Επιτέλους στον Παναθηναϊκό ,αρχίζουν και γίνονται φυσιολογικά πράγματα!


Όπως φαίνεται ,έστω και την ύστατη στιγμή ,οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αρχίζουν και είναι ουσιαστικές και άμεσες.

 Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέβασε τα έγγραφα της ΓΗΠΕΛ καθώς και τις συμβάσεις ,ώστε να μπορεί ο κάθε μέτοχος ,ο κάθε ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ και ο κάθε φίλαθλος της ομάδας να έχει άποψη για αυτά που έχουν υπογραφεί και συμφωνηθεί για το γήπεδο.
 Ο Ερασιτέχνης επιτέλους απέκτησε νεύρο και σταμάτησε να είναι συμβατικός με τον Δήμο ,διεκδικώντας αυτά που είχαν συμφωνηθεί και όχι αυτά που τροποποιήθηκαν μετέπειτα.
 Ο Αλαφούζος που φέρεται να είναι και ο μόνος που έχει πλάνο για την ΠΑΕ ,έχει δηλώσει πως θα το ανακοινώσει πριν την ΓΣ της 8ης Μαϊου και πως ο Τζίγγερ θα του μεταβιβάσει το 54,7%.

Οπότε ,πλέον και ο Βγενόπουλος ,θα μπορεί να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ και αν έχει ενστάσεις να τις δημοσιοποιήσει συγκεκριμένα. Εφόσον ο Τζίγγερ δεν θέλει κάποια επαφή μαζί του ,μπορεί να έχει μια ...κάποια επικοινωνία μέσω των ΜΜΕ. Έτσι κι αλλιώς ,τόσα χρόνια και οι 2 τους το κάνανε πετυχημένα.

Στην σκέψη της καταστροφής ,φαίνεται πως κάποια μυαλά αρχίζουν και λογικεύονται.
Δεν με νοιάζει αν ο Τζίγγερ πιέστηκε μετά τα σημερινά του Ερασιτέχνη ή μετά την συνομιλία του με τον Αλαφούζο. Σημασία έχει ,πως έκανε κάτι απο αυτά που έπρεπε. Οι μέρες πιέζουν ,οπότε πρέπει όλοι όσοι κρατάνε στα χέρια τους ,τις τύχες του Συλλόγου ,να φερθούν νορμάλ και να γίνει επιτυχώς μια μετάβαση στην επόμενη μέρα της ομάδας. Χωρίς Άραβες ,παρκαρίσματα ,πρωτοσέλιδα και συνεντεύξεις τύπου. Άντε ,μπας και σωθεί η επόμενη χρονιά...

Σχόλια

  1. Ειμαι περίεργος να δω τώρα τι θα βγει να πει ο Βγενόπουλος τόσο καιρό μας έπρηξε με την ΓΗΠΕΛ..καλό διάβασμα του εύχομαι..και μόλις το ολοκληρώσει να παραχωρήσει τις μετοχές του και καλή του τύχη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Καλημέρα φίλε. Σε αυτό συμφωνώ..

    Παρόλα αυτά  όμως είδες τι απάντησε ο Βγενόπουλος στον Βαρδινογιάννη...? Για γιέλια και για κλάμματα !Του λέει ουσιαστικά ( άμα το διαβάσες ) να πάει στη Γενική Συνέλευση και να του απαντήσει..αλλιώς δε δέχεται τις έγγραφες απαντήσεις...! Πάλι δηλαδή επικοινωνιακά τρικ και να χάμε να λέγαμε..Καμία ουσιαστική απάντηση σε όλα τα έγγραφα της ΓΗΠΕΛ που δημοσίευσε ο τζίγγερ..Κατά τη ταπεινή μου γνώμη με τον Βγενόπουλο δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε..ο άνρθωπος νομίζει οτι όλοι εχουμε iq ραδικιού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την χτεσινή ανακοίνωση του ερασιτέχνη φάνηκε ότι θέμα με το γήπεδο στο βοτανικό και τον νόμο της διπλής ανάπλασης υφίστατε κατι που πλέον δεν ισχυρίζεται μόνο ο Βγενόπουλος άλλα και ο ερασιτέχνης. ΓΙα αυτό και δημοσιοποιήθηκαν τα έγγραφα.
    Ωστόσο πάλι προσπαθεί και δυστυχώς θα πετύχει την μπουρδελοποίηση ο Τζίγκερ. Δεν είναι τόσο δύσκολο αντί να κρύβεται πίσω από τον Σαμαρά να πάρει αυτό τον πάκο με τα χαρτιά και να πάει να τα συζητήσει στην γεν.συνέλευση με αυτούς που πρέπει και καταλαβαίνουν 5 πράγματα παραπάνω.Έτσι αν έχει δίκιο ξεβρακώνει τον κάθε ένα που λέει ψέματα.  Δεν το κάνει όμως και επιλέγει να βάλει μπροστά τον Σαμαρά γιατί ξέρει ότι θα γίνει μπάχαλο. 
    Και σε τελική ανάλυση αφού όπως παρουσιάζει δεν υφίστατε θέμα ΓΗΠΕΛ, γιατί τόσο καιρό δεν αναλάμβανει τις δεσμεύεσεις και τις εγγυήσεις που του ζητά ο Βγενόπουλος να τον ξεβρακώσει τελείως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου