα.. ) να μας κάνουνε πλάκα.

Δε μπορώ να βλέπω τον Κλωναρίδη τον Σιαλμά τον Φούντα τον Μπουγαίδη τον Κοντοέ να μας κάνουνε πλάκα 

Και να βλέπω αντίστοιχα τον Κατσουράνη τον Κλειτον τον Λάζαρο ( με πολλά ελαφρυντικά ) τον τον Κουίνσι να περπατάνε περιφερόμενοι στο γήπεδο χωρίς πάθος κοντρόλ θέληση και ουσία...( Διάλεξα αυτούς ενδεικτικά είναι και άλλοι που κάνουνε το ίδιο ) . Και τέλος τον Γιούρκα να καίγεται στο ζέσταμα . ΗΜΑΡΤΟΝ .




 Βάλτε την ακαδημία !

Προτιμώ σαν paras να δω τον ΜΑΥΡΙΑ ( που χάθηκε αυτός ? ) τον  ΦΟΥΡΛΑΝΟ τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ τον ΚΑΣΑΣ και όποιον άλλον από τις ακαδημίες..θέλει να προωθήσει ο Σαμαράς και ο Ρότσα.

Τουλάχιστον να δώ κάτι διαφορετικό ρε αδέρφια . Μπορεί να χάσουμε πάλι μπορεί να μην είναι παιχταράδες αλλά τουλάχιστον θα δω ένα στοιχειώδες ΠΑΘΟΣ μια ΘΕΛΗΣΗ ..Μπορεί να δούμε και έναν φέρελπη νέο στέλεχος της ομάδας.. Γιατι δηλαδή είναι καλύτεροι ο Φούντας ο Κλωναρίδης και ο Σταφυλίδης ?


Είναι λίγο εν βρασμώ ψυχής το θέμα που ανέβασα αλλά με στεναχωρεί ιδιαίτερα αυτό το πράμμα ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..

ΥΓ . Ας μη μου γράψουνε κάποιοι για τις ικανότητες του Κατσουράνη ή του Κουίνσι  ( που όντως είναι ποιοτικοί παίχτες..την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ θέλω να θίξω και την ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΘΟΥΣ ) .

ΥΓ 1 . Ούτε για τα ελαφρυντικά του Φερέιρα σας παρακαλώ μη γράψετε. Έχει άπειρα είναι γνωστά . Και ο Κωστένογλου ήρθε ως λύση ανάγκης στην ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον οι παίκτες του παίζουνε γι αυτόν .. Για τον Φερέιρα οι δικοί μας δε παίζουνε όπως δε παίζανε για τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ. Τώρα γιατι ? γιατι είναι τομάρια τι να πω ..η ουσία είναι όμως αυτή που μετράει !

ΥΓ2 : Στους ξένους παίχτες σαφώς έπρεπε να υπάρχει και ο ΛΕΤΟ ..Δε μπήκε οχι οτι δεν είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που είναι ,αλλά επειδή του χρόνου πολύ δύσκολα θα μείνει .

ΥΓ3 : Όσοι είναι στη διοίκηση πρέπει να φροντίσουν είτε βγούμε πρώτοι στα play - off είτε τελευταίοι να διώξουνε τους περιπατητές...Να γίνει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ..Μην έχουμε πάλι μια από τα ίδια...

Σχόλια

  1. "Να γίνει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ "
    Πολύ σωστά το έθεσες, έτσι πρέπει να γίνει και έτσι ελπίζω ότι θα γίνει. Επιπλέον θα προσθέσω και με την επιστροφή στη Λεωφόρο ώστε οι νέοι παίκτες να έχουν την υποστήριξη και την αγάπη του κόσμου. Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου για το θέμα της επιστροφής και θα το λέω και θα το γράφω συνέχεια, γιατί το θεωρώ κλειδί για να μπορέσει ο Παναθηναικός να πάρει πρωταθλήματα, ή τουλάχιστον να διεκδικεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και να μην παραιτείται από τη διεκδικησή του 4 ή 5 αγωνιστικές πριν το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 3:39 μ.μ.

    1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


    2. ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΙΝΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.


    3. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΑΠΙΝΟΣ, ΚΑΡΝΕΖΗΣ, ΣΙΜΑΟ, ΛΑΖΑΡΟΣ, ΖΕΚΑ.


    4. ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΑΑΑΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΣΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ.


    5. ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΦΕΡΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ. ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΛΕΥΟΦ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ.


    6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ. ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΤΟΠΕΡ. Η ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΠΟΥΛΟ.


    7. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.


    8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ο ΒΥΝΤΡΑ Ο ΒΑΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΣΕ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου