Οι κορίτσαροι στο μπάσκετ κατέκτησαν την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!


Παρά τις προβλέψεις που μιλούσανε για μια μέτρια σαιζόν απο το τμήμα μπάσκετ γυναικών ,λόγω και του πολύ χαμηλού budget (το χαμηλότερο που είχε ποτέ το τμήμα) ,τα κορίτσια νίκησαν και τον Πάοκ στην Θεσσαλονίκη και πήραν έτσι την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Βέβαια ,το τμήμα για όσους γνωρίζουν ,έχει την τύχη να πέσει στην επίβλεψη Παναθηναϊκών που ασχολούνται όλη μέρα. Άρα το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας κάνει και τόση έκπληξη ,καθώς όπου υπάρχει μεράκι και αγάπη για κάτι ,η επιτυχία αργά ή γρήγορα θεωρείται δεδομένη.

ΥΣ:3η θέση στην κανονική διάρκεια:Τι σημαίνει αυτό; Παίζουμε τώρα με τις Εσπερίδες οι οποίες έχουν το πλεονέκτημα και η σειρά ολοκληρώνεται στις 3 νίκες (τώρα είναι 1-1 ,με βάση τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας). Άρα ,ο δρόμος για τον τελικό του πρωταθλήματος ,δεν θεωρείται για κανένα λόγο ,ανέφικτος στόχος.

ΥΣ2: Την Παρασκευή είναι το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και παίζουμε στον ημιτελικό με τον Αθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό στα Λιόσια ,στις 20:00.

Σχόλια