Μένει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό για άλλα 2-3 χρόνια !!


Σύμφωνα με το group Σπάσε τα δεσμά στο facebook στο οποίο δεν γράφουν τυχαία άτομα , ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος συναντήθηκε με τον Ζοτς και συμφώνησαν να συνεχίσει ο κοουτς για ακόμη 2 ή 3 χρόνια!

Αυτό λογικά σημαίνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει την ΚΑΕ! Μακάρι αυτά τα ευχάριστα νέα ,να είναι προπομπός για θετικές εξελίξεις στον υπόλοιπο Σύλλογο και να ξεκινάει απο αυτήν την είδηση ,η αναγέννηση της Πανάθας!

Σχόλια

  1. Μακάρι αλλά να κρατάμε πισινές γιατι αυτός που έχει αυτή τη σελίδα στο fb έγραφε πριν κατι μήνες για σιγουρη συμφωνία με κάτι άραβες και άφηνε να εννοηθεί οτι είναι φίλοι του Βγενό..Δε λογιζεται και αξιόπιστο ένα γκρουπ στο fb. Υπάρχουν τέτοια..πολλά. Εδώ στα sites πασάρουνε σανό δε θα πασάρει ο κάθε ανώνυμος του fb. Απλά για να μη χαιρόμαστε τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν κατι μηνες με σιγουρια ελεγε οτι ο Σουλταν θα παρει την ΠΑΕ... Μακαρι να ισχυει αυτο για τον Ζοτς, αλλα η συγκεκριμενη σελιδα μονο αξιοπιστη δε ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO MONO POY MENEI EINAI NA BGEI O GIANNAKOPOULOS SIMERA STO KENTRO TOY GIPEDOY KAI NA ANAKOINOSI TO EKSEIS:Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω
    ότι συμφωνήσαμε με τον προπονητά μας να τον κρατήσουμε κοντά μας για τα
    επόμενα 2 χρονια..." KATALAVENETE TI EXEI NA GINEI ETSI?..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χλωμό το τοπίο σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου