Επιτέλους οι κύκλοι έγιναν τετράγωνα και ο Τζίγγερ έβγαλε ανακοίνωση. Δεν πειράζει αν δεν είπε τίποτα. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες..

ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!


Όπως και να το κάνουμε ,7 μήνες είναι πολλοί για να μην σου λείψει ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ,ήταν το ...αλατοπίπερο της Παναθηναϊκής επικαιρότητας. Δεν πειράζει που στην ουσία η ανακοίνωση του δεν λέει κάτι ή λέει και τα γνωστά ψέμματα. Σημασία έχει που έβγαλε ανακοίνωση και ξαναμπαίνει στις ζωές μας. Αυτό που λέει και μια διαφήμιση ...Αξία ανεκτίμητη!

Όσον αφορά τα ψέμματα ,στην ανακοίνωση του είπε πως απο πολύ πριν μιλούσε για την οικονομική καταστροφή της ΠΑΕ που έρχεται. Συγκεκριμένα το είχε πει την Άνοιξη του 2010. Τότε που παίρναμε το double μετά απο 6 χρόνια.. Και ήθελε τόσο πολύ να αποφύγουμε αυτήν την κατάσταση ,που πήρε δάνειο απο την Πειραιώς και έφερε υψηλά συμβόλαια σε παίκτες ,τεχνικούς managers. Έτσι βοήθησε...

Μας ενημέρωσε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. Προφανώς ξεχνάει ότι σε αυτήν την ΠΑΕ ,ήταν και μεγαλομέτοχος..

ΥΣ: Το μόνο σημαντικό είναι ότι θα τοποθετηθεί για την ΓΗΠΕΛ αύριο. Αν δεν μιλήσει με γενικότητες και δεν περιοριστεί στις σπόντες κατά του Βγενόπουλου ,τότε ίσως και να μάθουμε κάτι.

ΥΣ2: Κάποια στιγμή θα γράψω και για τα καλά του Τζίγγερ. Δεν κάνω πλάκα. Υπάρχουν και καλά του. Ασχέτως αν στον Παναθηναϊκό απέτυχε. Πάντα η ομάδα ήταν κάτι που δεν τον έκαιγε ιδιαίτερα και το έδειχνε με κάθε τρόπο. Και αυτό το ξέραμε όλοι απο την αρχή.. Αν τον έκαιγε ,δεν θα ανεχόταν και όλα αυτά που έκανε το γαυροκράτος στην ομάδα. Απλά πράγματα...

ΥΣ3: Η ανακοίνωση του Τζίγγερ:



Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον Ανδρέα Βγενόπουλο σε ότι αφορά στις ευθύνες της διοίκησης και την σημερινή κατάσταση. Οι υποχρεώσεις των μετόχων, εκ του νόμου,  εξαντλούνται στον ορισμό διοίκησης.  Εφόσον, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτύχουν στο έργο τους, οι μέτοχοι αποφασίζουν για το μέλλον της διοίκησης και επιλέγουν εάν θα συνεχίσουν ή όχι να μετέχουν στην εταιρεία χωρίς άλλη υποχρέωση.  Αυτά άλλωστε τα γνωρίζει πολύ καλά, ως πρώην Πρόεδρος μεγάλου τραπεζικού Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε σε οικονομικό τέλμα μέσα από συγκεκριμένες επιλογές.  Η ΠΑΕ  είχε Πρόεδρο,  Διοικητικό Συμβούλιο και εκτελεστικά μέλη, οι οποίοι και είχαν την ευθύνη για την διαχείρισή της. Ομολογουμένως είχαν δύσκολο έργο με δεδομένες τις συνεχείς εξωθεσμικές παρεμβάσεις του συγκεκριμένου μετόχου και τα διαρκή εκβιαστικά διλήμματα που έθετε. Εφόσον ωστόσο, ΑΥΤΟΣ θεωρεί ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στους χειρισμούς τους, τον καλώ άμεσα  να καταθέσει  στοιχεία και να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις κρίνει αναγκαίες  ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες για το σημερινό αδιέξοδο.

Διετέλεσα μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού και δηλώνω ότι αναλαμβάνω τις ευθύνες που προκύπτουν από την θέση αυτή. Μάλιστα, με πλήρη υπευθυνότητα προχώρησα σε συγκεκριμένες τοποθετήσεις, για τις οποίες δέχτηκα σκληρή και αναίτια κριτική.  Έκρουσα πρώτος τον κώδωνα του κινδύνου, για το θέμα της χρεοκοπίας και μάλιστα  σε χρονικό σημείο που θα μπορούσε να είχε ανατραπεί η κατάσταση.   Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει σε οριακό σημείο και κατανοώ πλήρως την αγωνία των φιλάθλων της ομάδας που ζουν αυτά τα πρωτόγνωρα φαινόμενα για την σύγχρονη ιστορία της.

ΥΓ1: Κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης και ποδηγέτησης των παραπάνω συναισθημάτων με επικοινωνιακά πυροτεχνημάτα τον καθιστά ηθικό αυτουργό των όποιων πράξεων ή καταστάσεων ακολουθήσουν ανεξάρτητα από  προσχηματικές  καταδίκες εκ των προτέρων.

Σημείωση:  Μετά την αυριανή συνάντηση με τους παλαιμάχους θα τοποθετηθώ και για το θέμα του γηπέδου και της ΓΗΠΕΛ

Σχόλια