Τρίφυλλα Υστερόγραφα Vol.7


13 πράσινα υστερόγραφα σχολιάζοντας την Παναθηναϊκή επικαιρότητα...


ΥΣ.1
 Για ακόμη μια φορά,το τμήμα μπάσκετ που μας χαρίζει αφιλοκερδώς τόσα χρόνια χαρές και διακρίσεις ,κατάφερε να γυρίσει όλη την σειρά και να πάει σε ακόμη ένα final 4.Τα προγνωστικά δεν μας δίνουν για φαβορί ,αλλά μόνο και μόνο η παρουσία του Ζοτς στον πάγκο είναι αρκετή απο μόνη της για το έβδομο ευρωπαϊκό.

ΥΣ.2
Τώρα που είπα για τον Ζοτς.. τις δηλώσεις ότι φεύγει προφανώς όλοι τις ακούσαμε. Το θέμα δεν είναι κατά το πόσο θα τις κάνει πράξη ή όχι ,αλλά αν θα καταλάβουμε επιτέλους πόσο ηλίθιες και ανούσιες ,είναι κάποιες πράξεις που κάνουμε. Τα λέϊζερ ,τα δυναμιτάκια ,οι φωτοβολίδες ,οι καφέδες και τα ντου στον αγωνιστικό χώρο μετά τα ματς ,ποιον ωφελούν;  Δηλαδή ,σε κάποιο σημείο πραγματικά κάποιοι μπερδεύουν τα βασικά και δημιουργούν μόνο κακό στην ομάδα για να κάνουν την καύλα τους. Kαι φυσικά το να κράζουμε μόνο δεν έχει να λέει κάτι. Κράξιμο και φάπα απο τους γύρω του χρειάζεται..

ΥΣ.3
Kαι όση είναι η χαρά μας για ακόμη μια πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ,άλλο τόσος είναι και ο φόβος μας στην ενδεχόμενη αποχώρηση των Γιαννακόπουλων απο την ομάδα. Γιατί μην γελιόμαστε.. ακόμη και σε ζάμπλουτους να δώσουν την ΚΑΕ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως αυτή η ιδανική κατάσταση που βιώνουμε χρόνια τώρα στο μπάσκετ ,θα μπορέσει να συνεχιστεί..

ΥΣ.4
 Στα της ΠΑΕ,είπαμε... υπομονή να έχουμε ,ζόρια να τραβάμε. Η επόμενη χρονιά προδιαγράφεται ως ένα μεγάλο μαύρο κεφάλαιο για την ιστορία του Συλλόγου. Πόσο μαύρο ,δεν μπορώ να φανταστώ. Γιατί στην ΠΑΕ δεν χρειάζονται ούτε 5 ,ούτε 10 μύρια. Χρειάζονται πολύ περισσότερα και άμεσα! Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί και αυτό σημαίνει μεγάλες μεταγραφές. Και όσο ουτοπικά σας φαίνονται όλα αυτά που σας λέω για του χρόνου ,τόσο φαίνονται και σε μένα.

ΥΣ.5
Όσον αφορά την πρόταση Αλαφούζου για λαϊκή βάση ,με βρίσκει σύμφωνο ,αλλά αυτό δε γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη. Η ομάδα θέλει φράγκα άμεσα απο κάποιον που θα μπορέσει να την τρέξει για ένα διάστημα και σιγά-σιγά να γίνει πράξη αυτό που λέει ο Αλαφούζος. Μέσα σε 4 μήνες δε γίνεται κάτι τέτοιο. Και συν τοις άλλοις ,πρέπει όλοι όσοι βάζουν λεφτά να έχουν διακριτούς ρόλους και να νιώθουν κομμάτι της ΠΑΕ που θα καθορίζουν εξελίξεις και όχι να είναι απλοί δότες.

ΥΣ.6
Έμαθα και τα μαντάτα για τον Λέτο ,πως τέλος η μπάλα για φέτος και μάλλον σκέφτομαι πως μας τελείωσε και αυτός και δεν θα τον ξανά απολαύσουμε να ντριπλάρει και να βάζει γκολ με τα πράσινα. Γιατί και ο τραυματισμός του ,να μην προσελκύει ομάδες ,δε νομίζω να θέλει να κάτσει και ο ίδιος σε αυτήν την χαώδη κατάσταση.

ΥΣ.7
Στο ανδρικό βόλεϊ αυτό που πάθανε οι γαύροι φέτος είναι μάθημα ζωής ,και απόδειξης πόσο περισσότερο μισούν εμάς απο την αγάπη για την ομάδα τους και πόσο ξεφτιλισμένος σύλλογος είναι. Η μόνη φορά που γεμίσαμε το Ρέντη και κάνανε κερκίδα ήταν στο ματς με εμάς ,προτίμησαν να χάσουν το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος για να ηττηθούν απο την Πάτρα ώστε να πέσουμε και αφού χάσανε στο γήπεδο απο τον ηρακλή ,πήγαν να πάρουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Τελικά πέτυχαν μια τρύπα στο νερό και η ιστορία έγραψε... Αλλά ρόδα είναι και θα τα βρουν μπροστά τους..

ΥΣ.8
Μάλιστα ,μιλάμε για τόσο κόμπλεξ που μέχρι και γυναικεία ομάδα στο μπάσκετ θα φτιάξουν ,επειδή δεν αντέχουν να υπάρχει κάπου Παναθηναϊκός και όχι αυτοί. Φυσικά με συγχώνευση ,όπως κάποτε είχαν κάνει και στο γυναικείο βόλεϊ με το Κερατσίνι. 

ΥΣ.9
Όσον αφορά την δικιά μας ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ ,την Τετάρτη ο Τάφος αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Ελπίζουμε και η ομάδα να ακολουθήσει τον κόσμο και να ισοφαρίσει την σειρά με τις Εσπερίδες. Μην ξεχνάτε πως πιθανότατα είναι και το τελευταίο ματς στον Τάφο για φέτος...

ΥΣ.10
Γυναικείο βόλεϊ και τέλος της σαιζόν χωρίς κούπα ,μετά απο σχεδόν μια δεκαετία. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση και μιζέρια όμως ,μιας και απο του χρόνου ,η ομάδα αναμένεται να δυναμώσει πάλι και να πάρει πίσω τα σκήπτρα της.

ΥΣ.11
Και αν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο.. καλός και χρυσός ο Χουντουμάδης ,αλλά μήπως οι προηγούμενοι προπονητές που είχαμε ήταν κλάσεις ανώτεροι;

ΥΣ.12
Το ξεφτιλίκι με τον Μαντούβαλο μέσα στην Λ7 και τους γνωστούς γαύρους να βγάζουν φωτογραφίες μαζί του ,είναι απλά ακόμη μια απόδειξη για όλα αυτά που λέει ο κόσμος του Συλλόγου ,χρόνια. Ελπίζω κάποιοι να ξυπνήσαν και να πάνε να ψηφίσουν και με Παναθηναϊκά κριτήρια. Όχι άλλοι Ανατολάκηδες στην Βουλή!

ΥΣ.13
Αν του χρόνου γυρίσουμε Λεωφόρο ,μπορεί σαν κίνηση να είναι πισωγύρισμα ,αλλά μπορεί και Ανάσταση. Θα αναβιώσουν και παλιά συνθήματα...







Σχόλια

  1. Ωραίος αλλά διαφωνώ δεν είναι πισωγύρισμα η Λεωφόρος .
    Πολύ απλά είναι η καταγραφή της πραγματικότητας .
    Είμαστε πολύ βλάκες που συντηρούμε προς όφελος της κατοχικής κυβέρνησης το Ολυμπιακό Στάδιο .
    Έτσι που κατάντησε την ομάδα ο Τζίγγερ , η Λεωφόρος είναι μονόδρομος .
    Ο κόσμος εκεί θα βάζει πλάτη τουλάχιστον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και δεν διαφωνώ .
    Η Λεωφόρος με 15.000 κόσμο είναι καμίνι και κανείς δεν θα μπορεί να περάσει με τους παλιούς γνωστούς τρόπους από εκεί . Εκφράζω την πεποίθηση πώς το φετινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας δεν θα χανόταν για κανέναν λόγο . Όχι επειδή θα πέταγαν οι παίκτες αλλά ελεώ κόσμου .
    Ο σύλλογος είναι σε κρίση και σε περιόδους κρίσης , η ιστορία αποτελεί θεματοφύλακα .
    Επιστροφή λοιπόν στην Λεωφόρο φίλε .
    Γιατί αν μαλακία να πληρώνει η ομάδα το ΟΑΚΑ για να θυμούνται κάποιοι το γήπεδο στα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ .
    Το θεωρώ απλή επίγνωση της πραγματικότητας και όχι γύρισμα προς τα πίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου