Το γραφείο τύπου των Βαρδινογιάννηδων απαντάει στο ερώτημα ,γιατί ο Τζίγγερ δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ ,αφού δεν φοβάται τίποτα..

ENA MEΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...


Μπορεί να βασανιζόμασταν τόσες μέρες άδικα και να ανναρρωτιόμασταν ,για ποιο λόγο ο Τζίγγερ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ ,αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν έχει κάνει τίποτα μεμπτό και δεν έχει να φοβάται τίποτα ,αλλά επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος (Κώστας Πιτιακούδης) και έδωσε την απάντηση ,που προφανώς προέρχεται απο τον ίδιο τον Τζίγγερ.

Αναλυτικά το απόσπασμα απο την σημερινή Derby:

Όσο για το φοβερό τσιτάτο ότι αφού ο Βαρδινογιάννης δεν φοβάται τίποτα απο όλα αυτά γιατί δεν το αναλαμβάνει να τελειώνουμε ,υπάρχει και μια πιο ρεαλιστική απάντηση.
Γιατί ο Βαρδινογιάννης αλλά και κανένας άλλος (ακόμη και αυτοί που έχουν ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ΓΗΠΕΛ) πλήν του Βγενόπουλου (και αυτός εμμέσως και ποτέ αμέσως) ποτέ δεν έθεσε θέμα φυγής απο τον Βοτανικό.


Και εδώ πέρα μου γεννάται ένα ερώτημα ,που το έχω γράψει και άλλες φορές. Ο Τζίγγερ έχει απεμπλακεί με τον Παναθηναϊκό και το γηπεδικό ή όχι; Γιατί η απάντηση που έδωσε ο Πιτιακούδης δεν βγάζει και πολύ νόημα. Τι σχέση μπορεί να έχει πλέον ο Τζίγγερ με το γήπεδο ,αφού δηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός; Ή μήπως έχει ή θέλει να έχει;

ΥΣ: Το σημερινό ρεπορτάζ για τον Βοτανικό με έβαλε στον πειρασμό να αγοράσω την εφημερίδα του Τζίγγερ μετά απο πολλά χρόνια. Και θα ακολουθήσει ανάρτηση για το εν λόγω ρεπορτάζ ,το οποίο όντως έχει ενδιαφέρον (αλλά και κενά) σε κάποια σημεία.


Σχόλια