Προς Γρ.Τύπου Βαρδιογιάννηδων: Τα συμβόλαια των Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα ξεχάσατε να αναφέρετε πως μας κατέστρεψαν!

...Ή ΑΛΛΙΩΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


Στα πλαίσια της υπερασπιστικής γραμμής της οικογένειας Βαρδινογιάννη ,η γνωστή για τις χαμηλές πωλήσεις της ,εφημερίδα derby news ,αποφάσισε να μας αποκαλύψει το μυστικό που ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο οικονομικό και διοικητικό τέλμα. Και το πρόβλημα ακούει στο όνομα ,Κώστας Κατσουράνης.

Βέβαια προφανώς δεν έχει σημασία να ρωτήσουμε για την τρομερή αύξηση του Λουκά Βύντρα στο συμβόλαιο του κι ενώ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μιλούσε για χρεοκοπίες και σπατάλες.

Προφανώς η συγκεκριμένη προπαγανδιστική εφημερίδα ,θα ξεχνάει κι άλλους τρομερούς όρους ,όπως στα συμβόλαια των Γκοβού ,Φλάβιο Κονσεϊσάο ,Μιχάλη Κωνσταντίνου. Έτσι ενδεικτικά τα αναφέραμε τα ονόματα. Αλλά τότε αλλάζει η καραμέλα γιατί ..."αν ο Τζίγγερ δεν έφερνε αυτούς τους παίκτες ,τότε ο κόσμος θα τον έβριζε". Προφανώς ,για τον Πατέρα αυτή η δικαιολογία δεν επιτρέπεται να ισχύει.

Προφανώς ο εκπρόσωπος του Τζίγγερ ,Κώστας Γκόντζος, θα αναπολεί τις μεταγραφικές περιόδους που ερχόντουσαν τα φιντάνια του Ζάετς των 100 χιλιάρικων και θα του έρχονται αναγούλες σκεπτόμενος το καλοκαίρι του 2009 που στην ομάδα μας ήρθαν παίκτες όπως ο Σισέ ,ο Λέτο και ο Κατσουράνης.

Προφανώς ο Κ.Γκόντζος ξέχασε τι σπατάλες και τι τρελά συμβόλαια κάνανε οι Γιαννακόπουλοι ,για να μπορέσουν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Με βάση όλα αυτά ,καλούμε την Βαρδινογιαννική εφημερίδα να βγάλει στην φόρα τώρα και τα συμβόλαια των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ που κατέστρεψαν επίσης με τα συμβόλαια τους τον Σύλλογο. Μην τρέφετε αυταπάτες. Η συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων ,θα αρχίσει σε κάποια φάση να τους απομυθοποιεί και αυτούς. Γιατί πολύ απλά πετύχανε και αποδείξανε πόσο ανίκανος ήταν ο Τζίγγερ να οδηγήσει στην ομάδα στην κορυφή και να την προστατεύσει (και όχι να στήνει ,όπως αρέσκονται να λένε οι κόκκινοι παπαγάλοι του..).

ΥΣ: Και για να μην αναρωτιέστε γιατί ξαφνικά ο Κώστας Γκόντζος τρέφει τόσο μίσος προς τον Κώστα Κατσουράνη ,η απάντηση βρίσκεται σε κάτι χυλόπιτες του παίκτη προς την εν λόγω εφημερίδα για συνεντεύξεις και ...σκονάκια απο τα αποδυτήρια ,όπως και στην στάση του παίκτη να θεωρεί πως ο Τζίγγερ πολεμούσε εξίσου την ομάδα φέτος. Και αυτά δεν είναι ούτε ράδιο αρβύλα ,ούτε παπάτζες.

ΥΣ2: Κάποτε πίστευα πως ο Κώστας Γκόντζος απλά είναι πιο Βαρδινογιαννικός απο Παναθηναϊκός. Πλέον αμφιβάλλω και για το δεύτερο ,αφού δεν ξέρω πόση ικανοποίηση κρύβει μέσα του ,με την χολή που βγάζει κάθε μέρα προς τα έξω για αυτά που τραβάει ο Σύλλογος..

ΥΣ3: Το καλοκαίρι του 2009 ήταν η απάντηση για όλα αυτά που θέλαμε να ζήσουμε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και για όλα αυτά που ήταν ανίκανος να πετύχει ο Τζίγγερ.

Σχόλια

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 3:35 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ,

    Διαφωνώ όσο δε πάει με το κείμενο..Και ειδικά με το τέλος του , το 2009 ήταν ένα ωραίο καλοκαίρι για όποιον βλέπει τα πράμματα μονόπλευρα και αποσπασματικά .. Η όλη αυτή πολιτική και τη βάζω σε βάθος 4 ετίας αποδείχτηκε καταστροφική για τον Παναθηναικό . Και αυτό δε το λέω εγώ το λέει η πραγματικότητα..Είναι αφελές να λεει κανείς οτι πω το καλοκαίρι του 2009 πήραμε καλούς παίχτες..αλλά μόλις μετά από 1 χρόνο δεν είχαμε να τους πληρώνουμε..Γίνανε εγκλήματα στην πολυμετοχικότητα και αυτή είναι η αλήθεια.

    Τα εγκλήματα βέβαια δεν γίνανε μόνο από Βγενόπουλο και Πατέρα αλλά πρωτίστως από τον Βαρδινογιάννη που ήταν μεγαλομέτοχος..

    Όσο για το συμβόλαιο του Κατσουράνη τότε που ήρθε και δώσαμε στο Μελισση 2 εκατομμύρια στον Ροντρίγκο Σουζα 3 εκατομμύρια καλά δώσανε αυτά στον Κατσουράνη...Με αυτά τα κριτήρια.

    Από εκει και περά ο Κατσουράνης που πρόσφερε πράμματα πλεον και στα δικά μου μάτια δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει και δε θα με ενοχλούσε καθόλου αν έφευγε...Μαζί με αυτόν και άλλοι παίχτες που χρυσοπληρώθηκαν και δε κάνουνε..

    Τέλος θεωρώ λιγάκι αστείο να ασχολούμαστε με το συμβόλαιο του Κατσουρ τη στιγμή που ο Παναθηναικός πεθαίνει...

    Ελπίζω μαζί με την Ανάσταση αύριο σύντομα να αναστηθεί και ο Παναθηναικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λεφτά που μπήκανε στην ομάδα , ήταν όσα έπρεπε για να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος .
    Και στο μπάσκετ χαλάστηκαν πολλά λεφτά , αλλά οι επιτυχίες δεν έδωσαν σε κανέναν τη δυνατότητα να πει το οτιδήποτε για παίκτες και λεφτά . Αυτό είναι απόλυτη επιτυχία των αδερφών Γιαννακόπουλων .
    Το θέμα είναι ότι οι έριδες μεταξύ μετόχων , δεν έδωσαν την δυνατότητα να συνεχιστεί αυτή η πολιτική στα οικονομικά με τα πολλά λεφτά . 
    Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ διέθετε ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ σε ΚΑΘΕ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΣ .
    Αν λοιπόν έβλεπε ότι το καράβι πάει στην ξέρα , έπρεπε να το αποτρέψει .

    Τα αίτια ας αναζητηθούν σε αυτούς που καλούσαν να πάρουν το πρωτάθλημα και να φύγουν από εδώ .
    Πώς να λειτουργήσει ένα μαγαζί , που στις επιτυχίες ο ο μεγαλομέτοχος κοίταγε να διώξει τον πρόεδρο που πήρε κούπες και έφερε επιτυχίες ;
    Εγώ αυτό που πιστώνω ως αρνητικό για τους πολυμετοχικούς , ήταν ότι δεν απαίτησαν την φυγή του Βαρδινογιάννη όταν μπήκαν στην ομάδα το 2008 . Μέγα λάθος .

    Όσο για τον Κατσουράνη , ας μην ξεχνάμε πότε υπέγραψε το συμβόλαιο και υπό ποιές συνθήκες .
    Καλά όσο για την εφημερίδα περιμένω να ασχοληθεί ΚΑΙ με τον συμβόλαιο του δεξιού οπισθοφύλακα 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου