Μια μικρή παρατήρηση...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ...


Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει πρέφα ,να σας υπενθυμίσω πως εκτός όλων των άλλων ,η ιστορία με την Διπλή Ανάπλαση είναι ΚΥΡΙΩΣ επιχειρηματικό παιχνίδι. Προφανώς κανείς μας να μην έχει πάρει πρέφα τι λεφτά μπορεί να παίζονται με το να πάει ο Παναθηναϊκός στον Βοτανικό ή να μείνει στο ΟΑΚΑ. Ένας λόγος που η Λεωφόρος δεν επιτρέπεται να παίζει σαν option ,είναι η αδυναμία να χτιστεί κάτι εμπορικό τριγύρω ,για να κονομάει κάποιος Χ επιχειρηματίας.

Στον Βοτανικό ο Βωβός ,στο Μαρούσι ο Λάτσης ...οπότε κάπως πρέπει να μοιραστεί (αν μοιραστεί) η πίτα.

ΥΣ: Λέξεις απαραίτητες-κλειδιά για τον Βοτανικό: Μπόμπολας-Βωβός-Μπακογιάννη-Κακλαμάνης-Κούβελος.

ΥΣ2: Να ξεδώσουμε και λίγο βρε αδερφέ τώρα που είναι στα φόρτε του το θέμα. Έτσι κι αλλιώς σε 3-4 μέρες θα ξεχαστεί και θα ψάχνουμε λεφτά για την ΠΑΕ..

Σχόλια

  1. Σας το είπα ότι τέτοιο κόλπο ήταν. Απλώς κάποιοι εκμεταλεύτηκαν τη δίψα και τη κάψα κάποιων φιλάθλων για νέο μεγάλο γήπεδο κολοσιαίου τύπου, έφτιαξαν και μακέτες και έδωσαν στον κόσμο την εντύπωση μιας μεγαλεπίβολης κατασκευής. Άσχετα άν -πές ότι ήταν καλή η οικονομική κατάσταση- λέγανε δεν έχουμε χρήματα περισσότερο και τελικά φτιάχνανε ένα γήπεδο μικρότερο και από τη Λεωφόρο. Απλώς το πρόβλημα που είχαμε οι περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναικού ήταν η χωρητικότητα της Λεωφόρου και η χρόνια εγκατάληψή της από την ΠΑΕ. Δεν είχαμε νέα συστήματα αυτοματισμών, δεν κάνανε βάψιμο εξωτερικών τοίχων , δεν βάλανε κανένα πλακάκι, δεν κάνανε κανένα σύστημα φωτοβολταικών, αν τα κάνανε η έδρα μας θα ήταν κουκλί. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου