Κλωναρίδης Γιούρκας..πως το κίνητρο έκανε το Αεκ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0..


-Ακόμα ένα άσχημο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας . 

-Ακόμα ένα χαμένο πρώτο ημίχρονο που μας έγινε συνήθεια και " λατρεία " ..

-Ακόμα ένα φθηνό γκολ σε μια ανύπαρκτη άμυνα..Ο Καρνέζης συνεχίζει να αποκρούει( τρομερή απόκρουση σε φαουλ του Λεονάρντο) και να ναι καλά και το δοκάρι ..

-Η ΑΕΚ μια ομάδα χρεοκοπημένη με παίχτες σαν τον Μπουγαίδη τον Κοντόε τον Σιαλμά και τον Κλωναρίδη ήταν σαφώς καλύτερη από εμάς.

Και ερχόμαστε στον Κλωναρίδη τον βλέπω και τον ζηλεύω είναι η αλήθεια..Κοιτάω τον Γιούρκα και αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το παλικάρι ακόμα στην ομάδα .. Κατάντια ..

Περιμένατε να διαβάσετε για τις αναγκαστικές αλλαγές της ομάδας μας έλλειμη κινήτρου και άλλες δικαιλογίες, ..κάνατε λάθος ! Η ομάδα μικραίνει επικίνδυνα . Έναν θεσμό που άλλοτε τον παίρναμε αέρα βάζοντας 4 γκολ σε μια καλύτερη ΑΕΚ τώρα δεχόμαστε δύο γκολ και λέμε πάλι καλά..

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ . Αν ο Παναθηναικός το 2008 νομίζαμε οτι μίκρυνε τότε εκείνη η ομάδα αρχίζει και μου φαίνεται ομαδάρα μπροστα στο τωρινό κατάντημα..

Aπογόητευση οι δηλώσεις Φερέιρα.."Μέχρι και το 2-0 ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν ήταν όμως η μέρα μας. Είχαμε και δύο τραυματισμούς και αυτό άλαξε τα πλάνα μας.
Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας των πλέι οφ. Είμαστε ακόμα στην κορυφή και εκεί θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι σωστό γιατί δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες μεταξύ τους".

Σχόλια

  1. MΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΠΙΑ....ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΣΑΣ ΕΧΕΙΜΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΙΟΣ...Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιζουν παλι σα δημοσιοι υπάλληλοι??? παιζουν προκλητικά αδιαφορα, φυλάγονται υπερβολικα, με το μονο που τους απασχολει η επομενη μεταγραφη τους. δεν θα ηθελα κανεναν τους για την επομενη χρονια, εκτος απο τους τερματοφυλακες κ τους μικρους. νεα διοικηση, νεο προπονητικό team, αλλους παικτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου