Έμεινε σαν Παναθηναϊκός στην Α1. Tζάμπα τα στημένα σας ,ξεφτίλες του ελληνικού αθλητισμού!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.


Η παραμονή μας στην Α1 -που προσωπικά δεν πίστευα πως θα έρθει πριν τα play out- δεν είναι λόγος ούτε για πανηγύρια ,ούτε για δηλώσεις. ΠΡΕΠΕΙ να είναι αφορμή για σκέψεις και ορθές αποφάσεις. Στην ομάδα πρέπει να γίνουν μια σειρά απο πράγματα ,όπως:

1. Αλλαγή έδρας. Το Μετς δεν το ...αγαπάει ο κόσμος και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει να βρεθεί γήπεδο-έδρα ,όπου ο κόσμος θα το γεμίζει σε κάθε αγωνιστική και θα το κάνει κόλαση. Όλα αυτά με δεδομένο πως στον Τάφο δε γίνεται να επιστρέψουμε. Κλειστά υπάρχουν και στον Χολαργό και στο Μαρούσι και στου Ζωγράφου.

2. Δημιουργία διοίκησης που θα τρέχει όλα τα θέματα του τμήματος. Τριμελείς επιτροπές ,έφοροι και όλα τα σχετικά. Άνθρωποι που θα
ασχοληθούν με το τμήμα και θα τρέχουν όλα τα ζητήματα του.

3. Παραμονή ή όχι του προπονητή. Δεν είμαι ειδικός για να ξέρω αν ο Καζάζης είναι το κατάλληλο άτομο για να κοουτσάρει του χρόνου το τμήμα ,αλλά όποια απόφαση και να παρθεί ,πρέπει να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή 2 εβδομάδες. Ώστε να υπάρξει ένας σχεδιασμός που θα ξεκινήσει απο τώρα και όχι στα μέσα-τέλη του καλοκαιριού όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

4. Ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Όπως έχω ξαναγράψει ,η φετινή χρονιά ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για τους πιτσιρικάδες που έχει το τμήμα. Πρέπει κι εκεί οι αρμόδιοι να δουν ποιοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και ποιοι όχι. Και πιστεύω πως δεν είναι μόνο 1-2.

5. Ορισμός του μεταγραφικού budget. 200 χιλιάρικα; 500; να ξέρουμε πόσο θα είναι ,ώστε να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Μεταγραφές όμως που μπορούμε να πληρώσουμε και όχι ποσά που μας βγάζουν εκτός ορίων ,μόνο και μόνο για να γίνει μια δυνατή μεταγραφή. Αν και με την φήμη των κακοπληρωτών πολύ αμφιβάλλω αν θα ερχόταν ένας ξένος-καλός αθλητής πλέον σε εμάς.

6. Εύρεση βασικού χορηγού και λοιπών. Παναθηναϊκός είμαστε. Αλίμονο αν δεν μπορούμε να βρούμε 4-5 βασικούς χορηγούς και άλλους τόσους αρωγούς. Απλά χρειάζεται σχεδιασμός. Στο γυναικείο μπάσκετ που έχει και λιγότερο δημοφιλές πως βρέθηκαν;

Αυτά για μένα είναι τα απαραίτητα βήματα ,ώστε το τμήμα να βρεθεί απο του χρόνου κιόλας σε τροχιά ανόδου. Και δεν πιστεύω πως είναι δύσκολα...

ΥΣ: Που σαι ρε Βλάσση...

Σχόλια