Απάντηση στον Δημήτρη Κριτή για το 1,7 εκατομμύρια του Βγενόπουλου

Δημήτρης Κριτής


Στο σημερινό editorial στα Πράσινα Νέα ο δημοσιογράφος ,αναρωτιέται πως γίνεται να "απαιτούμε" ο Ανδρέας Βγενόπουλος ,με το 11%, να βάλει 1,7 εκατομμύρια ευρώ όταν μετά βίας το 55% της ΠΑΕ (του Αλαφούζου) έχει μαζέψει 2-2,5 εκατομμύρια.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και έγκειται στην δήλωση του ίδιου του Βγενόπουλου σε μια ΓΣ του Μαρτίου (αν δεν κάνω λάθος) να βάλει 1,7 εκατομμύρια ευρώ και στην μετέπειτα υπόσχεση του να τα αποδεσμεύσει μόλις συγκροτηθεί ΔΣ ,μετά την μεθοδευμένη παραίτηση των μελών του Γιάννη Βαρδινογιάννη ,ώστε να παγώσουν όλες οι εξελίξεις στην ομάδα.

ΔΣ συγκροτήθηκε πριν κάτι μέρες ,όμως αυτά τα λεφτά δεν έχουν μπει.
Είναι δικαίωμα του Βγενόπουλου να θέλει να δει το προσύμφωνο που υπεγράφη ανάμεσα στον Τζίγγερ και τον Αλαφούζο ώστε να είναι καλυμμένος ,είναι όμως δικαίωμα και του κόσμου να αναρωτιέται γιατί δεν έχει βάλει το ποσό αυτό στην ΠΑΕ.

Και θυμίζω πως για το συγκεκριμένο ποσό δεν είχε υπάρξει ο σχετικός όρος της ΓΗΠΕΛ. Όπως δεν ήταν μόνο ο Βγενόπουλος που είχε υποσχεθεί συγκεκριμένο ποσό ,αλλά και ο Πολέμης.

Καλό θα είναι λοιπόν πλέον να υπάρχει ένας διαχωρισμός καταστάσεων και να μην πέφτει αυτό το μπουρδούκλωμα των πάντων. Ναι μεν οφείλει ο Βγενόπουλος να τηρήσει τον λόγο του για το 1,7 ,αλλά ορθώς θέλει να ξέρει και τι γίνεται με τα προσύμφωνα που υπογράφονται.

YΣ: Το άρθρο του Δημήτρη Κριτή ,εδώ.

Σχόλια

  1. Ο Δ. ΚΡΙΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ!
    Ο ΑΛ ΑΦΟΥΖ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΣΗ ΤΟΥ ΑΛ ΑΦΟΥΖ:
    http://www.greenzone.gr/2012/05/gipel-xrei-vardinogianni.html
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: "Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΦΕΤΟΣ;"
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κριτής13/12/12 3:42 μ.μ.

    Το ίδιο πράγμα λέμε με διαφορετικά λόγια. Είναι άλλο να βάζεις 1.7 εκατ. ευρώ σε μία διαδικασία με ξεκάθαρους όρους όπως είναι μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και άλλο ως προίκα μίας νέας διοίκησης, για την οποία αγνοείς βασικά στοιχεία. Η υπόσχεση δόθηκε σε μία εποχή που συγκεκριμένοι άνθρωποι ασχολούνταν με τα κοινά και σίγουρα δεν αφορούσε οποιοδήποτε Δ.Σ. κι αν συγκροτείτο.
    Ασφαλώς και οφείλει ο κ. Βγενόπουλος να ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή την προσπάθεια σωτηρίας, όπως βέβαια και ο καθένας από τους νυν μετόχους, ωστόσο πριν απαιτήσουμε αυτή τη συμμετοχή, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του καθενός -και πολύ περισσότερο του απλού κόσμου- να είναι πλήρως κατατοπισμένοι για το εγχείρημα.
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
    Δημήτρης Κριτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν, μιλάμε για ένα ποσό το οποίο είναι οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ για 20 μέρες. Για άλλη μια φορά, βλέπουμε οτι ο συγκεκριμένος βαζει όρους ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ. Τώρα τι προσπαθείς να δικαιολογήσεις καταλαβαίνω πολύ καλά. Αλλά είναι εξοργιστική η προσπάθειά σας, παρόμοια με αυτή των αυλικών του Βαρδινογιάννη παλαιότερα που έβγαζαν τον κόσμο τρελό παρουσιάζοντάς τα όλα ρόδινα. Έτσι εσείς και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε πολέμιε του Βαρδινογιάννη Outsider , που τον .. καλούσες να βγει μπροστά και να ξεβρωμίσει την ομάδα από μετόχους και οπαδούς . Σκληρέ αντιπολιτευτή του Βαρδινογιάννη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι προφανές οτι χωρίς Βαρδινογιάννη ένα ολόκληρο κύκλωμα δεν έχει λογο ύπαρξης. Μεγάλη μπίζνα ο αντιβαρδινογιαννισμός. Τώρα που χαιρέτισε θέλω να ακούσω προτάσεις και να δώ φράγκα για την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα που χαιρετησε ?ποιος χαιρετησε για να καταλαβω δηλαδη ...ο ανθρωπος που πρωτα αλλαξε και μετα εγινε εγγυητης και παρκαδορος ?
    οχι μονο ειναι εδω αλλα και η ομαδα συνεχιζει να ταλαιπωρειται απο τα δικα του λαθη ( δανειο πειραιως , γηπεδικο , παρασκηνιο το οποιο αναθρεψε και γιγαντωσε με την σταση του)



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε συ μάθε λίγο στοιχείωδη λογική προσέγγιση ,
    Πρώτον δεν χαιρέτησε , του χρόνου τέτοια εποχή και άμα θα δούμε αν θα ολοκληρωθεί το πλάνο .
    Δεύτερον λεφτά ζήτα από αυτούς που έταζαν δηλαδή : Παύλος πιο ειδικά πριν το 2008 ( όχι τόσο πολύ ) , Βγενό μετά το 2008 & Μήτσος Γ ( λέμε ) . Εγώ λεφτά δεν έχω για να βάλω ρε μεγάλε τι μου τα λες ;
    Αν περιμένεις αγιοποίηση μετόχων από μένα αλλού ψάξε .
    όλοι κρίνονται , αλλά ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ σου Ιωάννης Β.Β θα μείνει σπιλωμένος με τα πιο μαύρα γράμματα στην ιστορία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΉΣ ιδέας , γιατί έτσι αποφάσισε ο κόσμος ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ !
    Τέλος όπως εγώ στήριζα την ομάδα όταν κυνήγαγε τον τίτλο , την χρονιά μάλιστα της ΠΟΡΕΙΑΣ 30.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ , έτσι την στήριζα και επί Πατέρα και επί Αλαφούζου θα στην στηρίξω .
    Να παρακαλάω να χάσει η ομάδα και να αποτύχει η επιλογή κάποιου για να βγω σαν μετά χριστόν προφήτης σαν έναν εκδότα της φακής , και τον άλλον κωλοτούμπα , ΔΕΝ το έκανα και δεν θα το κάνω ποτέ .
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ . ΤΕΡΜΑ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΤΟ ΠΡΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου