Ο αδιάφορος Τζίγγερ ,έγινε ξανά εγγυητής; Ρε μας δουλεύετε;

ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ...ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΕΓΓΥΗΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!


Διάβασα ότι ο αδιάφορος μέχρι χθες για την ΠΑΕ ,Γιάννης Βαρδινογιάννης ,αυτός που προέτρεπε άλλους επιχειρηματίες να μην βάλουν λεφτά στην ομάδα και δεν ήθελε να τον ενοχλούν για θέματα του Συλλόγου ,σήμερα έστειλε επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων ,ανέφερε: "Αν σε 10 μήνες απο τώρα πάνε όλα καλά ,θα μεταβιβάσω τις μετοχές μου και θα αναλάβω τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ".

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Ο φορέας σωτηρίας του Αλαφούζου θα είναι υπό την επίβλεψη του Γιάννη Βαρδινογιάννη για 10 μήνες; Και αν αυτός κρίνει πως όλα θα έχουν πάει καλά ,τότε θα μεταβιβάσει τις μετοχές του και θα αναλάβει την ΓΗΠΕΛ; Εκτός κι αν παρανόησα αυτό που έστειλε στην επιστολή. Γιατί τα "αν όλα πάνε καλά" και τις ομόνοιες ,τα άκουγα και μετά την συνάντηση του Τζίγγερ-Βγενόπουλου-Πατέρα τον Σεπτέμβρη του 2010 στο Σύνταγμα και θυμάστε πως κατέληξε η συμφωνία..

Δηλαδή ,ο Γιάννης Αλαφούζος ζητάει λεφτά απο τον κόσμο ,ώστε να
χτίσει μια εταιρία λαϊκής βάσης ,η οποία δεν θα έχει ποσοστό μετοχών για 10 μήνες; Και τα λεφτά που θα μπουν ,ποιος θα τα διαχειρίζεται; Αυτός που έβαλε πάλι δικούς του ανθρώπους στο ΔΣ (Γόντικας ,Σιωπηλης ,Ελευθεράκης ,Κωνσταντίνου ,Τσίμας); Ρε σεις ,δεν έχετε βαρεθεί να δουλεύετε τον κόσμο του Συλλόγου;

Ποιος σας είπε ότι έστω και τα 20€ ,θα πάει να τα βάλει κάποιος για να είναι μεγαλομέτοχος αυτός που έκανε σπατάλες το καλοκαίρι του 2010 με λεφτά άλλων ,που πήρε δάνειο χωρίς να ρωτήσει και που κατέστρεψε την πολυμετοχικότητα;

Όταν ο κόσμος του Συλλόγου ζητάει την απομάκρυνση της οικογένειας Βαρδινογιάννη ,τι ακριβώς δεν σας γίνεται κατανοητό;

Ο Τζίγγερ δεν είναι αυτός που δεν θέλει να έχει σχέση με την ΠΑΕ; Αυτό δεν δηλώνει τόσους μήνες απο τους κύκλους και τα τετράγωνα του; Τώρα θέλει να ξαναείναι εγγυητής και δίνει χρόνο επίβλεψης 10 μήνες;

Γιάννη Αλαφούζο αυτή ήταν η συμφωνία που πέτυχες; Να δημιουργήσεις μια λαϊκή βάση ,με τον κόσμο να δίνει τα λεφτά του ,για να διοικεί ο ίδιος άνθρωπος; Πολύ έξυπνο deal.. Όχι 40.000 δεν θα υπάρξουν ..ούτε 100 άτομα δεν θα βρεθούν να δώσουν λεφτά για να τα διαχειρίζεται ο Τζίγγερ..

ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...BABY SITTING ΣΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ 0% ,ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

ΥΣ: Εκτός αν κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε στην επιστολή του Τζίγγερ και κακώς το αναπαρήγαγαν όλα τα sites ...

YΣ2: 10 μήνες ...τόσοι χρειάζονται για να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για τις άδειες του ιντερνετικού στοιχήματος;

ΥΣ3: Σε δηλώσεις του ο Αλαφούζος δήλωσε πως με το που γίνει η εισφορά χρημάτων απο τον κόσμο στον φορέα σωτηρίας ,θα γίνει και η μεταβίβαση των μετοχών. Ο Τζίγγερ που χαρίζει ,ο Τζίγγερ που σε χρονικό ορίζοντα 10 μηνών θα κρίνει αν όλα πήγαν καλά.

Σχόλια

  1. O IBB AGORASE ME TON PETRO KOKKALI KAI TON GAGATSI TIN BETWAY.COM KAI MAZI ME TON GAGATSI VALANE 20EK STO PARX ENA CASINO

    STIN USA!

    KAI OI LAMOGIES DEN STAMATAN EDO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπίσης είπανε οτι θα είναι το διάστημα αυτό και για λόγους φορολογίας..Ας μη μας βρωμάνε όλα..Ο Τζίγγερ έχει κάνει λάθη αλλά δεν είναι ο διάβολος ..Είπαμε.Επίσης δε σου έκανε εντύπωση ο χουβαρντάς ο Βγενόπουλος θα βάλει το 10% των χρημάτων όσων μαζευτούν βάση ποσοστού του...? Αυτό δε θυμίζει οτι έλεγε ο Τζίγγερ παλιότερα οτι θα βάλει το 30 % όσων μαζευτών....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Να μου επιτρέψετε να συνεισφέρω το 10% των όσων χρημάτων μαζευτούν βάσει του ποσοστό μου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία."

    Aυτό από το σαιτ του Σπορτ Φμ δεν είναι ίδιο με αυτό που λες..Αλλά με αυτό που λέω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπίσης για ποια ΑΜΚ λες..? Αυτή που ήδη έγινε και πήρε πίσω το 1.1 από τα 1.8...? Και περιμένει και τα άλλα 500.000 ? Αυτά που έχουνε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα είναι 90.000 σύμφωνα με ΠΝ...αφού απαγόρευσε ο Βγενό τη χρησιμοποιήση τους..Εκτός αν λες για μελλοντική άλλη ΑΜΚ δηλαδή φέξε μου και γλύστρισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τώρα αυτό δεν είναι κακό . Είναι στα πλαίσια μια υγειούς συμφωνίας . Όταν έχεις χρόνια μια ομάδα δε μπορείς να της αφήσεις έτσι όπως να ναι . Και είναι λογική η δικλίδα ασφαλείας . Ούτε το ποσό είναι εξωπραγματικό των 6,7 εκ όταν ο Αλαφούζος λέει οτι έχει συγκεντρώσει ήδη 4 εκ . Ας βάλει και άλλα 2 εκ ο χουβαρντάς ο Βγενόπουλος και έκλεισε η συμφωνία..Το διάστημα των 10 μήνων είναι ένα θεωρητικό διάστημα ωστε να μην είναι πιεστικό να μαζευτούν τα χρήματα . Αυτό εξυπηρετεί..

    Πάντως είναι λιγάκι αστείο να γράφεις για σπατάλες το 2010 με την ακριβότερη μεταγραφή σε ομάδα να είναι του Μπουμσουνγκ ?( που πάλι λίγα λεφτά δώθηκαν ) Γιατι όλοι ελεύθεροι ήρθανε..ή με μικρά ποσά αποδεύσμευσης..Τη στιγμή που η διοίκηση Πατέρα ήταν ο ΟΡΙΣΜΟΣ της σπατάλης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να συμπληρωσω αποριες: η ΓΗΠΕΛ μεταβιβαζεται με κοστος ενα ευρω,και δεν υπαρχει προβλημα φορολογησης στην πωληση, ενω η τσαμπα παραχωρηση παρκαρισμενων μετοχων φορολογειται?? (ΑΕ και οι δυο). Γενικά ολο το deal μου βρωμαει. θεωρω σωστοτατη την προταση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως τα βλέπω τα πράγματα και ο Αλαφούζος ταχυδρόμος του ΙΒΒ θα είναι. Δυστυχώς ανεξάρτητο Παναθηναικό δεν θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mια χαρά ξέρω εσύ ξέρεις ? Επίσης ξέρεις πόσα ξόδεψε ο αγαπημένος σου για Μελίσση Σόουζα Ρουκάβινα Κλέιτον ? 10 εκατομμύρια. Για να μη πω για άλλους αυτοί φτάνουνε. Εδώ έδωσε συμβόλαιο στον Γιούρκα 600 χιλιάρικο στον Καντέ 800 ..και σας πείραξε ο Μπουμσονγκ ! Όταν η διοίκηση Πατέρα έφερε για αμυντικούς τον Βαβζίνιακ τον Καντέ και τον Μπιάρσμιρ..Αλλά αυτά σου απαγορεύουνε να τα λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως δεν είσαι καλός δικηγόρος του εργοδοτη σου ! Αλλά και ποιός είναι από σας ? Αφού όλοι τα ίδια λέτε ! Αμόρφωτοι οι περισσότεροι με το ίδιο χαρτάκι είστε ! Και αν σε κούρασαν οι απόψεις μου μη τις διαβάζεις . Σε υποχρέωσε κανείς ?

    Από εκεί και πέρα στην ουσία ο ίδιος ο Βγενόπουλος είχε πει οτι θα έδινε τα λεφτά για τους ποδοσφαιριστές και μετά τα πήρε πίσω . Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε..Ορίστε οι εκπροσωποι του εργοδότη σου και όλων μπήκαν πάλι στο ΔΣ. Και τι είπε ο δικός σου ? Οτι θα βάλει των 10 % χρημάτων όσων μαζευτούν. Δηλαδή ο Αλαφούζος είπε οτι θα βάλει 4 εκ 400 χιλιάρικα θα βάλει ο αγαπημένος σου..

    Εγώ θα βάλω 35 αν σταματήσατε να υπάρχετε άτομα όπως εσύ και να έχετε και άποψη για τον Παναθηναικό . ! Δεσμέυομαι !Άσε με τώρα εδώ και 2 χρόνια βάζει βάζει ..στα λόγια . Αυτά να τα λες εκεί που σε πιστεύουνε . Και εκεί όμως μεταξύ σας τα λέτε πλέον και χαίρεστε . Διώξατε όλους έχουνε αντίθετη άποψη και μείνατε να συγχαίρετε ο ένας τον άλλον και να βρίζετε τον Καλλιτζάκη τον Γκούμα τον Κωνσταντίνου και όποιον Παναθηναικό δεν υποκλίνεται στα αφεντικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχεις καταντησει κουραστικος το καταλαβαινεις?


    τα λεφτα τα πηρε πισω γιατι δεν θα καταληγαν στις τσεπες των ποδοσφ. αλλα σε παιανιες δανεια πειραιως κτλ. επισης θα εβαζε λεφτα αν οι εκπροσωποι του εργοδοτη σου δεν παραιτουνταν με αποτελεσμα να μη μπορουν να παρθουν αποφασεις απο το δσ . !!!


    επισης θα εβαζε 15 αν ο εργοδοτης σου αναλαμβανε γραπτως τις ευθυνες απο το γηπεδο που βαραινουν την ΠΑΕ !!!


    μην αρχισεις το ποιημα της γκοτζουλιας πες κατι αλλο δικο σου σαν απαντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποσο σε ποναει η διετια 08-10 ρε τσατσε ? αφρους βγαζεις
    δεν πειραζει θα φερουμε πεσειρο με ενακαριρε το καλοκαιρι ...φτηνα και ωραια μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε εξυπνιδη ελευθεροι ηρθανε αλλα ΠΟΣΟ ηταν τα συμβολαια τους ? ΞΕΡΕΙΣ ?


    η διοικηση πατερα ειχε την εγκριση ολων των μετοχων ! και τους ελεγε λοιπον ....διαφωνειτε με την διαχειρηση που κανω ?
    οχι ελεγαν ολοι (τζιγγερ θανανσης)....τοτε γιατι στις εφημεριδεσ σας λετε για κακοδιαχειρηση ? μουγκα ολοι !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αμορφωτη ειναι η μανα σου που δε σου εμαθε να βγαζεις τα λεφτα τιμια και οχι με τσατσιες
    δεν αντεχω τη τσατσια γιαυτο σου απανταω
    αμορφωτος δεν ειμαι και βγαζω τιμια το ψωμι μου
    βλεπω παιρνεις ματι "εκει που τα λεμε μεταξυ μας " σαρεσει το μπανιστιρι ε?
    τα λεφτα τα εδωσε για να καλυφθουν αμεσες λειτουργικες αναγκες ..ουτε δανειο πηρε ουτε φεσοσε την ομαδα με αυτο ουτε παρκαρε τις μετοχες .....νιωθεις καθολου ?


    και να θυμασαι οταν ελευθερωθει η ομαδα σεσας τους τσατσους η ΧΛΕΠΑ θα παει συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου