Κοράκια δεν άφησαν την μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού να διεκδικήσει το 7ο ευρωπαϊκό!

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;


Τι να γράψεις για το αποτέλεσμα όταν 2 συνεχή λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα γίνονται μπροστά στα μάτια των διαιτητών και είναι και τα 2 υπέρ των Ρώσων; Φαίνεται πως η σφαγή που δεν έγινε στο Βερολίνο το 2009 ,ήταν προγραμματισμένη να επαναληφθεί φέτος και να είναι πιο αποτελεσματική.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος οι διαιτητές:
1. έδωσαν λάθος κατοχή μπάλας στην Cska ,μιας και η μπάλα βγήκε απο τα χέρια του Τεόντοσιτς.
2. στην επαναφορά ,ο Τεόντοσιτς παίρνει την πάσα στην γωνία ενώ πατάει έξω απο το γήπεδο και κάνει το 65-64 υπέρ των Ρώσων.

Προσθέστε και τα βήματα που έγιναν (πιθανότατα) μπροστά απο τον πάγκο του Παναθηναϊκού ,απο τον Τεόντοσιτς.

Έτσι αντί οι Ρώσοι να βρίσκονται πίσω με 64-63 ,βρέθηκαν 37'' πριν το τέλος με έναν πόντο μπροστά.

Ε μετά έγινε η λάθος απόφαση του Σάρας να μπει στην ρακέτα και το ...black out του Διαμαντίδη στα τελευταία 9 δευτερόλεπτα ,όπου δεν καταφέραμε καν να κάνουμε σουτ μπας και το παίρναμε ή το πηγαίναμε στην παράταση.

Ξεχνώντας τα καταλυτικά λάθη των διαιτητών (τι περίεργο κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε την Cska ,τα ...σπόρια και όχι μόνο να τα παίρνουν οι Ρώσοι) και κάνοντας ένα σχόλιο για το ματς ,ο Παναθηναϊκός απέδειξε γιατί δεν έπρεπε να λογίζεται ως αουτσάιντερ και γιατί καμία ομάδα δεν πρέπει (και δεν μπορεί) να θεωρεί τον εαυτό της καλύτερο.

Ο Ομπράντοβιτς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους Ρώσους στο πρώτο δεκάλεπτο ,κάνοντας πάρτι με τον Μάριτς ,αλλά και τους κοντούς στην ρακέτα ,αλλά μετά ήρθε ένα κάκιστο δεύτερο δεκάλεπτο που πετύχαμε μόλις 5 πόντους ,καταφέρνοντας παρόλα αυτά να πάμε με το +2 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ο Καϊμακόγλου ανέβασε στροφές ,ανέβασε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο Σάρας και φαινόταν πως κρατούσαμε την νίκη (και την τύχη) στα χέρια μας. Τελικά ,τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι ,οι διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη και η πρόκριση στον τελικό πήγε στην Cska.

Αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε τους παίκτες μας που σήμερα τράβηξαν το περισσότερο κουπί ,τότε αυτοί είναι οι Καϊμακόγλου και Σάρας. Αντιθέτως οι 2 ηγετικές μας μορφές ,οι 2 αρχηγοί μας Διαμαντίδης και Μπατίστ δεν ήταν σε καλή μέρα και έδειχναν σαν μπλοκαρισμένοι ,ειδικά ο Μάϊκ.

Η Cska έδειξε πως δεν είναι ,όχι μόνο το φόβητρο που όλοι την παρουσίαζαν ,αλλά ούτε καν καλύτερη ομάδα (τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο). Οι παίκτες μας απέδειξαν γιατί πρέπει να έχουν τον σεβασμό όλων και ο στόχος του 7ου αστεριού μετατίθεται -ελπίζουμε- για του χρόνου...

: Ο λόγος που έχασε τις βολές ο Τεόντοσιτς στα τελευταία λεπτά ,δικαιολογείται: Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ 

Σχόλια

  1. Αυτό που έγινε ήταν ο ορισμός της εχθρικής διαιτησίας.. Αλλά φταίμε και εμείς. Μην ξεχνάτε ότι για να έρθει αυτό το 66-64 ο Παναθηναϊκός έχασε τις 3 τελευταίες κρισιμότατες επιθέσεις του.. Με 2 άστοχα σουτ στις προηγούμενες και χωρίς να κάνει καν σουτ στη τελευταία. Και φυσικά φταίει και η πουτάνα η ατυχία που στο +4 η μπάλα σε επίθεση της ΤΣΣΚΑ αναπηδάει στο στεφάνι και μπαίνει εντελώς κωλόφαρδα μέσα, 90 δευτερόλεπτα πριν το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου