Σχετικά με την απάντηση του Βγενόπουλου ,στην δημοσιοποίηση των εγγράφων της ΓΗΠΕΛ

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...


Να πω ότι περίμενα διαφορετική ανακοίνωση ή διαφορετική στάση; Θα πω ψέμματα...
Αυτά που ισχυρίστηκε ο Βγενόπουλος δεν είναι τρελά ,ούτε εξωπραγματικά.Δηλαδή :

1.να γίνουν οι ερωτήσεις στην ΓΣ παρουσία Τζίγγερ και όλων των μετόχων
2. ότι το θέμα του Βοτανικού και της Διπλής Ανάπλασης ,είναι πολύ πιο σοβαρό απο ότι φαινόταν
3.η παρουσία όλων των υπόλοιπων μετόχων στην προσεχή ΓΣ
4. αφού ο Τζίγγερ θεωρεί πως σε όλα είναι εντάξει ,γιατί δεν αποδέχεται όλες τις νομικές και οικονομικές ευθύνες που πηγάζουν απο αυτό το θέμα.

Είναι κάποιο απο τα παραπάνω δείγμα παραλογισμού και προϊόν φαντασίας του Βγενόπουλο;

Απλά το θέμα είναι ,πως δεν δείχνει και διατεθειμένος να κάνει πίσω στην κόντρα του με τον Τζίγγερ και αυτό θα το πληρώσει η ομάδα. Γιατί αν θέλει ,μπορούσε απο χθες το βράδυ να του στείλει πακεταρισμένες όλες τις ερωτήσεις που έχει (γιατί προφανώς δεν θα του έρθουν ουρανοκατέβατες το βράδυ της 7ης Μαϊου). Και αν δεν του απαντούσε ή του απαντούσε μια μέρα πριν την ΓΣ μη δίνοντας του την δυνατότητα να κάνει και τις .."συμπληρωματικές ερωτήσεις" ,τότε θα τον ξεμπρόστιαζε. Όπως μπορεί να τον ξεμπροστιάσει και ο Τζίγγερ ,αν θεωρεί πως ο Βγενόπουλος κάνει επικοινωνιακά παιχνιδάκια, πηγαίνοντας στην ΓΣ (και να αποκλείανε και τον χρόνο αν υπήρχε θέμα ασφάλεια). Αλλά για λόγους που δεν μπορώ να τους καταλάβω ,δε γίνεται κάτι τέτοιο απο καμία πλευρά.

Κάτι που δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό απο τον Τζίγγερ και τον Βγενόπουλο ,είναι πως κανένα "φεύγω" ενώ έχω το 54,7% και καμία ΓΗΠΕΛ ,δεν είναι θέματα ικανά για να αποτελέσουν δικαιολογίες για την διάλυση της ομάδας.

ΥΣ: Έχω ξαναπεί πως είναι μαγκιά του Βγενόπουλου ,που κάθεται ακόμη και ασχολείται με την ΠΑΕ ,με τόση λάσπη που έχει φάει. Πλέον δεν κάνει καμία διαφήμιση στο όνομα του με την ενασχοληση του με την ομάδα ,παρά μόνο το δυσφημεί και το καίει με αυτά που του προσάπτουν.

ΥΣ2: Πάντως οι τελεσίδικες ανακοινώσεις πρέπει να του αρέσουν του Τζίγγερ. Ό,τι απορίες ,υπάρχουν μέχρι τις 4 Μαϊου λέει. Μόνο στον Τσάκα δεν έβαζε χρονικά περιθώρια..

ΥΣ3: Το τι θα γραφτεί απο τα ΜΜΕ είναι λίγο-πολύ γνωστό. Αυτοί δεν κρίνουν με βάση το τι βλέπουν ,αλλά με βάση την τσέπη τους.

ΥΣ4: Να δείτε που η ιστορία με τον Βοτανικό ,θα πάρει μπάλα και τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Σχόλια

  1. O Βαρδινογιάννης πολύ απλά μπορεί να καταρρίψει την παραφιλολογία ότι θέλει να διαλύσει την ομάδα και να στείλει το σωματείο στον πάτο.
    Ο Ανδρέας Β. ζητάει τα αυτονόητα .
    Να αναλάβει η παλαιά διοίκηση , τις ζημιές του ''μαγαζιού'' .
    Ο Τζίγγερ πρέπει να πάει στη Γ.Σ. να λογοδοτήσει για το γήπεδο .
    Τα άλλα είναι ιστορίες και παραμύθια για αγρίους .
    Οι αγορές , οι πωλήσεις , οι μεταβιβάσεις γίνονται με οπτική επαφή , με χαρτιά , και με διαφάνεια και πάσα ειλικρίνεια . Δεν γίνεται πουθενά , με εφημερίδες δορυφόρους και γραφεία τύπου , με εντεταλμένους εκπροσώπους που πάση θυσία στηρίζουν το ''αφεντικό'' και τις θέσεις του . Τα πράγματα ανά τον κόσμο έτσι γίνονται .
    Μόνο στην ομάδα μας ζούμε αυτές τις πρωτόγνωρες εμπειρίες των ''ανενεργών μετοχών'' , της μη συμμετοχής μετόχων στις συνελεύσεις , και τη υποχρέωσης των νέων να πληρώνουν τις ζημιές των παλιών κυρίων . Αυτές είναι οι ομορφιές .
    Αλλά επειδή το θέμα είναι ο Βαρδινογιάννης , να θέλει να αποδεσμευτεί από τον σύλλογο , και όχι ο Αλαφούζος , ο Βγγενόπουλος και ο κάθε άλλος ενδιαφερόμενος , Υπογράφει ότι αναλαμβάνει προσωπικά το όποιο βάρος επιφέρουν τυχόν ατοπήματα μέσω της ΓΗΠΕΛ και φεύγει..
    Ας τελειώσει επιτέλους το θέατρο των σκιών .
    Βαρδινογιάννη παίζει κορόνα γράμματα την βιωσιμότητα του Παναθηναικού .
    Ο Βγενόπουλος και ο κάθε νέος αν βγει μπροστά θα κριθούν μετά . 
    Τώρα κρίνεται αναγκαία η φυγή του καταστροφέα Βαρδινογιάννη .
    Επιτέλους λοιπόν , ας δούμε το δάσος και όχι το δέντρο .
    Οι εμπάθειες του καθενός επισκιάζονται , από τον ρεαλισμό .
    Αυτός σήμερα δείχνει τον Παναθηναικό , να διαλύεται κυριολεκτικά , λόγω της προκλητικής αδιαφορίας (;) του Γιάννη Βαρδινογιάννη .
    Κόψε την πλάκα και φέρσου σαν άντρας .
    Εκτός και αν εκεί στα Β.Π , είστε τόσο ''μάγκες'' και ''παντελονάτοι'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου