Απίστευτη κατηγορία ακροατή: Μεγαλομέτοχος έδωσε 40.000€ σε ακροάτρια για να βγαίνει να τον υποστηρίζει!


Σύμφωνα με αυτό το άρθρο (http://maxairi.blogspot.com/2012/05/blog-post_710.html) ακροατής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ πριν λίγες μέρες βγήκε στον αέρα και κατηγόρησε πως μεγαλομέτοχος ομάδας ,έδωσε 40.000 σε γνωστή ακροάτρια εν ονόματι Κάτια (ναι ,η γνωστή Κάτια του Γκόντζου) για ένα προσωπικό της πρόβλημα ,με αντάλλαγμα αυτή να βγαίνει και να υποστηρίζει τις θέσεις του στα ραδιόφωνα. Και το συγκεκριμένο κονέ τους το έκανε δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Απο αυτήν την κατηγορία θίχτηκε ο Χρήστος Κοντός ,ο οποίος και κινεί τις νομικές διαδικασίες (περίεργο ,αφού ο ακροατής δεν κατονόμασε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο).

ΑΝ ισχύει η συγκεκριμένη ιστορία (που όπως αναφέρεται στο άρθρο ισχύει ,αφού η ίδια η Κάτια βγήκε στον σταθμό και ευχαρίστησε για την συγκεκριμένη ..χορηγία) ,όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται σε κάποιους ,είναι απόδειξη των όσων τραγελαφικών πραγμάτων γίνονταν τα τελευταία 8 χρόνια στην ΠΑΕ..

ΥΣ: Μετά τους μπράβους στον Γκόντζο ,τώρα και 40.000 χορηγίες;

Σχόλια

  1. από τον Γκόντζο του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι απαλλαχτήκαμε, από τους Γκόντζους του δικομματισμού να δω πότε θα απαλλαγούμε. Γιατί η προπαγάνδα που γίνεται για δήθεν φυγή της χώρας από το ευρώ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. και εδώ θα αναρωτιέστε γιατί μπήκε στην μέση ο σαρελάκος. μήπως
    γιατί η φίλη του γκότζου και του κοντού είχε βγει στον αέρα εδώ και καιρό και είχε
    καταγγείλει ότι ο γιος του ήταν ένας από αυτούς που την είχαν πέσει πέρσι στο τηγάνι
    στον cisse;;;; ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ δλδ. Γαμώ την ελληνική ραδιοφωνία τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΙΑ14/11/14 4:33 μ.μ.

    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΤΕ !!! ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ !!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΟΠΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ !!! ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ !!! ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ !!! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΑ ΤΟΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου